Pearle Opticiens Haarlem Haarlem

Pearle Opticiens Haarlem

Bij Pearle Opticiens Haarlem gelegen aan de Grote Houtstraat 78 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Haarlem is één van de 42 locaties in Haarlem op CardMapr.

Pearle Opticiens Haarlem

Grote Houtstraat 78 in Haarlem

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Grote Houtstraat 78 bevindt zich Pearle Opticiens Haarlem. Bij Pearle Opticiens Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Haarlem een 5.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 531 1015
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Haarlem Haarlem
Pearle Opticiens Haarlem Haarlem
Pearle Opticiens Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Haarlem?

Pearle Opticiens Haarlem wordt gewaardeerd met een 2.8 gebasseerd op 19 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne opticien. Laagdrempelig, heel klantgericht, goed in oogmeting en overleg, fijne zithoek als je moet wachten met koffie en thee, en lenzen en brillen zijn niet duur. En op tijd klaar.

Lees verder

5/5

22 mei mijn 2 (3) brillen besteld, inmiddels in één bril 3 keer nieuwe glazen gehad en in de andere bril 2 keer. Maar goed vandaag 6 juli was mijn bril klaar. Ik zie beter zonder bril, maar volgens het personeel alles goed. Als tweede montuur (Lindberg van Federman € 450,--) wou ik alleen nieuwe glazen. Toen ik de bril opzette leek het of ik door de brievenbus keek. Kon multifocaal/leesgedeelte niet focussen. Dat zou aan mij liggen, de glazen waren immers goed. Ik vroeg mijn geld terug, kreeg mijn dure montuur in onderdelen terug, ik kon wel huilen! De glazen moesten terug naar het hoofdkantoor? Later naar Stiens in de Gierstraat gegaan, opnieuw gemeten en kreeg compleet andere sterkte. Fijn hoor die actie drie brillen halen en ze vernielen je oude dure montuur. Het hoofdkantoor kan je pas geld teruggeven na 4 -5 weken? Top service Pearl! Ik kan nog meer narigheid hier over schrijven, maar dit lijkt mij wel even genoeg!

Lees verder

1/5

Perfect geholpen hier, mijn zonnebril is weer als nieuw. Ontzettend bedankt!

Lees verder

5/5

Na 15 min wachten maar weggegaan

Lees verder

2/5

Wat een prutsers, ze durven mij met 30% zicht weg te sturen met een bril, nu snap ik waarom de goede brillenwinkels zoals federmann duurder zijn omdat ze weten waar ze het over hebben en kwaliteit boven geld verdienen zetten. Ik zou echt nooit daar naartoe gaan want nu bleek dat ik een oogaandoening had en bij federmann hebben ze deze gevonden en ze konden specialistische lenzen maken op maat en ik hoefde niet eens te betalen voor de meting.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Haarlem

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog 42 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66