Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland Utrecht

Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland

Bij Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland gelegen aan de Hammarskjoldhof 62 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland

Hammarskjoldhof 62 in Utrecht

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland in Utrecht

In Utrecht aan de Hammarskjoldhof 62 bevindt zich Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland. Bij Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 293 1852
Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland Utrecht
Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland Utrecht
Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland?

Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 19 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ben vorig jaar een keer gewoon binnengelopen om naar monturen te kijken en als er tijd was een oogmeting te laten doen. Ik woon niet in de buurt en was in het winkelcentrum voor totaal iets anders. Ik zat niet verkeerd bij mijn vorige opticien maar zoals deze dame mij te woord staat en helpt ben ik niet eerder tegengekomen. Ze is erg bekwaam en vooral behulpzaam. Luistert erg goed maar geeft ook duidelijk haar mening en advies. Ik ben na de eerste ontmoeting vertrokken en later toen ik een nieuwe bril wilde kopen teruggekomen bij dezelfde dame. Wat een feest!! Ik en mijn vrouw hebben echt het bezoek als erg prettig en professioneel ervaren en vertrokken met 2 nieuwe brillen voor mij. Nu komt de reden waarom ik deze review schrijf. Vandaag ben ik een beetje slordig geweest en heb mijn montuur beschadigd. Na bijna een jaar dus terug of deze gerepareerd kan worden. Wat denk je??? Ze pakt het geweldig op! Zegt gewoon dat ze mij gaat helpen en dat doet ze. Super oplossing gevonden en ik weer erg tevreden. Ik ben niet van de vele reviews maar deze is echt nodig. Heb je een nieuwe bril nodig? Wil je professioneel en prettig geholpen worden? Vraag dan specifiek naar de dame met het stijl blonde haar in deze winkel.

Lees verder

5/5

Altijd vast klant geweest en goed geholpen. Vorige franchiser was een topper maar de nieuwe eigenaar vreselijk! Voor niks een afspraak gemaakt en gereisd om afschuwelijk geholpen te worden! Hij dacht niet mee en gaf continue zijn eigen mening i.p.v. dat hij luistert naar de klant! Daarnaast ben ik deels verzekerd toch wilt hij dat ik maar uit eigen zak alles betaal en hoe meer ik uitgeef hoe beter, doormiddel van naar enkel dure brillen te grijpen terwijl ik daarin niet geïnteresseerd ben. Hij ziet dat ik sta voor de goedkopere brillen gezien de glazen die ik wil nemen zeer prijzig zijn, toch kwam hij telkens met hele dure brillen aan en vond hij al mijn keuzes slecht en wou hij continue dat ik voor een bril koos die hij goed vindt! Zeer onbeschoft en bijdehand is hij ook. Ik voelde me zeer onprettig en kom bij deze ook nooit meer terug, heb dit nooit eerder meegemaakt want de medewerkers van dit winkel zijn prima en behulpzaam en luisteren naar je wensen. Door deze nieuwe eigenaar gaat Pearle Kanaleneiland naar de knoppen en hij zegt ook nog, ga maar elke maand 10 euro sparen kom dan een bril kopen? Are u kidding me? Ik moet van de arts per direct een bril dragen vanwege mijn sterkte komt deze heer mij vertellen eigenlijk dat ik na een jaar of 2 moet komen dus, waar het op neer komt. Kortom een bijzonder en ongelofelijke ervaring is het geweest. Ook zonder pardon of enige respect keek hij me raar aan toen ik de winkel verliet, want hij ziet alleen geld niet jij als mens. Verschrikkelijk!!!!!!!

Lees verder

1/5

Was al te vrede na aankoop brillen. Vandaag terug om zonnebril bij te stellen. Komt dame terug met perfect gestelde bril. Bleek dat ze ook montuur had gewisseld omdat er fabricage fout in zat die ik zelf nog niet had gezien. Super service!

Lees verder

5/5

Een van de weinige pluspunten aan dit winkelcentrum. Personeel is top en super mooi aanbod aan monturen.

Lees verder

5/5

Al ruim 10 jaar ben ik klant bij Pearl en heb ik ervaring mogen opbouwen met diverse vestigingen. Begin van deze maand besloot ik naar de Pearl in het winkelcentrum Nova te gaan, om te kijken naar een nieuwe bril. Ik werd op dat moment vreemd aangestaart vanaf een afstand door de medewerkster die daar te werk was. Ik gaf vervolgens aan dat mijn huidige bril momenteel ontspiegeld was en dat er problemen waren om de bril schoon te houden, zelfs met verschillende schoonmaak spullen oogt mijn bril niet schoon. Ik werd toen direct beschuldigd dat ik niet zuinig met mijn spullen om ging en dat ik er "rare" dingen mee gedaan zou hebben. Het enige wat mogelijk was is dat ik maar nieuwe glazen of een nieuwe bril moest kopen. Dit bleek bij een andere Pearl waar ik wel goed geholpen was anders te zijn. Schijnbaar had ik gewoon nog garantie op mijn bril. Kortom: "Een onprettige service en minachtig richting klanten vanuit het personeel."

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Utrecht - Kanaleneiland in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien