Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp map

Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp

8.2 · 20 recensies

Osdorpplein 661, Amsterdam

Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp
Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp

Over Pearle

Bij Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Aan de Osdorpplein 661 in het gebied 'Osdorpplein e.o.' in Amsterdam ligt Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 20 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Osdorpplein e.o. hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Khalid Abdessalami
Google Maps Logo

Na ruim 18 jaar klant te zijn bij de Pearle vandaag ontzettend slecht en onbeschoft te woord gestaan. De Pearl is een trouwe klant armer!

Khalid Abdessalami 3 weken geleden
Mariam El marnissi
Google Maps Logo

Me bril lag aan stukken en was echt niet meer te redden totdat, een van de medewerkers mij toch heeft geprobeerd te helpen. Een wonder want ze kreeg het voor elkaar en heeft mijn bril opgeknapt echt een topper. Bedankt touria!!

Mariam El marnissi 3 weken geleden
hamid El Bouazzaouyi
Google Maps Logo

Ik moest terug naar Pearle voor n Ray-Ban zonnebril. Wat mij betreft top geholpen! En specifiek 1 medewerker. Touriya hielp me vakkundig en was super professioneel en enorm behulpzaam. Kortom een echte asset voor Pearle!

hamid El Bouazzaouyi 1 maand geleden
Berke Baran
Google Maps Logo

Super leuke medewerkers behulpzaam allemaal tijdens wachten lekker koffie. Touria Toub fantastich!!!

Berke Baran 1 maand geleden
A. Judge
Google Maps Logo

NIEUW... Vanmiddag 1 februari 2022, naar Pearl geweest, en besproken wat er mogelijk was. Direct werd mij aangeboden om de bril terug te nemen en mijn geld werd via betaalpas teruggestort. Netjes opgelost maar ik heb geen nw. bril die ik wel nodig heb. Even pauze. 》》》》》》》》》》《《《《《《《《《《《 November 2021 een bril gekocht, is nu 8 januari 2022 en heb deze nog geen dag kunnen gebruiken. De dag dat hij klaar was(moest zelf bellen), bleek rechter glas niet goed. Opnieuw gemeten en maar weer wachten. Zou een week later klaar zijn en ik zou gebeld worden(Zelf maar weer gebeld). Opnieuw was het rechter glas niet goed en keek er wazig door. Weer gemeten en zou volgende week klaar zijn en gebeld worden, niet dus. Het is nu zaterdagmiddag 8 januari 2022 en niets gehoord en telefoon wordt niet opgenomen. Tja, zou het weer proberen maar er is iets in deze glazen waar ik niet scherp door kan kijken. Mijn vorige bril was van specsavers die waarschijnlijk ander glas gebruiken. Helaas is alles onrustig wat ik zie in deze bril van Pearle. Gelukkig mag ik hem terugbrengen en dat moet ik dan maar doen. Ze hebben er alles aan gedaan maar het glas is niet geschikt voor mijn ogen.

A. Judge 3 maanden geleden
Hajar Chentouf
Google Maps Logo

Ik vind Dit filiaal echt een van de beste filialen. Tevens komt dit door de medewerkers. Ik ben geholpen door Touria, meerderen malen. Een erg professioneel iemand die echt haar vak met passie uitvoert. Geeft de beste tips en advies, neemt de tijd voor je en is enorm klantvriendelijk. Ik kom hier al jaren langs samen met het hele gezin. Wij zijn altijd blij weg gegaan door Touria. Ondanks het altijd druk is in de winkel weet zij alles te runnen en haar best te doen iedereen te woord te staan. Chapeau! Enorm bedankt Touria!

Hajar Chentouf 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pearle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Amsterdam - Osdorp in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #008b67 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #007053 !important; }
Pearle

Alle Pearle opticiens

Bij Pearle kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Osdorpplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pearle lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pearle opticiens
Pearle Opticiens Zuidlaren
Pearle Opticiens Vlissingen
Pearle Opticiens Valkenswaard
Pearle Opticiens Almere Buiten
Pearle Opticiens Amsterdam - de Pijp
Pearle Opticiens Katwijk
Pearle Opticiens Alkmaar - Langestraat
Pearle Opticiens Amsterdam - Zuid
Pearle Opticiens Stein
Pearle Opticiens Brunssum
Pearle Opticiens Gorredijk
Pearle Opticiens Helmond
Pearle Opticiens Amersfoort - Leusderweg
Pearle Opticiens Dordrecht - Stadspolders
Pearle Opticiens Drachten
Pearle Opticiens Dokkum
Pearle Opticiens Emmen
Pearle Opticiens Malden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.