Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Pearle Opticiens Amsterdam

Bij Pearle Opticiens Amsterdam kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Bij Pearle Opticiens Amsterdam gelegen aan de Oostelijke Handelskade 1057 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Amsterdam

Oostelijke Handelskade 1057 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Oostelijke Handelskade 1057 bevindt zich Pearle Opticiens Amsterdam. Bij Pearle Opticiens Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Amsterdam een 4.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Pearle Opticiens Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Pearle Opticiens Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

4.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 419 6780
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Pearle Opticiens Amsterdam?

Pearle Opticiens Amsterdam krijgt een beoordeling van 4.8/10 gebasseerd op 14 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik kom al jaren bij deze opticien en ik deel de negatieve ervaringen van mensen hieronder totaal niet. De opticien die hier werkt is de beste van heel Nederland, kan ik zeggen op mijn 49-jarige leeftijd na oogproblemen vanaf mijn 13de en daardoor ervaring met talloze oogartsen, opticiens en optometristen. Ik heb heel ingewikkelde ogen met diverse problemen (staar na ongeluk aan één oog, ernstige bijziendheid met astigmatisme, mouches volantes) en ik ben nog nooit zo goed geholpen, ook niet door aan academische ziekenhuizen verbonden opticiens en optometristen. Zowel de bril als de contactlenzen die ik hier aangemeten krijg, zijn perfect! Vergeet het geneuzel hieronder over zogenaamd niet modieuze frames (ook niet waar!) en scheve zonnebrillenpootjes, of onvriendelijke juffrouwen aan de balie: die doen totaal geen recht aan de vakkundigheid en professionaliteit van de hier werkzame geniale opticien Albert, die ik zeer dankbaar ben en die een medaille verdient in plaats van onzinnige beoordelingen.

Lees verder

5/5

Ik ontweek deze zaak ook vanwege 2 x onprettige ervaring met verkoopster. Vanwege corona moest ik hier wel zijn. Deze mevrouw viel mij nu 100% mee, was zelfs lief. Dat moet gezegd worden. Maar....het blijft een onzorgvuldige zaak en zal er niet meer heengaan.

Lees verder

1/5

Ik raad iedereen ten zeerste af om hier naartoe te gaan. Het personeel is onvriendelijk en luistert niet naar je vraag. Lijken meer met elkaar bezig te zijn dan met de klant, het interesseert ze totaal niet of men hier iets aanschaft. Jammer - voor mij door deze ervaring geen Pearle meer.

Lees verder

1/5

Zeer slechte service. Vandaag naar binnen geweest voor informatie, werd ik raar aangekeken. Eerst werd er gevraagd of ik een afspraak had en omdat ik dat niet heb liep ze weg zonder wat te zeggen. Om vervolgens een ander te helpen. Personeel is zeer onbeleefd en onprofessioneel. Schandalig !!

Lees verder

1/5

Merkwaardig bezoek aan een Pearl "opticien" WC Brazilië. Ik loop binnen met een vrij dure opticien bril met het verzoek om de glazen te vernieuwen. Verkoopster: "ik kan geen garantie geven dat de bril niet stuk gaat". Ik probeer nu elders wat meer "opticien" te zoeken met zowel respect voor de klant en het product waarin ze bewereert "specialist" te zijn.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Pearle opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Pearle Opticiens Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Pearle te vinden.

Bekijk alle Pearle opticiens