Pearle Opticiens Assendelft map

Pearle Opticiens Assendelft

6.4 · 12 recensies

Kaaikhof 20, Assendelft

Pearle Opticiens Assendelft
Pearle Opticiens Assendelft

Over Pearle

Bij Pearle Opticiens Assendelft kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Aan de Kaaikhof 20 in het gebied 'Parkrijk' in Assendelft ligt Pearle Opticiens Assendelft. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 12 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pearle Opticiens Assendelft accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 6 locaties in Assendelft waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Parkrijk hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Buroz Businessmail
Google Maps Logo

Goede service en super vriendelijke medewerkers!

Buroz Businessmail 1 jaar geleden
Dennis Jer
Google Maps Logo

Hier zijn ze niet geïnteresseerd in nieuwe klanten. Ze zijn totaal klant onvriendelijk. Ik zou iedereen adviseren om naar Krommenie te gaan Daar zijn veel vriendelijkere opticiens.

Dennis Jer 2 jaar geleden
Joshua Wassink
Google Maps Logo

Hele goede service

Joshua Wassink 3 jaar geleden
Astrid vd Heuvel
Google Maps Logo

Ik ben hier netjes geholpen. Heb een gewone bril,leesbril en lenzen bekocht . Ben goed te spreken over de oogmeting, en de hulp bij het zoeken naar de juiste bril. Ik had wel een afspraak gemaakt,dat werkt voor iedereen het beste en weet je zeker dat je meteen geholpen wordt. Prima winkel. 2 minpuntjes: donderdagavond niet open en de lenzenspecialist is er alleen bepaalde dagen. En dat zijn net de dagen dat ik werk.

Astrid vd Heuvel 5 jaar geleden
Coby van den Berg
Google Maps Logo

Vanmorgen Pearl bezocht, er was 1 medewerker onzichtbaar aanwezig, bezig met oogmeting van een jongetje, vertelde de vader van het jongetje mij, die verwachtte dat dit 5 à 10 minuten zou duren. Omdat ik niet in de buurt woon, bleef ik wachten. Na ruim een kwartier kwam de medewerker de winkel in, waar ik zat te wachten en negeerde mij volkomen. Zelfs even gedag zeggen was er niet bij. Ik vind dit zeer onbeschoft en van de andere medewerkers daar ben ik zulk gedrag ook niet gewend.

Coby van den Berg 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pearle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Assendelft in Assendelft kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #008b67 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #007053 !important; }
Pearle

Alle Pearle opticiens

Bij Pearle kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waaronder deze in Assendelft (Parkrijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pearle lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pearle opticiens
Pearle Opticiens Apeldoorn - Eglantier
Pearle Opticiens Schagen
Pearle Opticiens Rijen
Pearle Opticiens Groningen - Paddepoel
Pearle Opticiens Heiloo
Pearle Opticiens Kampen
Pearle Opticiens Waalwijk
Pearle Opticiens Amersfoort - Leusderweg
Pearle Opticiens S Gravenzande
Pearle Opticiens Den Bosch - Rompertpassage
Pearle Opticiens Ede
Pearle Opticiens Hoogkarspel
Pearle Opticiens Wassenaar
Pearle Opticiens Wateringen
Pearle Opticiens Nieuw Vennep
Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel - Koperwiek
Pearle Opticiens Emmen
Pearle Opticiens Middelharnis
City Guide

Wat te doen in Assendelft

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Assendelft nog meer in of rondom Assendelft (Parkrijk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Parkrijk.