Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam

Pearle Opticiens Rotterdam

Bij Pearle Opticiens Rotterdam gelegen aan de Zuidplein 753 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Rotterdam is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Pearle Opticiens Rotterdam

Zuidplein 753 in Rotterdam

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Rotterdam in Rotterdam

In Rotterdam aan de Zuidplein 753 bevindt zich Pearle Opticiens Rotterdam. Bij Pearle Opticiens Rotterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Rotterdam een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 480 6370

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Rotterdam?

Pearle Opticiens Rotterdam wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 13 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Erg tevreden over de Pearle in Zuidplein! Ik liep vorige week binnen om informatie te krijgen over lenzen (had een bril). De medewerkster nam ruim de tijd, diezelfde middag een afspraak gemaakt voor een oogmeting en inmiddels in het bezit van lenzen. Vriendelijk en kundig personeel. Ik kan de Pearl zeker aanraden.

Lees verder

5/5

Wat een graf personeel zeg! Ben al jaren klant, ik kom de winkel binnen lopen en zeg goede middag. Geen respons van de dame achter de balie, zij was te druk met haar mobiel bezig, maar een jongen die al bezig was met klanten begriette mij wel. Toen ik haar vroeg of ik mijn ogen kon laten meten, kreeg ik als antwoord waarom ik dat nodig vond. Nou antwoorde ik omdat ik al bijna 5 jaar met dezelfde bril loop en ik graag een nieuwe wil en twijfel of deze sterkte nog goed is. Ik kon plaats nemen, ze deed iets op haar mobiel en voila! Ik had geen bril nodig volgens haar! En zij bedankte mij voor het verdoen van haar tijd. Ik ben naar Iwish gegaan een paar deuren verder op, twee normale en 1 zonnebril gekocht! Jammer Pearl en vooral die dame, ik kom NOOIT meer bij jullie terug!

Lees verder

1/5

Deskundig en zeer vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en geen haast, nemen echt de tijd voor je en communiceren onderling ook goed over hoe de klant het beste geholpen kan worden

Lees verder

5/5

Slechte zaak. Bellen niet op als je bril klaar is ook niet als het wat langer duurt. Beschadigd glas bij aflevering nooit meer een nieuw glas gezien of wat van gehoord...

Lees verder

1/5

Personeel was onbeleefd, ik begroette het personeel en kreeg geen antwoord. Ik voelde me alsof het personeel de klant was, niet ik. Ik zou het niemand aanbevelen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Rotterdam

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Rotterdam in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Rotterdam in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien