Pearle Opticiens Nieuw Vennep Nieuw-Vennep

Pearle Opticiens Nieuw Vennep

Bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep gelegen aan de De Symfonie 73 in Nieuw-Vennep kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Nieuw Vennep is één van de 4 locaties in Nieuw-Vennep op CardMapr.

Pearle Opticiens Nieuw Vennep

De Symfonie 73 in Nieuw-Vennep

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep aan de De Symfonie 73 bevindt zich Pearle Opticiens Nieuw Vennep. Bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Nieuw Vennep een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Nieuw-Vennep

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0252 685 533
Routebeschrijving

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Nieuw Vennep?

Pearle Opticiens Nieuw Vennep wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 13 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Enkele keren mijn bril proberen op te halen, maar ze sluiten elke keer ruim voor sluitingstijd. Heel slecht!

Lees verder

1/5

En ook ik ben erg tevreden over deze Pearle vestiging. Met 30 jaar brillen, lenzen, en zelfs allerlei oogoperaties heb ik al met heel veel opticiens te maken gehad maar zelden ben ik zo goed geholpen als hier. Toen ik me onlangs meldde voor "even lenzen bestellen" (ik had oogmeting van het ziekenhuis op zak), werd er toch uitgebreid naar mijn ogen gekeken. Er werden meerdere metingen gedaan, waaronder een uitgebreide vochtmeting, dit bleek nodig vanwege een dun hoornvlies door twee laserbehandelingen. E.e.a. werd uitegebreid en zorgvuldig gedaan, met daarbij een vriendelijke en gedegen uitleg. Hieruit volgde een goed onderbouwd advies. Zonder meer de complimenten voor de goede en vriendelijke service! Bart Kempers

Lees verder

5/5

sedert enige jaren kom ik bij deze winkel om een bril te kopen. Mijn ogen geven nogal wat problemen en ik heb mogen ervaren dat men hier alles, maar dan ook werkelijk alles doet om er voor te zorgen dat een mens weer comfortabel om zich heen kan kijken. Ik kan dan ook eenieder deze winkel aanbevelen, zeker ook vanwege de manier waarop men als klant wordt ontvangen.

Lees verder

5/5

Top service en heel vriendelijk personeel! Mijn dochter had een hockeystick met gym op school tegen haar bril aan gekregen, hierdoor was het pootje van haar bril stuk en moest ze een nieuw montuur. Toevallig hadden ze nog hetzelfde montuur op voorraad en konden de glazen overgezet worden. Ik hoefde voor het nieuwe montuur niets te betalen, terwijl ik er niet om gevraagd had, SUPER LIEF! Mijn dochter blij en ik blij! BEDANKT!

Lees verder

5/5

Ik kom hier al 6 jaar voor bril. Heel vriendelijk personeel. Behulpzaam. Ze staan altijd klaar voor je. Als er iets aan je bril mankeert, maken ze weer in orde voor je. Super Team en vakkundig.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep in Nieuw-Vennep kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Nieuw-Vennep

Benieuwd naar andere locaties in Nieuw-Vennep waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuw-Vennep zijn er nog 4 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuw-Vennep
Dirk van den Broek Nieuw-Vennep Supermarkt

Dirk van den Broek

De Symfonie 27-29

Pearle Opticiens Nieuw Vennep Nieuw-Vennep Opticien
Hans Anders Opticien Nieuw-Vennep Nieuw-Vennep Opticien