Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat map

Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat

6.2 · 10 recensies

Willem Eggertstraat 51, Purmerend

Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat
Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat
Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat
Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat

Over Pearle

Bij Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Aan de Willem Eggertstraat 51 in het gebied 'Binnenstad' in Purmerend ligt Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 10 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 36 locaties in Purmerend waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 268 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Peter Kuijpers
Google Maps Logo

Chantal, Tessa en Sultan wat een geweldige ervaring! Dank voor jullie service, hulp en gezelligheid!

Peter Kuijpers 6 maanden geleden
Rianne Kalk
Google Maps Logo

Helaas ben ik niet zo tevreden over Pearle. Ik heb hier twee weken geleden een zonnebril op sterkte gekocht waarvoor ook een oogmeting is gedaan bij Pearle. Toen ik eenmaal de bril had, bleek de sterkte niet te kloppen. Gelukkig kon ik de bril wel terugbrengen en mijn geld teruggestord terugkrijgen (alleen kon ik geen kopie van het retourformulier krijgen?). Qua klantvriendelijkheid en service kan er ook nog een verbeterslag gemaakt worden.

Rianne Kalk 7 maanden geleden
LV
Google Maps Logo

Pearl is altijd goed...het personeel aardig en gastvrij en neemt men de tijd voor je.

LV 1 jaar geleden
Catharina Driessen
Google Maps Logo

Vervolgens de eerste bezoek aan pearle werd er gelijk een oogmeting aangeboden bij keuzen van een bril. Dames waren toen die tijd vriendelijk om mij te helpen een montuur te zoeken, 2de bezoek, gewoon rustig in de winkel, Nadat ze geen zin hadden om mij te helpen na een verloren montuur en dan gewoon een beetje geirriteerd raken omdat ik iets in de winkel heb gezien waarvan ze niet kan vinden in het systeem! *ze was aanwezig toen die tijd * Dus ik zei dat ik wel verder ging kijken of ik mischien iets anders kan vinden “Superapart! “ maar het kwam haar wel bekend voor maar ze weet het niet “ , “OKAY” Dus vertoon van bijdehand gedrag niet meer na me omgekeken of dat ze mischien iets anders had aan kunnen bieden war eroo op leek. Maargoed geen kenis van monturen, Van alles is “weet ik niet” volgens haar Vind ik uiteindelijk iets wat mn interesses opwekt is een oogmeting niet mogelijk , de laatste afspraak zou om 16:30 dus er was gerust tijd om klanten buiten afspraken te helpen, die had last van een mankement dus wilt eerder weg, dan denk ik zovan kom uberhaupt niet? Of waarom is er geen vervanging, Teveel personeel over de vloer die dat niet kan, Ik leg nog de situatie uit betreft mijn aankomst.. “ alles moet op afspraak dit of datjes “ Wat onzin is als de dagplanning rustig is! Dat heet service verlenen, Dan heeft het geen nut om in de winkel een bril uit te zoeken want je moet maar net geen fulltime baan hebben als je daar iets zoekt! Betreft assortiment in de winkel en assortiment op de website klopt daar geen bal van, want alles wat ik in de winkel vind kunnen ze dus niet in het systeem vinden “ maar het zit wel in het assortiment” volgens hun. En heel veel “ weet ik niet “ ga je horen. +Geen kennis van monturen. Ben vervolgens naar specsavers gegaan waarvan zelfs in een drukke winkel mooie service kreeg ik kreeg zelfs brillen aangeboden die niet op het schap stonden!

Catharina Driessen 2 jaar geleden
Max
Google Maps Logo

Goede service. Personeel neemt ruim de tijd voor je. En klantvriendelijk.

Max 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pearle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat in Purmerend kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #008b67 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #007053 !important; }
Pearle

Alle Pearle opticiens

Bij Pearle kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waaronder deze in Purmerend (Binnenstad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pearle lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pearle opticiens
Pearle Opticiens Veghel
Pearle Opticiens Veenendaal
Pearle Opticiens Amsterdam - Zuid
Pearle Opticiens Oostburg
Pearle Opticiens Nijkerk
Pearle Opticiens Kampen
Pearle Opticiens Utrecht - Nachtegaalstraat
Pearle Opticiens Alphen aan den Rijn - Van Manderslootstraat
Pearle Opticiens Amsterdam - Bezaanjachtplein
Pearle Opticiens Oostburg
Pearle Opticiens Borculo
Pearle Opticiens Goirle
Pearle Opticiens Amstelveen - Stadshart
Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk
Pearle Opticiens Amsterdam - de Pijp
Pearle Opticiens Diemen
Pearle Opticiens Maastricht - Centrum
Pearle Opticiens Hillegom
City Guide

Wat te doen in Purmerend

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat nog meer in of rondom Purmerend (Binnenstad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad.