Pearle Opticiens Kerkrade Kerkrade

Pearle Opticiens Kerkrade

Bij Pearle Opticiens Kerkrade gelegen aan de Orlandopassage 8 in Kerkrade kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Kerkrade is één van de 9 locaties in Kerkrade op CardMapr.

Pearle Opticiens Kerkrade

Orlandopassage 8 in Kerkrade

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Kerkrade in Kerkrade

In Kerkrade aan de Orlandopassage 8 bevindt zich Pearle Opticiens Kerkrade. Bij Pearle Opticiens Kerkrade kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Kerkrade een 6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Kerkrade

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

045 567 0188
Routebeschrijving

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Kerkrade?

Pearle Opticiens Kerkrade wordt gewaardeerd met een 3 gebasseerd op 4 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ben heel tevreden over dit filiaal van de Pearle, ik ken daar 3 dames en een heer. De heer was de eigenaar, zo gedroeg hij zich ook. Er is gelukkig een nieuwe eigenaar, die is een stuk vriendelijker en werkt daadwerkelijk ook in de winkels (ook in west). De dames Dewi, Dewy en Joyce hebben me altijd goed geholpen, altijd in voor een praatje. Ook als ik maar voor de koffie kom, en voor de dames natuurlijk. Hihihi. Dus ga zo door!

Lees verder

5/5

Ze verkopen lenzen die 3 keer zo duur zijn dan online verkrijgbaar. En als je dan als jaren lange vaste klant vraagt hoe dat komt (zelfde merk en sterkte) dan krijg je als antwoord dat die online wel uit het buitenland zullen komen. Ten eerste.... nou en? En ten tweede komen die van Pearle ook uit Frankrijk. Tuurlijk zijn winkelartikelen iets duurder dan online ivm overhead kosten.... maar echt 3X zo duur? En dan geen fatsoenlijk antwoord krijgen. Dan hun all in one lenzenvloeistof is veranderd. Ik vroeg of alleen het uiterlijk is veranderd of ook de samenstelling. Nee hoor echt alleen het uiterlijk. Niet dus. De vloeistof is aanzienlijk dikker en dat vind ik niet fijn. Dus ik ben alle vertrouwen in Pearle kwiht en nu klant bij Hans Anders.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Kerkrade

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Kerkrade in Kerkrade kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Kerkrade

Benieuwd naar andere locaties in Kerkrade waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kerkrade zijn er nog 9 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kerkrade
Pearle Opticiens Kerkrade Kerkrade Opticien

Pearle Opticiens Kerkrade

Orlandopassage 8

HEMA Kerkrade Warenhuis

HEMA

Niersprinkstraat 3

Hans Anders Opticien Kerkrade Kerkrade Opticien