Pearle Opticiens Uithoorn Uithoorn

Pearle Opticiens Uithoorn

Bij Pearle Opticiens Uithoorn kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Bij Pearle Opticiens Uithoorn gelegen aan de Zijdelwaardplein 76 in Uithoorn kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Uithoorn

Zijdelwaardplein 76 in Uithoorn

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Uithoorn in Uithoorn

In Uithoorn aan de Zijdelwaardplein 76 bevindt zich Pearle Opticiens Uithoorn. Bij Pearle Opticiens Uithoorn kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Uithoorn een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Pearle Opticiens Uithoorn

Voor de actuele openingstijden van Pearle Opticiens Uithoorn in Uithoorn raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Pearle Opticiens Uithoorn nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Uithoorn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

0297 565 533
Pearle Opticiens Uithoorn Uithoorn

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Pearle Opticiens Uithoorn?

Pearle Opticiens Uithoorn krijgt een beoordeling van 7/10 gebasseerd op 13 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

- sterren zijn die ook te geven? PEARL UITHOORN KRIJGT ZE GRATIS!!!! Slechte klantvriendelijkheid. Mobiele telefoon was belangrijker dan een klant fatsoenlijk behandelen. Moest buiten maar een afspraak online maken. Dacht leuk klant te worden, maar hier kom ik geen grote aankopen doen als ze zo behandelen. Gek bedrijf. Ik ga wel naar de concurrent. Dikke doei!

Lees verder

1/5

aan al het Personeel van Pearle uithoorn...super bedankt voor altijd jullie vriendelijk helpen met eventuele klachten...of gewoon een praatje...dank je wel..blijf gezond in 2021...Lucia.

Lees verder

5/5

Echt onvriendelijk personeel. Helemaal niet behulpzaam. Iemand heb mij gebeld, bel ik dus terug en hoor ik dat niemand heb mijn gebeld...hmmm, ok maar ik zie op mijn telefoon jullie nr maar nee, ze hebben niet gebeld! Ik heb al lang geleden zonnebril besteld hoor ik ...jij heb dat niet besteld nog...hmmm. Was ik 2 keer in de winkel met mijn moeder maar zij weten beter wat heb ik gedaan. Echt eigenwijs. Ben ik benieuwd of dat is omdat wij Pools zijn of dat is gewoon hun manier om te werken. Bij eerste afspraak zijn kunnen alles begrijpen maar gisteren op telefoon "ik verstaan je niet". Echt jammer!

Lees verder

1/5

Ik was er gistermiddag voor een bril de staat een bordje even wachten dus ik wacht nog 5 minuten zag ik een Mevr. in de winkel donker haar Of ik binnen mogen komen nee dat kon niet ik moest eerst mijn handen insmeren Daar heb ik geen zin in het is ook geen verplichting .ik beloofde haar haar niet aan te raken maar ze wilde me niet helpen ik mag de winkel niet in .sommige mensen draaien echt door met vriendelijke groet [email protected]

Lees verder

1/5

Hele goede service. Erg vriendelijk, snel geholpen, echt top!!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Uithoorn

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Uithoorn in Uithoorn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Uithoorn

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Uithoorn nog meer in of rondom Uithoorn kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Uithoorn.

ALDI Uithoorn Supermarkt

ALDI

Sportlaan 17

HEMA Uithoorn Warenhuis

HEMA

Amstelplein 61

Tango Uithoorn Uithoorn Tankstation

Tango Uithoorn

Amsterdamseweg 9

Blokker Uithoorn Uithoorn Woonwinkel

Blokker Uithoorn

Zijdelwaardplein 52

Jumbo Uithoorn Supermarkt

Jumbo

Zijdelwaardplein 60

Amsterdam Hotel Uithoorn Uithoorn Restaurant
Expert Uithoorn Uithoorn Elektronicawinkel

Expert Uithoorn

Admiraal Tromplaan 65-67

Kruidvat Uithoorn Drogisterij

Kruidvat

Amstelplein 99B

Andere Pearle opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Pearle Opticiens Uithoorn toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Pearle te vinden.

Bekijk alle Pearle opticiens