Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein

Pearle Opticiens Nieuwegein

Bij Pearle Opticiens Nieuwegein gelegen aan de Plein 5 in Nieuwegein kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Nieuwegein is één van de 20 locaties in Nieuwegein op CardMapr.

Pearle Opticiens Nieuwegein

Plein 5 in Nieuwegein

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein

In Nieuwegein aan de Plein 5 bevindt zich Pearle Opticiens Nieuwegein. Bij Pearle Opticiens Nieuwegein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Nieuwegein een 6.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Nieuwegein

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 602 1369
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Nieuwegein?

Pearle Opticiens Nieuwegein wordt gewaardeerd met een 3.2 gebasseerd op 16 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een Topwinkel; Terugkerend probleem, mijn brilmontuur veroorzaakt door de randen zonder neusvleugel een openwond aan de zijkant van mijn neus. Maar ook nu, tijdens de corona perikelen, heeft de medewerkster van deze winkel gezocht naar een oplossing. Het vinden van een passend montuur waarin de glazen overzet konden worden en dat is gelukt. Ook kon ik zelfs wachten op het aanpassen en plaatsen van de glazen in het nieuwe montuur. Een perfecte maatwerkoplossing.

Lees verder

5/5

Vandaag ben ik erg slecht geholpen bij Pearle Nieuwegein. Ik ging mijn twee nieuwe brillen ophalen. Mijn oude bril was stuk en hiervoor was ik gelukkig verzekerd. Helaas konden ze deze bril niet meer maken en ook niet meer opnieuw bestellen maar volgens de verzekeringspapieren zou ik dan 80% korting krijgen op een nieuwe bril. Helaas ik kreeg mooi niks. De ene medewerker zei dat ik een montuur voor precies hetzelfde bedrag had moeten kiezen (staat nergens), weer een ander zei dat mijn glazen nu een andere sterkte zijn en dat ik daarom niks krijg (staat ook nergens). Kortom; ik heb anderhalf uur (!!) in deze winkel gestaan, alleen maar tegen een muur gepraat, ben onvriendelijk geholpen en heb ook niet gekregen waar ik recht op heb. Ik heb aangegeven dat ik mij tot de klantenservice zou gaan wenden, toen zei de medewerker 'nou als u dat doet dan zullen wij wel zeggen dat er met u niet meer te praten viel'. Dit terwijl ik, uiteraard na anderhalf uur gezeur en toch de volle rekening moeten betalen, weliswaar geïrriteerd was maar toch netje ben gebleven. Ik ben benieuwd hoe de klantenservice het oplost van Pearle maar in deze zaak kom ik echt nooit meer!!!

Lees verder

1/5

Precies net als de review van mr. Chin heb ik meegemaakt. Het leek wel een stelletje medewerkers met een slechte geweten. Niemand die je even in de ogen keek en je netjes verwelkomde of die je even vertelde dat je zo geholpen zou worden. Zo hebben mijn dochter en ik 5 minuten gestaan aan de balie. 4 medewerkers liepen voorbij in de buurt zonder ons 1 keer iets te hebben gevraagd over ons aanwezigheid in de winkel. Ik ging daar voor mijn dochter. Heel jammer!!

Lees verder

1/5

Binnengekomen, even kijken naar de monturen. Ik zag wat en ging bij de balie staan. 6 medewerkers waarvan de overige 3 echt niet met klanten bezig zijn. Ik bleef staan bij de balie, je word aangekeken maar er wordt niet gezegd, "we komen zo bij je". Of "ik maak dit even af, nadat ze klaar was met een klant". Dit had ik al eerder meegemaakt een aantal jaren geleden en was toen maar uit ellende naar een andere opticien gegaan. Toen kwam er een vrouw, medewerker C komt haar gelijk helpen! Zijn collega A zegt niets. Maar achteraf toen een andere collega B mij eindelijk kwam helpen, zei collega A, die mevrouw werd overgeslagen. Dan zeg je toch tegen je collega "zij was eerder"? Ik was toen al 20 minuten verder!!! Ipv te lachen erom??? Om binnen 2 minuten te horen dat ik geen bril meer kan uitkiezen omdat ze geen meetafspraak kunnen maken voor dit jaar. Ivm mijn brilvergoeding die ik wilde gebruiken. Ze willen niet de bril afrekenen en dat je in jan de meting hebt. Of dat ze een korte meting doen met mijn huidige bril. Want je moet een meetresultaat hebben voor de declaratie. Nou zet dat eff op je site dan. Ik kom nu echt nooit meer in deze vestiging!! Ze helpen mensen met een voorkeur. Zet een nummertjespaal daar ofzo.

Lees verder

1/5

Geweldig geholpen, ik ben echt moeilijk in het wennen aan de bril, maar met een engelengeduld en vriendelijkheid hebben de medewerkers in Nieuwegein me twee brillen geadviseerd die goed kijken en me al veel complimentjes hebben bezorgd. Ik kan niet anders zeggen dan wat een geweldige winkel.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Nieuwegein

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Nieuwegein

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwegein waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwegein zijn er nog 20 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwegein
KARWEI bouwmarkt Nieuwegein-Centrum Nieuwegein Bouwmarkt
Ezprezzo Cafe Nieuwegein Cafe's

Ezprezzo Cafe

Raadstede 68

MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein Elektronicawinkel

MediaMarkt Nieuwegein

Raadstede 41