Pearle Opticiens Boxmeer Boxmeer

Pearle Opticiens Boxmeer

Bij Pearle Opticiens Boxmeer gelegen aan de Steenstraat 81 in Boxmeer kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Boxmeer is één van de 6 locaties in Boxmeer op CardMapr.

Pearle Opticiens Boxmeer

Steenstraat 81 in Boxmeer

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Boxmeer in Boxmeer

In Boxmeer aan de Steenstraat 81 bevindt zich Pearle Opticiens Boxmeer. Bij Pearle Opticiens Boxmeer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Boxmeer een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Boxmeer

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0485 575 874

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Boxmeer?

Pearle Opticiens Boxmeer wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 8 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik heb voor 3 jaar een bril bij Pearl te Boxmeer gekocht. In september heb ik een nieuwe bril gekocht en de bedoeling was, dat het montuur van de oude bril als zonnebril zou gaan functioneren, maar helaas. Kort voordat ik de nieuwe bril kreeg ging een veer van de drager kapot. Bij Pearl in Nijmegen werd mij verteld, dat er helaas geen onderdelen voor het montuur te krijgen zijn!!!!! Het was een merk montuur twv € 200,-. Bij Pearl in Boxmeer werd de bril gelijmd, in eerste instantie niet goed, maar bij de tweede keer, was het beter. Toch was ik zeer ontevreden over het feit, dat het niet mogelijk was, het montuur te repareren. Ik heb dit duidelijk gemaakt in een gesprek met een medewerkster. Toen de nieuwe bril gereed was, heb ik deze opgehaald en gevraagd, wat er nu met het oude montuur gaat gebeuren. Ik was nog steeds niet tevreden over de service van Pearl en de mogelijkheid tot reparatie. Een medewerkster gaf aan, dat ze het met haar chef zou bespreken en mij zou terug bellen. Later in de middag werd ik inderdaad opgebeld en kreeg ik een goede oplossing aangeboden. Ik kon een montuur twv € 200 uitzoeken en deze als zonnebril gaan gebruiken. Natuurlijk moest ik de glazen zelf betalen. Uiteindelijk heb ik de winkel als tevreden klant verlaten. Ik heb er energie in moeten stoppen, maar het heeft zich geloond.

Lees verder

4/5

Vandaag bij Pearle Opticiens in Boxmeer geweest. Ze hebben een mooie aanbieding waardoor de gemiddelde prijs voor twee brillen redelijk te noemen is. Je krijgt tevens een waardebon voor een eventuele derde bril die je aan een ander kan schenken. Mijn ogen zijn gratis gemeten door Ivon. Zij is een kundig en gediplomeerd opticien. Ze neemt gerust de tijd voor je om de ogen goed te meten. Na het meten een lekkere kop koffie gekregen. Vervolgens heeft ze me geadviseerd welk montuur het beste bij me past. Ik ben erg tevreden over deze vestiging die in het centrum van Boxmeer gevestigd is. Hopelijk is de vestiging in mijn woonplaats ook zo goed!

Lees verder

5/5

Personeel dat het beste voor heeft met de klant. Thanks voor de geweldige service!

Lees verder

5/5

Vriendelijk personeel, ondanks we tegen sluitingstijd kwamen, was een oogmeting geen probleem. Er wordt geen bril aangepraat. Alleen voorgesteld wat je zou kunnen doen. De keuze blijft aan je zelf. Bij eventuele problemen wordt nadrukkelijk gevraagd om terug te komen. Zeer tevreden.

Lees verder

5/5

Personeel vriendelijk en bekwaam, assortiment monturen komt toch wat beperkt over

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Boxmeer

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Boxmeer in Boxmeer kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Boxmeer

Benieuwd naar andere locaties in Boxmeer waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Boxmeer zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Boxmeer
Jumbo Boxmeer Supermarkt

Jumbo

Burgemeester Verkuijlstraat 26-32

Kruidvat Boxmeer Drogisterij

Kruidvat

Steenstraat 71

Pearle Opticiens Boxmeer Boxmeer Opticien

Pearle Opticiens Boxmeer

Steenstraat 81

Blokker Boxmeer Woonwinkel

Blokker

Steenstraat 69

Bakker Bart Boxmeer Bakker

Bakker Bart

Steenstraat 78

HEMA Boxmeer Warenhuis

HEMA

Steenstraat 94

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Boxmeer in Boxmeer kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien