Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam

Pearle Opticiens Rotterdam

Bij Pearle Opticiens Rotterdam gelegen aan de Beurstraverse 124 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Rotterdam is één van de 112 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Pearle Opticiens Rotterdam

Beurstraverse 124 in Rotterdam

Over Pearle Opticiens Rotterdam

In Rotterdam aan de Beurstraverse 124 bevindt zich Pearle Opticiens Rotterdam. Bij Pearle Opticiens Rotterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Rotterdam een 6.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 412 2369
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam
Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Rotterdam?

Pearle Opticiens Rotterdam wordt gewaardeerd met een 3.1 gebasseerd op 33 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Geweldige service, de meneer die mij hielp was iets ouder en de ervaring straalde van hem af, wat een vakman. Binnen 3 uur mijn zonnebril op sterkte klaar ideaal. Ik kom daar zeker terug!! Heel erg bedankt voor jullie super snelle en vakkundige service!

Lees verder

5/5

Ken je dat? Verbaasd zijn omdat iemand je oprecht heeft geholpen en ECHT ook verstand heeft van zijn/haar werk? Wilt u dit ook ervaren? Ga dan gerust hierheen en met name een grote compliment naar Nikkie toe (excuse me als ik je naam verkeerd heb geschreven) De lady met the beautifull blue hair heeft mijn ogen gered, blijkt dat ik een jaar lang met een verkeerde meting liep. Gelukkig heeft Nikkie echt verstand van haar werk, anders zou er weer een verkeerde meting uitkomen (ik ha het proberen uit te leggen: omdat ik nog “jong” ben kan het zijn dat je ogen achteruit gaan maar dat je zelf je ogen weer erop kan trainen om “scherp” te kijken) dit deed ik dus ook tijdens het opmeten bij de eerste keer waardoor ik dus de man die mij hielp eigenlijk “voor de gek” had gehouden! Nikkie wist wel beter!! Ze was super behulpzaam en een gezellige dame!

Lees verder

5/5

Heel erg duidelijk en vriendelijk, toen ik iets verkeerd begreep werd het gelijk uitgelegd. Ik kwam voor een oogmeting, maar bij het vooronderzoek (korte check van 5 minuten) zag hij al dat er geen veranderingen waren in mijn sterkte, heb niets hoeven te betalen!

Lees verder

5/5

Het personeel is erg klantvriendelijk en denken allemaal met je mee. Daarnaast leveren zij prima brillen met bijbehorende service. Ik zou deze opticien aan iedereen aanraden!

Lees verder

5/5

Slechte service. Online twee zonnebrillen besteld die ik wilde retourneren. In de bevestigingsmail van de bestelling stond aangegeven dat ik de artikelen kon retourneren in de winkel. Eenmaal in de winkel aangekomen kreeg ik eerst te horen dat ik de brillen niet op deze manier kon retourneren. Vervolgens liet ik de instructie uit de mail zien, waarna werd gezegd dat ik de eerste was die op deze manier iets kwam retourneren en zij niet wisten wat ze hiermee moesten. Ik moest de dag erna terugkomen en dan zouden ze naar de manager bellen of iets dergelijks. Dan kan ik het dus net zo goed zelf naar PostNL brengen. Als de optie van retourneren in de winkel wordt aangeboden, zorg dan dat medewerkers weten hoe ze hiermee om moeten gaan.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express bij Pearle Opticiens Rotterdam

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Naast Pearle Opticiens Rotterdam zijn er nog 112 andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13