Pearle Opticiens Haarlem Haarlem

Pearle Opticiens Haarlem

Bij Pearle Opticiens Haarlem gelegen aan de Grote Houtstraat 78 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Haarlem is één van de 6 locaties in Haarlem op CardMapr.

Pearle Opticiens Haarlem

Grote Houtstraat 78 in Haarlem

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Grote Houtstraat 78 bevindt zich Pearle Opticiens Haarlem. Bij Pearle Opticiens Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Haarlem een 5.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 531 1015
Pearle Opticiens Haarlem Haarlem
Pearle Opticiens Haarlem Haarlem
Pearle Opticiens Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Haarlem?

Pearle Opticiens Haarlem wordt gewaardeerd met een 2.7 gebasseerd op 23 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mijn vrouw had een bril nodig omdat de oude kapot was gegaan. Omdat wij met vakantie zouden gaan hadden we gehoopt dat deze na ongeveer 1 week klaar zou zijn. Dit ging helaas niet lukken. Wij stelde voor om een nieuwe te bestellen en de glazen van de oude tijdelijk in het nieuwe montuur te plaatsen. Dit wilde ze eerst niet doen. Pas toen wij voorstelde om de nieuwe bril direct te betalen gingen ze dat doen. Na een paar minuten kwam er een oudere vrouw van Pearl terug met een glas wat helemaal onder perfect ronde krassen zat. En gaf toen de schuld aan mijn vrouw die de krassen er in gepoetst zou hebben. Wij waren zeer verbaasd hierover en hebben besloten om nooit meer zaken te gaan doen met Pearle. Ook is het zo dat er op deze locatie ontzettend chagrijnige medewerkers rond lopen die kennelijk hun baan niet leuk vinden. Dus heb ik maar 1 tip. Mijd deze winkel!

Lees verder

1/5

Prettige mensen en zeer vakkundig

Lees verder

5/5

22 mei mijn 2 (3) brillen besteld, inmiddels in één bril 3 keer nieuwe glazen gehad en in de andere bril 2 keer. Maar goed vandaag 6 juli was mijn bril klaar. Ik zie beter zonder bril, maar volgens het personeel alles goed. Als tweede montuur (Lindberg van Federman € 450,--) wou ik alleen nieuwe glazen. Toen ik de bril opzette leek het of ik door de brievenbus keek. Kon multifocaal/leesgedeelte niet focussen. Dat zou aan mij liggen, de glazen waren immers goed. Ik vroeg mijn geld terug, kreeg mijn dure montuur in onderdelen terug, ik kon wel huilen! De glazen moesten terug naar het hoofdkantoor? Later naar Stiens in de Gierstraat gegaan, opnieuw gemeten en kreeg compleet andere sterkte. Fijn hoor die actie drie brillen halen en ze vernielen je oude dure montuur. Het hoofdkantoor kan je pas geld teruggeven na 4 -5 weken? Top service Pearl! Ik kan nog meer narigheid hier over schrijven, maar dit lijkt mij wel even genoeg!

Lees verder

1/5

Fijne opticien. Laagdrempelig, heel klantgericht, goed in oogmeting en overleg, fijne zithoek als je moet wachten met koffie en thee, en lenzen en brillen zijn niet duur. En op tijd klaar.

Lees verder

5/5

Knoeiers.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Haarlem

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
Teylers Museum Haarlem Musea

Teylers Museum

Spaarne 16

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Restaurant Table 24 Haarlem Restaurant

Restaurant Table 24

Oude Groenmarkt 24

Sumo Haarlem Haarlem Restaurant

Sumo Haarlem

Oude Groenmarkt 14-16

C&A Haarlem Mode

C&A

Anegang 6

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Haarlem in Haarlem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien