Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer Hoogezand

Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer

Bij Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer gelegen aan de Gorecht-Oost 8-B in Hoogezand kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer is één van de 4 locaties in Hoogezand op CardMapr.

Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer

Gorecht-Oost 8-B in Hoogezand

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer in Hoogezand

In Hoogezand aan de Gorecht-Oost 8-B bevindt zich Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer. Bij Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer een 9.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Hoogezand

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0598 350 682
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer Hoogezand

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer?

Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer wordt gewaardeerd met een 4.8 gebasseerd op 6 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bijna een uitje om er naar toe te gaan. Ongedwongen sfeer, soms moet je even geduld hebben want de klant voor jou krijgt net zoveel aandacht als jij. Gelukkig hebben ze ontzettende lekkere koffie dus ik vind het geen probleem om even te wachten. Personeel is vriendelijk en professioneel en ook zij zijn niet eerder tevreden dan wanneer jij dat bent. Aan gevoel voor humor ontbreekt het ze ook niet. Zeker weten dat ik Pearle in Hoogezand ga aanraden.

Lees verder

5/5

Ben al een paar keer heel prettig geholpen. De service is geweldig. In de jaren dat ik een Pearle bril op mijn neus had, kreeg ik het probleem dat het glas aan de rand een knitter vertoonde. Ook dat werd volledig onder garantie opgelost. Ook een verbogen neusvlegeltje werd snel verholpen.

Lees verder

5/5

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat de tijd voor je neemt. Sinds kort een brillendrager en vanwege de 3 voor 1 actie naar de pearle gegaan. Dit bleek een goede keuze te zijn, de brillen zijn namelijk van kwaliteit, en echt extreem duur zijn de brillen ook niet (afhangend van wat voor soort glazen je neemt).

Lees verder

4/5

Prima brillenzaak.Deskundig en vriendelijk personeel.Onze dochter koopt hier meestal een paar brillen per jaar.Ikzelf wat minder vaak.Ook gunstig geprijsd.Grote collectie merkbrillen.Keuze genoeg voor iedereen.Aanrader!

Lees verder

5/5

Uitermate tevreden

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer in Hoogezand kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Hoogezand

Benieuwd naar andere locaties in Hoogezand waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoogezand zijn er nog 4 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoogezand
ALDI Hoogezand Supermarkt

ALDI

Meint Veningastraat 38

Pearle Opticiens Hoogezand Sappemeer Hoogezand Opticien
Hans Anders Opticien Hoogezand Hoogezand Opticien