Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Pearle Opticiens Amsterdam

Bij Pearle Opticiens Amsterdam gelegen aan de Mercatorplein 94 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Amsterdam is één van de 225 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Pearle Opticiens Amsterdam

Mercatorplein 94 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Mercatorplein 94 bevindt zich Pearle Opticiens Amsterdam. Bij Pearle Opticiens Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Amsterdam een 5.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 689 3572
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Amsterdam?

Pearle Opticiens Amsterdam wordt gewaardeerd met een 2.7 gebasseerd op 9 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Tommy Hilfiger montuur gekocht waarvan de siliconen neusvleugeltjes steeds loslaten. Drie keer terug geweest voor reparatie en de laatse keer een ander montuur gevraagd. De franchisenemer zou het gaan bestellen en in de tussentijd nog een keer de vleugeltjes vastplakken. Nu bel ik terug en blijkt dat de ze weg zijn en er een nieuw team van Pearle zit. Inmiddels langs geweest en goed opgelost door het nieuwe team.

Lees verder

4/5

Goede service

Lees verder

4/5

Serieus slecht opgeleide medewerkers. Hebben geen enkel idee wat ze aan het doen zijn. Daarbij ook nog eens kortaf en zeker niet klantvriendelijk ingesteld, vooral degene die door moet gaan als opticien! Zal hier nooit meer terugkomen voor een bril. Misschien zijn er betere Pearls maar deze is dus zeer ondermaats om het maar netjes uit te drukken

Lees verder

1/5

35 euro voor een oogmeting zijn jullie wel goed bij jullie hoofd of niet? Ik heb het altijd gratis gedaan, en ook bij andere filialen van pearle. En dan willen jullie je klanten afpersen, door 35 euro te vragen. Zo gaat dat niet he. Voortaan vragen of de klant zelf al lid is. Want op de site staat duidelijk GRATIS. achterlijk dit. Moet ik jullie werk komen doen? Nooit meer hier inedergeval!

Lees verder

1/5

Belachelijk dat er geld (€35) word gevraagd voor een oogmeting (lenzen). Mevrouwtje achter de balie pakt direct haar notitieboekje om een afspraak in te plannen, niet eens het fatsoen om te vragen naar de gegevens etc. Tot slot zie ik op de site staan dat een contactlenscontrole gratis is voor Pearle klanten. Dank voor de verkeerde info, abla. Mij niet meer gezien.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 225 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17