Pearle Opticiens Leidschendam Leidschendam

Pearle Opticiens Leidschendam

Bij Pearle Opticiens Leidschendam gelegen aan de Liguster 41 in Leidschendam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Leidschendam is één van de 10 locaties in Leidschendam op CardMapr.

Pearle Opticiens Leidschendam

Liguster 41 in Leidschendam

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Leidschendam in Leidschendam

In Leidschendam aan de Liguster 41 bevindt zich Pearle Opticiens Leidschendam. Bij Pearle Opticiens Leidschendam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Leidschendam een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Leidschendam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 320 3661
Routebeschrijving

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Leidschendam?

Pearle Opticiens Leidschendam wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 8 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gisteren heel slecht behandeld in deze winkel. Vorige week zondag super in deze winkel geholpen, ik kreeg het advies wat extra oogmetingen te doen omdat mijn rechteroog steeds andere uitkomsten gaf. Mw. maakte netjes een afspraak de volgende dag voor mij bij een collega. Ik dacht voortaan ga ik naar deze winkel, die weten wat ze doen. Gisteren echter weer terug geweest voor een meting waar ik een afspraak voor had gemaakt. Helaas nu het tegenovergestelde. Een onbeschofte collega die weigerde nog een oogmeting te doen. Hij sprak me in alles tegen, ik heb het echt als beledigend ervaren en ben uiteindelijk zelfs boos de winkel uitgelopen. Ik heb een afspraak voor een meting, doe dat dan gewoon. Mijn volgende bril koop ik bij de buurman: daar hielpen ze me graag.

Lees verder

1/5

Afspraak gemaakt met zn 2en voor meting, na 40 min nog steeds niet geholpen. Geen hallo, neemt u even plaats, het duurt iets langer, zelfs bij weggaan geen excuses niets. Geen ramp om even te wachten, maar zeg iets en laat weten waar we aan toe zijn of laat klanten geen afspraak vooraf online inplannen. Helaas...3 brillen gekocht bij de buurman!

Lees verder

1/5

Kom hier graag. Uitstekende service en heel veel verstand van zaken. Kwam tijdens de actie dat je een tweede bril gratis kreeg en een derde om weg te geven en ik koos voor een zonnebril als tweede. Aangezien ik niet bezuinigd had qua eerste kon ik een goede zonnebril uitkiezen. Ik werd door de medewerker uitgelegd dat de bruine of groene glazen die ik op het oog had niet de beste keuze was, maar dat ik de Olympic View moest hebben. Dat heb ik dus gevolgd en dat was de beste keuze achteraf. Heel erg blij, niet alleen met de hele goede kwaliteit maar ook met passende service

Lees verder

5/5

Slechte deskundigheid en service. Een verkeerde meting van sterkte gedaan. Mijn persoonlijke gegevens worden hard opgelezen ( lekker voor de privacy). En daarbij ook nog mij de schuld geven dat ik verkeerde gegevens heb doorgegeven? Als topje van de berg mijn houding associaal noemen, een groot succes hoor Pearle. Tot nooit meer, genoeg andere aanbieders.

Lees verder

1/5

Al jaren een tevreden klant. Nu, na 2 jaar weer een bril gekocht en heb vertrouwen dat de aflevering goed gebeurt.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Leidschendam

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Leidschendam in Leidschendam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Leidschendam

Benieuwd naar andere locaties in Leidschendam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leidschendam zijn er nog 10 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leidschendam
Anne&Max Leidschendam Leidschendam Restaurant

Anne&Max Leidschendam

Liguster 62

Nespresso Leidschendam Koffiewinkel

Nespresso

Liguster 46