Pearle Opticiens Hilversum Hilversum

Pearle Opticiens Hilversum

Bij Pearle Opticiens Hilversum gelegen aan de Groest 90 in Hilversum kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Hilversum is één van de 6 locaties in Hilversum op CardMapr.

Pearle Opticiens Hilversum

Groest 90 in Hilversum

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Hilversum in Hilversum

In Hilversum aan de Groest 90 bevindt zich Pearle Opticiens Hilversum. Bij Pearle Opticiens Hilversum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Hilversum een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Hilversum

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

035 621 6860
Pearle Opticiens Hilversum Hilversum
Pearle Opticiens Hilversum Hilversum
Pearle Opticiens Hilversum Hilversum

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Hilversum?

Pearle Opticiens Hilversum wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 29 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zéér onhebbelijke benadering Samen met mijn man naar een afspraak bij Pearle Groest Hilversum om brillen te passen die mijn man op zicht had laten komen. Wij hadden onze pup van amper 3 maanden mee, omdat hij nog niet zo lang alleen mag blijven. Bij binnenkomst werd ons gemeld dat de hond niet naar binnen mocht, omdat andere klanten daar mogelijk last van hadden. Toen wij naar voren brachten dat dat een probleem voor ons was en er zowel bij de deur als op de website niets over vermeld stond werd de bedrijfsleider zeer onhebbelijk. Mijn man vroeg aan de andere klant in de winkel of deze het vervelend vond dat er een hond in de winkel was, en kreeg te horen dat het geen enkel probleem was. Op dat moment riep de bedrijfsleider dhr. Koek op hoge toon “Eruit, nu!!!” Verbijsterd verlieten wij de zaak. Ongelooflijk deze reactie en onbegrijpelijk. En jammer voor Pearle dat men 4 vaste klanten kwijt is.

Lees verder

1/5

Vandaag bij deze (Corona proof) "Pearle" geweest voor optometrisch onderzoek. Vriendelijk, aardig ontvangen waarna een grondig optometrisch onderzoek plaatsvond. Hierbij werd duidelijke vakkundige uitleg gegeven over het waarom van de metingen. Ook werd er een goed en duidelijk advies meegegeven naar aanleidng van de resultaten van het onderzoek Deze "Parel" is een aanrader en ik kom zeker terug. Bedankt

Lees verder

5/5

Zoals ik hier meer lees, zijn ook mijn dochtertje en ik ontzettend onbeschoft behandeld door de oudere, vrouwelijke medewerkster. Nog nooit zo onfatsoenlijk behandeld geweest. Wat ben ik hier van geschrokken! Ook leven zij de Corona richtlijnen die vanuit de overheid gegeven worden niet na. Wij zijn dan ook meteen naar de Specsavers even verderop gelopen. Toch jammer als je een traject in gaat en dat zo af moet lopen, vooral bij een opticien. Bespaar uzelf dit is mijn advies.

Lees verder

1/5

Aardige medewerker. Goed geholpen.

Lees verder

5/5

Kwam hier om mijn ogen te laten testen een paar weken later wou ik graag de resultaten nog een keer hebben wat ze makkelijk in het systeem zouden kunnen checken maar ze wouden dat ik weer geld ging betalen.. wat een slechte service heeft deze winkel, het personeel was nog zeer onbeschoft tegen mij ook je zou toch denken klant is koning? Bij hun in ieder geval niet je kan beter naar specsavers gaan in hilversum nog goedkoper ook 😂

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Hilversum

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Hilversum in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Hilversum

Benieuwd naar andere locaties in Hilversum waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hilversum zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hilversum
ALDI Hilversum Supermarkt

ALDI

Noordse Bosje 23

BCC Hilversum Hilversum Elektronicawinkel

BCC Hilversum

Kerkbrink 9

Game Mania Hilversum Speelgoedwinkel

Game Mania

Kerkstraat 13

HEMA Hilversum Warenhuis

HEMA

Kerkstraat 29

JD Sports Hilversum Hilversum Sportwinkel

JD Sports Hilversum

Kerkstraat 35-37

Bakker Bart Hilversum Bakker

Bakker Bart

Kerkstraat 63

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Hilversum in Hilversum kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien