Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein

Pearle Opticiens Nieuwegein

Bij Pearle Opticiens Nieuwegein gelegen aan de Plein 5 in Nieuwegein kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Nieuwegein is één van de 6 locaties in Nieuwegein op CardMapr.

Pearle Opticiens Nieuwegein

Plein 5 in Nieuwegein

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein

In Nieuwegein aan de Plein 5 bevindt zich Pearle Opticiens Nieuwegein. Bij Pearle Opticiens Nieuwegein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Nieuwegein een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Nieuwegein

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 602 1369
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Nieuwegein?

Pearle Opticiens Nieuwegein wordt gewaardeerd met een 3.3 gebasseerd op 18 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag langs geweest met een RayBan Wayfarer II. Ik ben uitstekend geholpen door Freek, die ondanks de drukte, toch de tijd had genomen om mij te helpen met het verstellen van de pootjes!!!

Lees verder

5/5

Voorheen prima service hier. Helaas zei men pas na 4 dagen wachten dat mijn bril niet gerepareerd kan worden, terwijl hetzelfde euvel eerder voorkwam en dit gerepareerd kon worden bij Pearl in Vianen. Heb ik daarvoor 4 dagen met mijn zonnebril op gezeten... Ik ga nu maar weer naar Vianen.

Lees verder

3/5

Een Topwinkel; Terugkerend probleem, mijn brilmontuur veroorzaakt door de randen zonder neusvleugel een openwond aan de zijkant van mijn neus. Maar ook nu, tijdens de corona perikelen, heeft de medewerkster van deze winkel gezocht naar een oplossing. Het vinden van een passend montuur waarin de glazen overzet konden worden en dat is gelukt. Ook kon ik zelfs wachten op het aanpassen en plaatsen van de glazen in het nieuwe montuur. Een perfecte maatwerkoplossing.

Lees verder

5/5

Vandaag ben ik erg slecht geholpen bij Pearle Nieuwegein. Ik ging mijn twee nieuwe brillen ophalen. Mijn oude bril was stuk en hiervoor was ik gelukkig verzekerd. Helaas konden ze deze bril niet meer maken en ook niet meer opnieuw bestellen maar volgens de verzekeringspapieren zou ik dan 80% korting krijgen op een nieuwe bril. Helaas ik kreeg mooi niks. De ene medewerker zei dat ik een montuur voor precies hetzelfde bedrag had moeten kiezen (staat nergens), weer een ander zei dat mijn glazen nu een andere sterkte zijn en dat ik daarom niks krijg (staat ook nergens). Kortom; ik heb anderhalf uur (!!) in deze winkel gestaan, alleen maar tegen een muur gepraat, ben onvriendelijk geholpen en heb ook niet gekregen waar ik recht op heb. Ik heb aangegeven dat ik mij tot de klantenservice zou gaan wenden, toen zei de medewerker 'nou als u dat doet dan zullen wij wel zeggen dat er met u niet meer te praten viel'. Dit terwijl ik, uiteraard na anderhalf uur gezeur en toch de volle rekening moeten betalen, weliswaar geïrriteerd was maar toch netje ben gebleven. Ik ben benieuwd hoe de klantenservice het oplost van Pearle maar in deze zaak kom ik echt nooit meer!!!

Lees verder

1/5

Precies net als de review van mr. Chin heb ik meegemaakt. Het leek wel een stelletje medewerkers met een slechte geweten. Niemand die je even in de ogen keek en je netjes verwelkomde of die je even vertelde dat je zo geholpen zou worden. Zo hebben mijn dochter en ik 5 minuten gestaan aan de balie. 4 medewerkers liepen voorbij in de buurt zonder ons 1 keer iets te hebben gevraagd over ons aanwezigheid in de winkel. Ik ging daar voor mijn dochter. Heel jammer!!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Nieuwegein

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Nieuwegein

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwegein waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwegein zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwegein
Bristol Nieuwegein Nieuwegein Mode

Bristol Nieuwegein

Makadocenter 17-18

KARWEI bouwmarkt Nieuwegein-Centrum Nieuwegein Bouwmarkt
Ezprezzo Cafe Nieuwegein Cafe's

Ezprezzo Cafe

Raadstede 68

MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein Elektronicawinkel

MediaMarkt Nieuwegein

Raadstede 41

Only for Men Nieuwegein Nieuwegein Mode
Kruidvat Nieuwegein Drogisterij

Kruidvat

Raadstede 39

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien