Pearle Opticiens Den Haag Den Haag

Pearle Opticiens Den Haag

Bij Pearle Opticiens Den Haag gelegen aan de Passage 62D in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Den Haag is één van de 86 locaties in Den Haag op CardMapr.

Pearle Opticiens Den Haag

Passage 62D in Den Haag

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Passage 62D bevindt zich Pearle Opticiens Den Haag. Bij Pearle Opticiens Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Den Haag een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 364 5652
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Den Haag?

Pearle Opticiens Den Haag wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 29 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ben op zich keurig geholpen, maar iets te drinken was wel fijn geweest met 25 graden buiten. Ben toch al jarenlang klant? Bij de Savarin Lohmanplein maken ze nieuwe glazen passend terwijl je wacht - hier kan dat schijnbaar niet. Daar zijn ze schijnbaar te druk voor. Vreemd, want bij eerstgenoemde vestiging is het eigenijk ook altijd "druk".

Lees verder

4/5

2 weken geleden ben ik langs dit filiaal gegaan, omdat ik mijn huidige bril niet meer op kan. De meneer die mij kwam helpen probeerde een meting uit, maar dit ging niet helemaal vlekkeloos. Na 4x proberen de oogdruk te meten constateerde hij dat de druk veel te hoog was en hij wilde daarom geen verdere meting doen voor de sterkte. Ik informeerde hem dat ik bekend ben met de hoge druk en dat ik hiervoor ieder jaar word onderzocht door de oogarts. Hij vond het, in zijn woorden "echt niet normaal dat ik geen oogdruppels had gekregen voor die veel te hoge oogdruk en dat ik per direct weer terug moest naar het ziekenhuis, want dit kon echt niet". Hij herhaalde nog eens een keer of 4 dat ik echt snel moest bellen voor een nieuwe afspraak. Ik ben de zaak uitgelopen met een heel naar gevoel en het idee dat ik blind zou worden. Zou mijn oogarts er dan naast zitten? Vandaag bij de oogarts geweest en die zat er gelukkig helemaal niet naast! Mijn oogdruk is prima en meneer de opticien zit er dik naast, alleen jammer dat hij me eerst helemaal bang heeft moeten maken voor niks. Ik kom hier in ieder geval nooit meer.

Lees verder

1/5

Was op mijn zonnebril gaan zitten, werd in deze winkel gelukkig zeer vriendelijk geholpen en zonder enige vraag of opmerking is mijn zonnebril weer als nieuw!

Lees verder

5/5

Een zeer verwelkomende winkel met sympathieke en deskundige werknemers. Ondanks de drukte is het ieder minuut waard. Mijn complimenten aan de optometrist Rachida die haar werk uitzonderlijk goed en deskundig uitvoert en die jou als klant op je gemak laat voelen. De fundusfotos/netvlies foto’s worden goed toegelicht. Ik raad deze winkel, het personeel en de oogzorg zeker aan!

Lees verder

5/5

Mooie overzichtelijke winkel. Echter mag het personeel wat pro-actiever. Ik was echt toe aan een koop. Maar ging niet over tot koop vanwege de passieve houden van de verkoper. Ben daar nou eenmaal blijkbaar gevoelig voor. Verder is het zonnebrillen assortiment erg beperkt.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Den Haag

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 86 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258