Pearle Opticiens Purmerend Purmerend

Pearle Opticiens Purmerend

Bij Pearle Opticiens Purmerend gelegen aan de Willem Eggertstraat 51 in Purmerend kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Purmerend is één van de 6 locaties in Purmerend op CardMapr.

Pearle Opticiens Purmerend

Willem Eggertstraat 51 in Purmerend

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Purmerend in Purmerend

In Purmerend aan de Willem Eggertstraat 51 bevindt zich Pearle Opticiens Purmerend. Bij Pearle Opticiens Purmerend kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Purmerend een 5.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Purmerend

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0299 434 320
Pearle Opticiens Purmerend Purmerend
Pearle Opticiens Purmerend Purmerend
Pearle Opticiens Purmerend Purmerend

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Purmerend?

Pearle Opticiens Purmerend wordt gewaardeerd met een 2.6 gebasseerd op 5 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vervolgens de eerste bezoek aan pearle werd er gelijk een oogmeting aangeboden bij keuzen van een bril. Dames waren toen die tijd vriendelijk om mij te helpen een montuur te zoeken, 2de bezoek, gewoon rustig in de winkel, Nadat ze geen zin hadden om mij te helpen na een verloren montuur en dan gewoon een beetje geirriteerd raken omdat ik iets in de winkel heb gezien waarvan ze niet kan vinden in het systeem! *ze was aanwezig toen die tijd * Dus ik zei dat ik wel verder ging kijken of ik mischien iets anders kan vinden “Superapart! “ maar het kwam haar wel bekend voor maar ze weet het niet “ , “OKAY” Dus vertoon van bijdehand gedrag niet meer na me omgekeken of dat ze mischien iets anders had aan kunnen bieden war eroo op leek. Maargoed geen kenis van monturen, Van alles is “weet ik niet” volgens haar Vind ik uiteindelijk iets wat mn interesses opwekt is een oogmeting niet mogelijk , de laatste afspraak zou om 16:30 dus er was gerust tijd om klanten buiten afspraken te helpen, die had last van een mankement dus wilt eerder weg, dan denk ik zovan kom uberhaupt niet? Of waarom is er geen vervanging, Teveel personeel over de vloer die dat niet kan, Ik leg nog de situatie uit betreft mijn aankomst.. “ alles moet op afspraak dit of datjes “ Wat onzin is als de dagplanning rustig is! Dat heet service verlenen, Dan heeft het geen nut om in de winkel een bril uit te zoeken want je moet maar net geen fulltime baan hebben als je daar iets zoekt! Betreft assortiment in de winkel en assortiment op de website klopt daar geen bal van, want alles wat ik in de winkel vind kunnen ze dus niet in het systeem vinden “ maar het zit wel in het assortiment” volgens hun. En heel veel “ weet ik niet “ ga je horen. +Geen kennis van monturen. Ben vervolgens naar specsavers gegaan waarvan zelfs in een drukke winkel mooie service kreeg ik kreeg zelfs brillen aangeboden die niet op het schap stonden!

Lees verder

1/5

Goede service. Personeel neemt ruim de tijd voor je. En klantvriendelijk.

Lees verder

5/5

super goede after service.

Lees verder

5/5

Ontvriendelijk

Lees verder

1/5

PPearl

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Purmerend

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Purmerend in Purmerend kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Purmerend

Benieuwd naar andere locaties in Purmerend waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Purmerend zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Purmerend
BCC Purmerend Purmerend Elektronicawinkel

BCC Purmerend

Gedempte Singelgracht 13

Expert Purmerend Purmerend Elektronicawinkel

Expert Purmerend

Westerstraat 75

vanHaren schoenen Purmerend Mode

vanHaren schoenen

Hoogstraat 5E

Aktiesport Purmerend Sportwinkel

Aktiesport

Hoogstraat 9

Kruidvat Purmerend Drogisterij

Kruidvat

Hoogstraat 19

ICI PARIS XL Purmerend Verzorging

ICI PARIS XL

Hoogstraat 28

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Purmerend in Purmerend kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien