Pearle Opticiens Hilversum map

Pearle Opticiens Hilversum

6.8 · 33 recensies

Groest 90, Hilversum

Pearle Opticiens Hilversum
Pearle Opticiens Hilversum Pearle Opticiens Hilversum
Pearle Opticiens Hilversum Pearle Opticiens Hilversum
Pearle Opticiens Hilversum

Over Pearle

Bij Pearle Opticiens Hilversum kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Aan de Groest 90 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Pearle Opticiens Hilversum. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 33 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pearle Opticiens Hilversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 451 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Marcel Sterkenburg
Google Maps Logo

Hele slechte service en super onvriendelijk!

Marcel Sterkenburg 8 maanden geleden
Tyrone Sterkenburg
Google Maps Logo

Vreselijke service. Ik werd door een buitenlandse vrouwelijke medewerker geholpen die verschrikkelijk arrogant en eigenwijs was. Nadat ik de winkel uit liep werd ik nog uitgescholden voor asociaal, ik kom er nooit meer terug.

Tyrone Sterkenburg 8 maanden geleden
Tosif Fazli
Google Maps Logo

Gisteren was ik naar Preale in Hilversum geweest voor een nieuwe bril en een oogmeting. Ik werd geholpen door dhr. Shiwa op een hele professionele manier en gelijk ook met een goed advies.

Tosif Fazli 10 maanden geleden
Jerry Souisa
Google Maps Logo

Ik werd héél onvriendelijk te woord gestaan. Werd de winkel uitgekeken datum: 5-05-2021

Jerry Souisa 1 jaar geleden
Janneke Douma
Google Maps Logo

Zéér onhebbelijke benadering Samen met mijn man naar een afspraak bij Pearle Groest Hilversum om brillen te passen die mijn man op zicht had laten komen. Wij hadden onze pup van amper 3 maanden mee, omdat hij nog niet zo lang alleen mag blijven. Bij binnenkomst werd ons gemeld dat de hond niet naar binnen mocht, omdat andere klanten daar mogelijk last van hadden. Toen wij naar voren brachten dat dat een probleem voor ons was en er zowel bij de deur als op de website niets over vermeld stond werd de bedrijfsleider zeer onhebbelijk. Mijn man vroeg aan de andere klant in de winkel of deze het vervelend vond dat er een hond in de winkel was, en kreeg te horen dat het geen enkel probleem was. Op dat moment riep de bedrijfsleider dhr. Koek op hoge toon “Eruit, nu!!!” Verbijsterd verlieten wij de zaak. Ongelooflijk deze reactie en onbegrijpelijk. En jammer voor Pearle dat men 4 vaste klanten kwijt is.

Janneke Douma 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pearle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Hilversum in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #008b67 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #007053 !important; }
Pearle

Alle Pearle opticiens

Bij Pearle kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pearle lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pearle opticiens
Pearle Opticiens Zuidhorn
Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk
Pearle Opticiens Oisterwijk
Pearle Opticiens Cuijk
Pearle Opticiens Den Haag - Theresiastraat
Pearle Opticiens Lemmer
Pearle Opticiens Zwijndrecht
Pearle Opticiens Zoetermeer - Stadshart
Pearle Opticiens Amsterdam - Plein '40-’45
Pearle Opticiens Amsterdam - Van Baerlestraat
Pearle Opticiens Spijkenisse
Pearle Opticiens Ede
Pearle Opticiens Zwolle - Zuid
Pearle Opticiens Zaltbommel
Pearle Opticiens Apeldoorn - Centrum
Pearle Opticiens Oisterwijk
Pearle Opticiens Meppel
Pearle Opticiens Heerlen
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Hilversum nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.