Pearle Opticiens Rijssen Rijssen

Pearle Opticiens Rijssen

Bij Pearle Opticiens Rijssen gelegen aan de Haarstraat 2 -A in Rijssen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Rijssen is één van de 8 locaties in Rijssen op CardMapr.

Pearle Opticiens Rijssen

Haarstraat 2 -A in Rijssen

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Rijssen in Rijssen

In Rijssen aan de Haarstraat 2 -A bevindt zich Pearle Opticiens Rijssen. Bij Pearle Opticiens Rijssen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Rijssen een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Rijssen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0548 514 631
Pearle Opticiens Rijssen Rijssen
Pearle Opticiens Rijssen Rijssen
Pearle Opticiens Rijssen Rijssen

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Rijssen?

Pearle Opticiens Rijssen wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 15 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Slechte behandeling wordt niet eens begroet wacht keurig dat ik aan de beurt ben loopt meneer weg zonder wat te zeggen naar íemand anders zal hier nooit weer heen gaan slechte behandeling afrader

Lees verder

1/5

Mijn vrouw is vanmiddag bij pearl geweest daar een neusvleugeltje van de bril er af was. Op de vraag of ze op de andere kant ook een nieuwe kon krijgen daar deze ook niet mooi meer was werd er gezegd dat het niet nodig was .Erg slecht en erg klantonvriendelijk.

Lees verder

1/5

prima good personeel goede voorlichting niks mis mee

Lees verder

5/5

Tot nu toe is mijn contact met Pearl teleurstellend. De glazen van mijn bij Pearl gekochte bril vertonen craquelé in de coating. De opticien bij Pearl zegt dat dit een garantie kwestie is. De garantie is verlopen. Men komt mij tegemoet met korting op nieuwe glazen. Ik wil echter gewoon nieuwe glazen. Dit is geen garantie kwestie , maar een fabricage fout. Vanaf 6 jarige leeftijd draag ik een bril en dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Zaterdag 15 augustus hoor ik meer, dan wordt het probleem voorgelegd aan de werkgever van Pearl. Ik houd u op de hoogte. ZATERDAG HEB IK ZELF GEBELD. Er is geen verandering. De korting op nieuwe glazen is nu 50% dat is toch nog een groot bedrag op nieuwe glazen +/- 240 euro. Ik vind dat ik recht heb op nieuwe glazen. De leverancier van de glazen is nu wel bekend. ( wist eerst niemand) Holland Optical Company, daar neem ik maandag contact mee op. Maandag 17 augustus heb ik contact opgenomen met Holland Optical Compeny deze raaden mij aan de bril via een 'second opinion' op te sturen naar Holland optical Compiny, bijvoorbeeld door optiek Beune. Dat heb ik vandaag gedaan. Opticien Beune, deed niet moeilijk en stuurde de bril gewoon op. Mijn reserve bril werd ondertussen bij gesteld. Een pluim voor optiek Beune. Aan Pearl schrijf ik via mijn rechtsbijstand verzekering een brief.

Lees verder

1/5

mijn vrouw heeft lindbergbril gekocht in winkelcentrum Amstelveen Een neusvleugeltje was zij kwijtgeraakt in Rijssen en meneer van Pearl heeft hem gratis vervangen en reserve meegegeven . TOP service !!! en super aardige man.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Rijssen

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Rijssen in Rijssen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rijssen

Benieuwd naar andere locaties in Rijssen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rijssen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rijssen
Jumbo Rijssen Supermarkt

Jumbo

Boomkamp 34

Kruidvat Rijssen Drogisterij

Kruidvat

Boomkamp 30

Hans Anders Opticien Rijssen Rijssen Opticien
ALDI Rijssen Supermarkt

ALDI

Arend Baanstraat 20

Total Rijssen Tankstation

Total

Markeloseweg 7

KARWEI bouwmarkt Rijssen Rijssen Bouwmarkt

KARWEI bouwmarkt Rijssen

Galvanistraat 11A

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug Rijssen Overnachting

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Burgemeester Knottenbeltlaan 77

Blokker Rijssen Woonwinkel

Blokker

Haarstraat 5

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Rijssen in Rijssen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien