Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam

Pearle Opticiens Rotterdam

Bij Pearle Opticiens Rotterdam gelegen aan de Zwart Janstraat 8 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Rotterdam is één van de 112 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Pearle Opticiens Rotterdam

Zwart Janstraat 8 in Rotterdam

Over Pearle Opticiens Rotterdam

In Rotterdam aan de Zwart Janstraat 8 bevindt zich Pearle Opticiens Rotterdam. Bij Pearle Opticiens Rotterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Rotterdam een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 467 5397
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam
Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam
Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Rotterdam?

Pearle Opticiens Rotterdam wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 10 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een slechte service op deze locatie. Ten eerste wordt de telefoon door één of andere manier nooit opgenomen. En als je langskomt om te vragen of de schroefjes op de bril wat strakker gedraaid kunnen worden bij de neus, krijg je te horen dat het zo hoort. Hallo? Als het zo hoorde kwam ik niet langs... Jemig wat een slappe hapzaak. Kom hier nooit meer

Lees verder

1/5

Nou ze zijn de best opticiëns van Rotterdam Ik kom hier nu al bijna 15 jaar super altijd geholpen best advies en heel vriendelijk en voordelig ik koop altijd hier mijn lenzen super niks anders dan Super

Lees verder

5/5

Ik kwam hier omdat ik een nieuw bril nodig had. Ik bek geholpen door een man die erg aardig was en mij vriendelijk hielp.

Lees verder

5/5

erg slechte zaak sinds de oude werknemers er niet meer zijn! ze zijn vaak te beroerd om de telefoon op te nemen, wat een service zeg.

Lees verder

1/5

16 augustus 2017. Enige tijd geleden per toeval terecht gekomen bij dit filiaal omdat ik niet helemaal tevreden was met mijn recent aangeschafte Pearl bril. Ben door de opticien zeer professioneel en vakbekwaam geholpen. Ik ben een perfectionist en de opticien werkzaam in dit filliaal ook. Hij heeft onder de 100% tevredenheidsgarantie mijn Pearl bril helemaal perfect gemaakt. De bril plus glazen is door mijn hoge brilsterkte zeer mooi geworden. Knap.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express bij Pearle Opticiens Rotterdam

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Naast Pearle Opticiens Rotterdam zijn er nog 112 andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13