Pearle Opticiens Hilversum Hilversum

Pearle Opticiens Hilversum

Bij Pearle Opticiens Hilversum gelegen aan de Groest 90 in Hilversum kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Hilversum is één van de 8 locaties in Hilversum op CardMapr.

Pearle Opticiens Hilversum

Groest 90 in Hilversum

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Hilversum in Hilversum

In Hilversum aan de Groest 90 bevindt zich Pearle Opticiens Hilversum. Bij Pearle Opticiens Hilversum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Hilversum een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Pearle Opticiens Hilversum

Voor de actuele openingstijden van Pearle Opticiens Hilversum in Hilversum raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Pearle Opticiens Hilversum nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Hilversum

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

035 621 6860
Pearle Opticiens Hilversum Hilversum
Pearle Opticiens Hilversum Hilversum
Pearle Opticiens Hilversum Hilversum

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Pearle Opticiens Hilversum?

Pearle Opticiens Hilversum krijgt een beoordeling van 7/10 gebasseerd op 31 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik werd héél onvriendelijk te woord gestaan. Werd de winkel uitgekeken datum: 5-05-2021

Lees verder

1/5

Zéér onhebbelijke benadering Samen met mijn man naar een afspraak bij Pearle Groest Hilversum om brillen te passen die mijn man op zicht had laten komen. Wij hadden onze pup van amper 3 maanden mee, omdat hij nog niet zo lang alleen mag blijven. Bij binnenkomst werd ons gemeld dat de hond niet naar binnen mocht, omdat andere klanten daar mogelijk last van hadden. Toen wij naar voren brachten dat dat een probleem voor ons was en er zowel bij de deur als op de website niets over vermeld stond werd de bedrijfsleider zeer onhebbelijk. Mijn man vroeg aan de andere klant in de winkel of deze het vervelend vond dat er een hond in de winkel was, en kreeg te horen dat het geen enkel probleem was. Op dat moment riep de bedrijfsleider dhr. Koek op hoge toon “Eruit, nu!!!” Verbijsterd verlieten wij de zaak. Ongelooflijk deze reactie en onbegrijpelijk. En jammer voor Pearle dat men 4 vaste klanten kwijt is.

Lees verder

1/5

Vandaag bij deze (Corona proof) "Pearle" geweest voor optometrisch onderzoek. Vriendelijk, aardig ontvangen waarna een grondig optometrisch onderzoek plaatsvond. Hierbij werd duidelijke vakkundige uitleg gegeven over het waarom van de metingen. Ook werd er een goed en duidelijk advies meegegeven naar aanleidng van de resultaten van het onderzoek Deze "Parel" is een aanrader en ik kom zeker terug. Bedankt

Lees verder

5/5

Zoals ik hier meer lees, zijn ook mijn dochtertje en ik ontzettend onbeschoft behandeld door de oudere, vrouwelijke medewerkster. Nog nooit zo onfatsoenlijk behandeld geweest. Wat ben ik hier van geschrokken! Ook leven zij de Corona richtlijnen die vanuit de overheid gegeven worden niet na. Wij zijn dan ook meteen naar de Specsavers even verderop gelopen. Toch jammer als je een traject in gaat en dat zo af moet lopen, vooral bij een opticien. Bespaar uzelf dit is mijn advies.

Lees verder

1/5

Aardige medewerker. Goed geholpen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Hilversum

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Hilversum in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Hilversum nog meer in of rondom Hilversum kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hilversum.

Dirk van den Broek Hilversum Supermarkt

Dirk van den Broek

Hilvertshof 69

ZARA Hilversum Hilversum Mode

ZARA Hilversum

hilvertshof 29

De Pizzabakkers Hilversum Hilversum Restaurant
Bever Hilversum Sportwinkel

Bever

Hilvertshof 115

Q-Park Hilvertshof Hilversum Vervoer

Q-Park Hilvertshof

Groest 86

Blokker Hilversum Hilvertshof Hilversum Woonwinkel
Sumo Hilversum Restaurant

Sumo

Groest 53

Dunkin' Donuts Hilversum Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Groest 86

Andere Pearle opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 335 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Pearle Opticiens Hilversum toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Pearle te vinden.

Bekijk alle Pearle opticiens