Pearle Opticiens Utrecht Utrecht

Pearle Opticiens Utrecht

Bij Pearle Opticiens Utrecht gelegen aan de Oudegracht 109 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Utrecht is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

Pearle Opticiens Utrecht

Oudegracht 109 in Utrecht

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Utrecht in Utrecht

In Utrecht aan de Oudegracht 109 bevindt zich Pearle Opticiens Utrecht. Bij Pearle Opticiens Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Utrecht een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 223 2513
Pearle Opticiens Utrecht Utrecht
Pearle Opticiens Utrecht Utrecht
Pearle Opticiens Utrecht Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Utrecht?

Pearle Opticiens Utrecht wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 18 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Als resultaat van meting van mijn gezichtsvermogen (visus) middenin de lockdown naar het ziekenhuis verwezen. Alwaar ze mij vertelden dat er niets aan de hand was. Dit gemeld aan Pearle, maar volgens de medewerkster was de meting een momentopname. Wel bijzonder dat mijn gezichtsvermogen zich dan precies op het moment dat ik bij de oogarts zat, weer hersteld had!

Lees verder

1/5

Mijn bij Pearl gekochte bril was verbogen. Ik heb 'm teruggebracht voor reparatie. Door een omstandigheid (bij mij) kon ik 'm pas maanden later ophalen. maar intussen was deze verdwenen (ergens logisch). Tim de manager heeft daarna veel moeite gedaan om voor mij kosteloos een nieuwe, soortgelijke bril te regelen. Ik was er zeer blij en verrast door (het was toch door mijn eigen toedoen gebeurd). Vanwege zoveel hart voor de zaak en klanten, beveel ik zowel als Tim als Pearl heel erg aan.

Lees verder

5/5

Slechte service. Naar binnen gelopen om een bril te kopen. Je wordt door niemand begroet en er wordt door niemand hulp aangeboden. Als je bij de kassa staat te wachten om hulp te vragen word je door alle medewerkers genegeerd. Op een gegeven moment maar weer weggegaan.

Lees verder

1/5

Esmee en collega's zijn erg kundig en behulpzaam. Ik had last van duizeligheid van mijn bril vanwege een conditie met mijn ogen, en ze hebben mij heel goed geadviseerd hoe de duizeligheid ontstaat en hoe ik het beste mee om kan gaan. Bij andere normale opticiens zou je gewoon weggestuurd worden maar ik was bij deze Pearle vestiging heel goed geholpen!

Lees verder

5/5

Door een ongelukje was mijn bril verbogen en de oorsteuntjes waren helemaal versleten. De bijzonder vriendelijke dame heeft gratis de bril in de goede stand gezet en nieuwe steuntjes erop gezet. Bij deze winkel weten ze nog wat service is.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Utrecht

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Utrecht in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Utrecht in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien