Pearle Opticiens Den Haag Den Haag

Pearle Opticiens Den Haag

Bij Pearle Opticiens Den Haag gelegen aan de Frederik Hendriklaan 98 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Den Haag is één van de 86 locaties in Den Haag op CardMapr.

Pearle Opticiens Den Haag

Frederik Hendriklaan 98 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Frederik Hendriklaan 98 bevindt zich Pearle Opticiens Den Haag. Bij Pearle Opticiens Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Den Haag een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 355 4396
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Den Haag Den Haag
Pearle Opticiens Den Haag Den Haag
Pearle Opticiens Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Den Haag?

Pearle Opticiens Den Haag wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 13 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Eindelijk een optiek winkel waar het transparant is en de service goed is, een nieuw team wat klaar staat om de klant goed te woord te staan. Ik wordt heel blij van deze Pearle.

Lees verder

5/5

Slechte ervaring mee gehad. Bril was niet goed, drie maal glazen gewisseld maar bleef verkeerd, ze konden het niet oplossen. klantonvriendelijk benaderd door een medewerker, discussie mee gehad, aangezien de bril nogmaals nieuwe glazen zou krijgen zonder kosten en volgens haar niet. Manager moest er tussen komen. Hierna ook geen excuus gehad. Uiteindelijk heb ik de bril maar gelaten en opgegeven, ik kreeg geen geld terug meer want de garantie was voorbij. Later bij de Specsavers in dezelfde straat kreeg ik voor het halve geld eenzelfde kwaliteit bril en een gratis zonnebril erbij. Bespaar jezelf de hoofdpijn en ga naar de Specsavers.

Lees verder

1/5

Klant onvriendelijk, niet behulpzaam

Lees verder

1/5

Er staat neem ik aan een nieuw team. En het is maar beter ook. De service en klantvriendelijkheid is in mijn mening weer beter.

Lees verder

5/5

Ik herken mij totaal niet in de reacties hieronder geschreven. Welke collega van het filiaal ik ook tref, altijd behulpzaam en attent. Extra setje lenzen, mijnheer? Wij regelen het! Mocht er een wachttijd zijn, loop je toch even naar één van de andere leuke winkels op de FRED?! Kom je daarna terug. Blijven mensen hè! En een andere klant heeft ook recht op zijn service

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Den Haag

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 86 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258