Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein

Pearle Opticiens Nieuwegein

Bij Pearle Opticiens Nieuwegein gelegen aan de Plein 5 in Nieuwegein kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Nieuwegein is één van de 8 locaties in Nieuwegein op CardMapr.

Pearle Opticiens Nieuwegein

Plein 5 in Nieuwegein

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein

In Nieuwegein aan de Plein 5 bevindt zich Pearle Opticiens Nieuwegein. Bij Pearle Opticiens Nieuwegein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Nieuwegein een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Nieuwegein

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 602 1369
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein
Pearle Opticiens Nieuwegein Nieuwegein

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Nieuwegein?

Pearle Opticiens Nieuwegein wordt gewaardeerd met een 3.3 gebasseerd op 20 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Pearl Cityplaza weigert defecte bril van €400,- retour te nemen. Ik heb een computerbril gekocht, die blauw licht filtert. Maar als ik een Zoom-meeting heb, dan zien de anderen mij met 2 gekke blauwe vlekken op mijn bril. Ik heb de screenshots met de gekke blauwe vlekken laten zien. De eerst keer gaven ze toe dat de bril een defect had, maar het kon niet gelijk opgelost worden. Telkens zou ik teruggebeld worden, maar dat gebeurt niet. Inmiddels ben ik drie keer in de winkel geweest, en ik wordt telkens met een ander smoesje weggestuurd. Deze keer liep een oudere medewerker die van de zaak wist direct naar achteren, en stuurde een andere verkoper op mij af. Deze heeft de screenshots met vlekken weer gezien, maar vertikt het om te erkennen dat er iets mis is. Het is een grote schande. Iedereen ziet dat de bril defect is. Maar ze vertikken het om geld terug te geven. Uitkijken voor je hier iets koopt. Als ze een slecht product leveren, krijg je geen geld terug.

Lees verder

1/5

Anderhalf jaar geleden een dure bril aangeschaft, waarvan het pootje een paar maanden geleden afbrak. Vervelend genoeg, maar zoals altijd fijn geholpen, met deskundig advies. Over 2 weken kan ik mijn nieuwe bril ophalen, liep helemaal blij de winkel uit. Zeer positieve klantervaring!

Lees verder

5/5

Vandaag langs geweest met een RayBan Wayfarer II. Ik ben uitstekend geholpen door Freek, die ondanks de drukte, toch de tijd had genomen om mij te helpen met het verstellen van de pootjes!!!

Lees verder

5/5

Tip: ook zo'n last van beslagen glazen met je mondkapje? Ik gebruik de anticondensspray van Pearle. Het is geen wondermiddel maar het helpt wel. Van belang is wel dat je je bril eerst goed ontvet. Ik doe 'm soms gewoon onder de kraan en masseer de glazen met warm water en zeep, dan spoelt alles goed schoon. Oorspronkelijke review: In principe relatief goede service hier. Helaas zei men pas na 4 dagen wachten dat mijn bril niet gerepareerd kon worden, terwijl hetzelfde euvel eerder voorkwam en dit gerepareerd kon worden bij Pearl in Vianen. Heb ik daarvoor 4 dagen met mijn zonnebril op gezeten... Maar goed. Ik heb uiteindelijk een nieuwe bril gekocht bij deze Pearle. Die was niet in één keer goed maar de nazorg was prima.

Lees verder

4/5

Een Topwinkel; Terugkerend probleem, mijn brilmontuur veroorzaakt door de randen zonder neusvleugel een openwond aan de zijkant van mijn neus. Maar ook nu, tijdens de corona perikelen, heeft de medewerkster van deze winkel gezocht naar een oplossing. Het vinden van een passend montuur waarin de glazen overzet konden worden en dat is gelukt. Ook kon ik zelfs wachten op het aanpassen en plaatsen van de glazen in het nieuwe montuur. Een perfecte maatwerkoplossing.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Nieuwegein

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Nieuwegein

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwegein waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwegein zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwegein
Bristol Nieuwegein Nieuwegein Mode

Bristol Nieuwegein

Makadocenter 17-18

KARWEI bouwmarkt Nieuwegein-Centrum Nieuwegein Bouwmarkt
Ezprezzo Café Nieuwegein Cafe's

Ezprezzo Café

Raadstede 68

MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein Elektronicawinkel

MediaMarkt Nieuwegein

Raadstede 41

Only for Men Nieuwegein Nieuwegein Mode
Kruidvat Nieuwegein Drogisterij

Kruidvat

Raadstede 39

ICI PARIS XL Nieuwegein Verzorging

ICI PARIS XL

Raadstede 58

HEMA Nieuwegein Warenhuis

HEMA

Boogstede 19

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Nieuwegein in Nieuwegein kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien