Pearle Opticiens Den Haag Den Haag

Pearle Opticiens Den Haag

Bij Pearle Opticiens Den Haag gelegen aan de Alphons Diepenbrockhof 48A in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Den Haag is één van de 86 locaties in Den Haag op CardMapr.

Pearle Opticiens Den Haag

Alphons Diepenbrockhof 48A in Den Haag

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Alphons Diepenbrockhof 48A bevindt zich Pearle Opticiens Den Haag. Bij Pearle Opticiens Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Den Haag een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 700 1204
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Den Haag Den Haag
Pearle Opticiens Den Haag Den Haag
Pearle Opticiens Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Den Haag?

Pearle Opticiens Den Haag wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 5 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Na twee weken last te hebben gehad van wat zeurderige pijn rondom mijn oog naar de huisarts. Deze gaf een zalfje voor een hoornvliesontsteking. Na 10 dagen ( was de max. met de zalf ) Zag ik ietwat wazig, had ook minder kleur in mijn rechter oog. Bij Pearle op Waldeck binnen gestapt. Mijn ogen zijn wederom nagekeken. Uitkomst. geen staar, geen hoornvliesontsteking, maar wel iets van stippen op de lens. Kon duiden op overblijfselen van een ontsteking. Advies, bezoek zo snel als mogelijk een oogarts. Kon behoorlijk snel terecht in het Westeinde. Wederom oogmeting, contrastvloeistof en een druppel tbv. pupil vergroting. Uitslag van de oogarts, ontsteking ACHTER het hoornvlies. De zalf van de huisarts heeft dus geen enkel nut gehad. Wat zij wel zag waren kleine littekens op het vlies, waarschijnlijk afkomstig van eerdere ontstekingen. Zie hier, Pearle gaf aan, "Zie stippen op je lens, die horen daar niet. Denk overblijfselen van een infectie". Maar ga naar een oogarts! Zijn conclusie was dus helemaal correct. Bij deze, hulde aan de werknemer van Pearle. Zowel werkzaam op het Alphons Diepenbrockhof als op het Savornin Lohmanplein. Zonder advies van Pearle had ik nooit een afspraak in het ziekenhuis gemaakt. Nu blijkt het geen overbodige luxe te zijn geweest. Ik, als leek, denk rechtlijnig, geen pijn, geen nood. Pearle had hierover een andere mening. Bij deze wil ik alle medewerkers van Pearle, vestiging Savornin Lohmanlaan en A. Diepenbrockhof hartelijk bedanken voor hun inzet en doortastendheid. Zonder jullie professioneel handelen en inzicht was mijn aandoening nooit of te laat ontdekt. Bij deze dank ik jullie allemaal voor het advies, service, geduld, kennis, professionele hulp, glimlach, een luisterend oor, persoonlijke benadering en de koffie. Mooi team! Ga zo door, Marjolein Hento

Lees verder

5/5

Slecht tot niet telefonisch bereikbaar, weinig personeel, dus lang wachten in de winkel.

Lees verder

3/5

Slechte service. Winkel ging eerder dicht vanwege een teamuitje. Ze drukte me nog gauw een paar brillen in mijn handen, maar de medewerker kwam al gauw tot de conclusie dat de bruine bril met ronde glazen, waar ik naar op zoek was, niet in het assortiment zat. We werden zsm de winkel uitgewerkt. We zijn uitgeweken naar Hanrit opticiens, wat een groot verschil... Daar werden we goed en rustig geholpen.

Lees verder

1/5

Vriendelijk personeel. Kleine filiaal, niet alle keus maar wel veel.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Den Haag

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 86 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258