Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne Utrecht

Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne

Bij Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne gelegen aan de Clarenburgplein 1 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne

Clarenburgplein 1 in Utrecht

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne in Utrecht

In Utrecht aan de Clarenburgplein 1 bevindt zich Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne. Bij Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 231 5545
Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne Utrecht
Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne Utrecht
Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne?

Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 13 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prachtige nieuwe winkel met mooie uitstraling.

Lees verder

3/5

vandaag bij deze locatie langs geweest en helaas een slechte ervaring gehad met het personeel. ik wilde een afspraak maken voor een oog meting en aangezien zij hier geen (naar mijn idee en budget) leuke monturen hadden in vleuterweide een montuur uit kiezen. na dit uitgelegd te hebben aan de medewerkster werd mij verteld dat zei dit al drie keer had gedaan vandaag dus dat dit niet de bedoeling was en ik maar gewoon alles op vleuterweide moest laten doen. of ik kon gewoon een duurder montuur kiezen. want zei hadden veel meer dan vleuterweide vond zei. (smaken verschillen in mijn ogen) na nog maals uitgelegd te hebben dat het in eerste instantie niet mijn intentie was om het zo te doen begon de dame erg neerbuigend te doen en kon het toch wel maar was er geen tijd voor en moest ik maar bij vleuterweide een afspraak maken online. niet echt klantvriendelijk. volgende keer ga ik dus gewoon weer naar vleuterweide want daar wordt ik altijd vriendelijk behandeld en goed geholpen.

Lees verder

1/5

Vandaag een bril gekocht op Hoog catherijne! De medewerkers waren super aardig en namen de tijd om mij te helpen! De service is zeer hoog goed daar! Mijn complimenten!

Lees verder

5/5

Super personeel! Loop al 25 jaar met bril en lenzen, en nog nooit zulk goed personeel ervaren als hier. Zowel de mensen in de winkel als de opticien zelf. Aanrader!

Lees verder

5/5

Ik ben erg tevreden met de service van Pearle (Hoge catherijne)! Zij zijn erg vriendelijk, professioneel en zij nemen de tijd voor je. Ik ben hier inmiddels al twee keer geweest voor een controle voor mijn geiiriteerde ogen en elke keer hebben zij mij goed kunnen helpen. De eerste keer had ik meerdere ingegroeide wimpers en de andere keer lag het gewoon aan mijn lenzen (van een ander opticien). Ik werd tot nu toe elke keer erg goed behandeld en ik ben zeer tevreden! Ik ben graag klant bij Pearle.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien