Pearle Opticiens Doetinchem Doetinchem

Pearle Opticiens Doetinchem

Bij Pearle Opticiens Doetinchem gelegen aan de Hamburgerstraat 12 in Doetinchem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Doetinchem is één van de 6 locaties in Doetinchem op CardMapr.

Pearle Opticiens Doetinchem

Hamburgerstraat 12 in Doetinchem

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Doetinchem in Doetinchem

In Doetinchem aan de Hamburgerstraat 12 bevindt zich Pearle Opticiens Doetinchem. Bij Pearle Opticiens Doetinchem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Doetinchem een 5/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Doetinchem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0314 323 443

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Doetinchem?

Pearle Opticiens Doetinchem wordt gewaardeerd met een 2.5 gebasseerd op 4 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

ze voelen zich hoog wat ze vergeten zijn klant=koning echte rasisten kun je daar vinden

Lees verder

1/5

Om te beginnen. Het begon allemaal heel leuk. Mooie aanbieding 2e bril gratis. Tegenvaller was dat het geen zonnebril kon zijn maar ach wat maakt dat uit. Ik ben naar mijn plaatselijke pearle gegaan en de ontvangst was prima. Ze kwamen gelijk ter zaken en zo begon alles. Mijn ogen werden opgemeten. En het was veel achteruit gegaan. Klinkt voor mij logisch. Want he het is bij mij nooit beter geworden. De meting verliep prima en er werd een montuur uit gezocht. Toen begon het. Meerdere monturen konden niet, mijn glazen zouden lastig zijn. Nou prima. Een aantal monturen vergeleken en 2 daarvan gekozen 1 wat “hippere” bril zonder neusvleugels en wat grof van montuur en de ander wat vertrouwder. Met neusvleugels. Omdat ik mijn altijd moet dragen was de 1ste bril een gokje en ach omdat ik hem er bij kreeg prima. De brillen kwamen en meteen had ik het gevoel dat se brillen gek keken. De persoon die alles controlleerde gaf aan dat het wel wende. Na ruim 2 weken proberen kreeg ik veel hoofdpijn, dus terug gegaan. Het zou er aan liggen dat de bril drukte op mn neus en achter het oor. Bijstellen dus. Echter keek hij nog wel moeilijk maar de verkoper gaf aan dat dit wel 4/6 weken kon duren. Nou prima. Ik na huis. De dagen er na weer last van hoofdpijn en ondertussen mijn neus en achter de oren kapot. Weer terug. Er kwam een collega bij. De bril moest bij gesteld worden. Zo gezegt zo gedaan. Ik weer na huis maar niks werkte. Dus ik heb mn oude bril op gedaan. Mijn hoofdpijn was direct weg. Ik heb opgebeld maar niemand kon wat. Het advies. Rustig aan opbouwen met de nieuwe brillen. Dit heb ik een aantal weken gedaan, maar geen succes. Ik heb het er bij gelaten. Na ongeveer 8 maanden ging mijn oude bril kapot. Waardoor ik ben aangewezen op mijn brillen van “pearl” na 2 dagen weer hoofdpijn. Ik ben dus weer na de winkel geweest. Een andere collega keek de bril na en kwam met de conclusie. De bril is niet jouw pasvorm?? Ofterwijl het montuur werkt niet met de vorm van je hoofd?? Ok?? Naja mijn vraag en nu?? Hij keek niet in de pc, hij keek niet verder na de bril maar hij kon NIKS!! Ik gaf aan dat ik dit niet ok vond maar hij gaf aan niks te kunnen en sloot het gesprek. Ik ben afgedropen. Ik was verbaast en teleurgesteld. 3 dagen later na mijn oude brillenwinkel gegaan de bril na laten meten en wat bleek. Het punt van kijken was niet opgemeten. Waardoor mijn kijkpunt niet goed stond. Dit zou de hoofdpijn geven. Ik heb maar een nieuwe bril besteld. En raad eens. Alle problemen zijn daarmee opgelost. Mijn conclusie is dat de pearle veel moeite steekt in de verkoop. Maar zodra het op na zorg komt ze het enorm laten afweten. Een oplossing bieden hoef je ook niet te verwachten. Ik ga niet meer na deze winkel. Ze hebben mij, iemand die zijn bril nodig heeft laten stikken. Ik ben boos en seer teleurgesteld. Mijn advies zou ook zijn hoe mooi het aanbod ook is of hoe goedkoop de bril ook is ga er niet heen.

Lees verder

1/5

Altijd goede service

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Doetinchem

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Doetinchem in Doetinchem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Doetinchem

Benieuwd naar andere locaties in Doetinchem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Doetinchem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Doetinchem
HEMA Doetinchem Warenhuis

HEMA

Hamburgerstraat 23

Kruidvat Doetinchem Drogisterij

Kruidvat

Hamburgerstraat 3

Rituals Doetinchem Verzorging

Rituals

Hamburgerstraat 31

ICI PARIS XL Doetinchem Verzorging

ICI PARIS XL

Hamburgerstraat 20

Game Mania Doetinchem Speelgoedwinkel

Game Mania

Hamburgerstraat 75

Parfumerie Douglas Doetinchem Verzorging

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Doetinchem in Doetinchem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien