Pearle Opticiens Blerick Venlo

Pearle Opticiens Blerick

Bij Pearle Opticiens Blerick gelegen aan de Wieënpassage 19 in Venlo kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Blerick is één van de 6 locaties in Venlo op CardMapr.

Pearle Opticiens Blerick

Wieënpassage 19 in Venlo

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Blerick in Venlo

In Venlo aan de Wieënpassage 19 bevindt zich Pearle Opticiens Blerick. Bij Pearle Opticiens Blerick kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Blerick een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Venlo

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

077 473 9464
Pearle Opticiens Blerick Venlo
Pearle Opticiens Blerick Venlo
Pearle Opticiens Blerick Venlo

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Blerick?

Pearle Opticiens Blerick wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 11 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De 3 voor 1 aanbieding geldt blijkbaar niet bij Pearle in Blerick. Van te voren hebben we met 2 personen een afspraak gemaakt voor het kopen van een bril. Bij het maken van de afspraak is duidelijk aangegeven dat we samen gebruik wilden maken van de 3 voor 1 actie. Aldaar op afspraak aangekomen werden onze ogen direct getest zonder het over de actie te hebben. Dat hoeft ook niet, omdat je dat duidelijk van te voren hebt aangegeven, toch? Nee, toch niet. Het is dus niet duidelijk. Ik raad daarom iedereen aan om duidelijkheid te creëren alvorens je een bril koopt. Eenmaal de ogen getest en de bril monturen uitgezocht begon de afhandeling er opeens anders uit te zien. Daarop reageerde ik: we gaan voor de 3 voor 1 aanbieding! Dat is toch duidelijk afgesproken! Dat begreep de verkoopster niet goed of ze wist het niet uit te leggen. Tot 4 keer toe vroeg ik haar naar de aanbieding en telkens wilde ze er omheen draaien. Uit frustratie hebben we gewoon ieder een bril genomen en deze volledig betaald (ze gaf wel korting die ik eigenlijk ook afwees). Die korting is uiteraard een wassen neus. Het is een standaard korting. Je betaald gewoon de volle mep. Daar prikt sowieso iedere jandoedel doorheen en wat boeit mij die paar tientjes dan nog. Op het laatst heb ik haar nogmaals gevraagd: wat is er zo moeilijk aan die actie. Waarom stelde je niet voor bij één persoon om een tweede gratis bril te nemen (wellicht dezelfde of een zonnebril op sterke van de dezelfde waarde) en de waardebon van 80 euro aan de andere persoon te geven. Daarop begon ze weer: iets over haar collega die haar blijkbaar verkeerd had geïnstrueerd... daarop onderbrak ik haar door te zeggen... laat maar zitten, want ik was er helemaal klaar mee. Ze wilde er nog verder op ingaan, waarop ik zei daar heb je net tijd genoeg voor gehad toen ik je tot vier keer toe een simpele vraag stelde en je er warrig omheen probeerde te draaien. Al die tijd lieten de andere collega's ons gesprek, dat duidelijk te horen was door de hele winkel, ongemoeid. Het lijkt erop dat ze getraind zijn op dit soort situaties. Hoe dan ook hebben ze goede zaken gedaan, want wij lopen sowieso maar met een bril per persoon naar buiten i.p.v. twee. Want als je ieder een bril koop dan krijg je er 1 gratis en een waardebon van 80 euro. Als dat überhaupt ook zo werkt. Dat is natuurlijk de vraag, want niks is zeker bij Pearle in Blerick. Dus voor mij nooit meer. In bijlagen vindt u de actie en de voorwaarden. Oordeel zelf!

Lees verder

1/5

Fijne winkel met heel fijn personeel. Veel keuze aan brillen, goede aanbiedingen. Beste service

Lees verder

5/5

Geweldige opticien. Je wordt er heeeeeel klantvriendelijk geholpen. Je kan merken dat het personeel met hart voor de zaak werkt.

Lees verder

5/5

Je koopt daar een bril van €700,- die volgens iedere maand moet bijgesteld worden. Dan voor de derde keer terug moet omdat het schroefje spontaan los laat en het glas eruit valt. Als je dan komt om de bril alleen op te halen, en probeert dit te melden wordt compleet genegeerd! Ze laten je liever 45 minuten wachten!!!! En durven ze zich professioneel en vakkundig te noemen?! PFFFFF!!!!

Lees verder

1/5

Traag laten te lang wachten voor alleen een bril op te halen

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Blerick

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Blerick in Venlo kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Venlo

Benieuwd naar andere locaties in Venlo waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Venlo zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Venlo
Jumbo Venlo Supermarkt

Jumbo

Tegelpoort 1

MediaMarkt Venlo Venlo Elektronicawinkel

MediaMarkt Venlo

Maasstraat 12

Aktiesport Venlo Sportwinkel

Aktiesport

Maasstraat 48

Bristol Venlo Venlo Mode

Bristol Venlo

Maasstraat 4

Hans Anders Opticien Venlo Venlo Opticien
vanHaren schoenen Venlo Mode

vanHaren schoenen

Maasstraat 30

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Blerick in Venlo kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien