Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel Capelle aan den IJssel

Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel

Bij Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel gelegen aan de Centrumpassage 77-79 in Capelle aan den IJssel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel is één van de 12 locaties in Capelle aan den IJssel op CardMapr.

Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel

Centrumpassage 77-79 in Capelle aan den IJssel

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel aan de Centrumpassage 77-79 bevindt zich Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel. Bij Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Capelle aan den IJssel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 451 3275
Routebeschrijving

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel?

Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 8 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik heb mijn bril hier een paar maanden geleden gekocht en ben er nog steeds zo blij mee. Ik vond de meting goed en de service ook!

Lees verder

5/5

Een verkeerde oogmeting was ook bij mij het geval. Na de medewerkster daarop gewezen te hebben werd me wel te verstaan aangegeven dat ze toch wel zo kundig was dat ik het bij het verkeerde eind had. Daarna nog een keer mijn vrouw in de winkel met mijn zoon voor een bril en ze werden gewoon uitgelachen toen ze de winkel uitliepen. Hier gaan wij dus ook niet meer naartoe!

Lees verder

1/5

Slechte adviezen en daardoor slechte brillen. Nooit geen Pearle meer voor mij. Door een verkeerd uitgevoerde oogmeting kreeg ik verkeerde glazen. Na een maand nieuwe glazen gekregen waarvoor ik moest bijbetalen terwijl de bril nog geen maand oud was. Reden was dat ik van enkelvoudige glazen naar multifocale glazen ging. Terwijl men zelf aangaf dat de eerste oogmeting niet goed was uitgevoerd. Ook de nieuwe glazen waren niet goed waardoor de dure bril in de la terechtkwam en ik maar de oude bril ben gaan dragen. Nu uiteindelijk bij een andere opticien een nieuwe multifocale bril laten aanmeten. Wat een verademing want deze bril is wel goed! Nooit meer Pearle voor mij.

Lees verder

1/5

Zeer slechte personeelsverdeling. Iedereen zit ogen te meten. Moet je lang wachten om iets op te halen.

Lees verder

1/5

The glases frame of a kid broke into two pieces during the scoutcamp. I went to Pearle and they helped out immediately. As the glue did not hold, they offered a frame to the kid that they couldn‘t sell anymore. Thank you very much, the child is so happy having regain sight. Kind scout salutes

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Capelle aan den Ijssel in Capelle aan den IJssel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Capelle aan den IJssel

Benieuwd naar andere locaties in Capelle aan den IJssel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Capelle aan den IJssel zijn er nog 12 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Capelle aan den IJssel
ICI PARIS XL Capelle aan den IJssel Verzorging

ICI PARIS XL

Koperwiek 61

HEMA Capelle aan den IJssel Warenhuis

HEMA

Centrumpassage 51-53

Rituals Capelle aan den IJssel Verzorging

Rituals

Centrumpassage 124