Pearle Opticiens Nieuw Vennep Nieuw-Vennep

Pearle Opticiens Nieuw Vennep

Bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep gelegen aan de De Symfonie 73 in Nieuw-Vennep kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Nieuw Vennep is één van de 6 locaties in Nieuw-Vennep op CardMapr.

Pearle Opticiens Nieuw Vennep

De Symfonie 73 in Nieuw-Vennep

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep aan de De Symfonie 73 bevindt zich Pearle Opticiens Nieuw Vennep. Bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Nieuw Vennep een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Nieuw-Vennep

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0252 685 533

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Nieuw Vennep?

Pearle Opticiens Nieuw Vennep wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 21 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zojuist een oogmeting gehad bij Pearle Nieuw-vennep. Erg vriendelijk behandeld tot dat meneer erachter kwam dat ik gebruik had gemaakt van het aanbod om een gratis oogmeting te doen. Vervolgens vroeg ik om de resultaten van mijn oogmeting en die wilde meneer (eigenaar) niet geven, omdat ik niet van plan was per direct een bril te kopen. Op dat moment veranderde de sfeer van vriendelijk naar zeer onprettig. Ik voelde mij ongewenst. Ik heb sterk het gevoel dat het aanbod misleidend is, want wanneer je de uitslag wil zien moet je hier voor betalen. Door deze ervaring zal ik niemand aanraden om naar Pearle Nieuw-vennep te gaan.

Lees verder

1/5

Erg fijn geholpen door het vriendelijke personeel van deze winkel! Ook de corona regels worden goed nageleefd waardoor het rustig en overzichtelijk blijft in de winkel. De winkel lijkt inderdaad afgesloten met touwtjes, maar de medewerker legde uit dat dit vanwege de corona maatregelen is: zo kan niet iedereen zomaar de winkel inlopen en de brillen passen. Deze moeten namelijk schoongemaakt worden als ze gepast zijn. Als laatste vond ik de persoonlijke aandacht bij het uitkiezen van een montuur vond ik erg fijn!

Lees verder

5/5

Zelfde ervaring als deze meneer hierboven - service was altijd heel goed met de vorige manager Sam. Om 1630 vandaag kwamen wij voor een bril en werden door een jonge jongen geholpen die zeer ongeïnteresseerd was , zei dat het te druk was ondanks dat er niemand was en de winkel was al met touwen afgesloten.... Klacht doorgegeven aan Pearl hoofdkantoor, lijkt niet veel indruk te maken, dus daar komen we niet meer - gaan nu naar Specsavers Lisse daar hebben wij goede ervaringen mee

Lees verder

1/5

Fantastische medewerkers, heel klantgericht, professioneel, vakkundig en vriendelijk!

Lees verder

5/5

Ontzettend slecht geholpen. Geen enkele service meer zoals gewend bij de vorige eigenaar. Enkel de vraag om de bril iets bij te stellen, compleet verbogen. De bril is nog maar een week oud, toch maar nu naar Hoofddorp! We kwamen hier al lang en werden goed behandeld. Het roer is echt nu compleet omgedraaid gezien de vorige eigenaar is vertrokken. Mij zien ze zeker niet meer terug bij Pearle Nieuw Vennep....

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Nieuw Vennep in Nieuw-Vennep kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Nieuw-Vennep

Benieuwd naar andere locaties in Nieuw-Vennep waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuw-Vennep zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuw-Vennep
Dirk van den Broek Nieuw-Vennep Supermarkt

Dirk van den Broek

De Symfonie 27-29

Jumbo Nieuw-Vennep Supermarkt

Jumbo

De Symfonie 65

Blokker Nieuw-Vennep Woonwinkel

Blokker

De Symfonie 67

Pearle Opticiens Nieuw Vennep Nieuw-Vennep Opticien
Kruidvat Nieuw-Vennep Drogisterij

Kruidvat

De Symfonie 61

Hans Anders Opticien Nieuw-Vennep Nieuw-Vennep Opticien

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Nieuw Vennep in Nieuw-Vennep kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien