Pearle Opticiens Weesp map

Pearle Opticiens Weesp

6.6 · 9 recensies

Slijkstraat 52, Weesp

Pearle Opticiens Weesp
Pearle Opticiens Weesp Pearle Opticiens Weesp
Pearle Opticiens Weesp Pearle Opticiens Weesp
Pearle Opticiens Weesp

Over Pearle

Bij Pearle Opticiens Weesp kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Aan de Slijkstraat 52 in het gebied 'Centrum' in Weesp ligt Pearle Opticiens Weesp. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 9 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pearle Opticiens Weesp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 8 locaties in Weesp waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 442 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jan A. van Hunnik
Google Maps Logo

Bril aangemeten. Wist van te voren dat het moeilijk zou zijn; astigmatisme. Geholpen door jonge dame, zeer eigenwijs. Was geen astigmatisme, ze wist het beter dan een hoogleraar oogheelkunde. Ik wilde correctie voor het ene oog, zij wist mij er van te overtuigen om het andere oog te corrigeren. Na aflevering bleek de bril eigenlijk waardeloos. Mijn eigen schuld natuurlijk dat ik haar geloofde. Ik kom hier nooit meer, zeker na het lezen van de andere negatieve recensies.

Jan A. van Hunnik 2 weken geleden
Pauline Arnoldus
Google Maps Logo

Mijn moeder kwam na een staaroperatie bij Pearl Weesp. Na aantal metingen werd er gezegd dat ze terug moest naar de oogarts om dat het een "zooitje" was met haar ogen. Mijn moeder ongerust terug natuurlijk, naar de oogarts. Metingen gedaan, alles keurig in orde, niks geen " zooitje", dus maar naar een andere opticien.

Pauline Arnoldus 3 weken geleden
Suzan
Google Maps Logo

Heel fijn geholpen door Feline! Bedankt voor de nauwkeurige oogmeting en de tijd die je voor mij genomen hebt. Geen moment spijt gehad dat ik bij jullie langs ben geweest.

Suzan 2 maanden geleden
Kasper
Google Maps Logo

Voor een oogmeting en lenzen controle kwam ik naar Pearle Weesp. In slechts een kwartier stond ik alweer buiten (ongeveer 8 minuten oogmeting en 7 minuten lenzen uitleg). Ik had hier al een slecht gevoel bij en het idee dat ik zo snel mogelijk moest worden geholpen om zo weinig mogelijk kosten te maken. Lenzen zaten na afloop slecht en ben omdat het een slechte ervaring was naar Carriere optiek gegaan iets verderop. Hier duurde de oogmeting wel 45 minuten en werden allerlei verschillende apparaten en proeven gebruikt om metingen te doen met nog een duidelijke uitleg achteraf. Ook kwam hier zelfs een andere en meer correcte sterkte uit. Niets meer dan lof. Goedkoop blijkt dan ook maar weer duurkoop.

Kasper 1 jaar geleden
Rudolf Eeken
Google Maps Logo

Hele fijne zaak, uitstekend geholpen door Wendy. Een feest om daar te komen!

Rudolf Eeken 3 jaar geleden
E. Korevaar
Google Maps Logo

Dubbel gevoel overgehouden aan het bezoek aan deze winkel. Liepen op een zaterdagochtend binnen voor een bril voor mijn vrouw, ze was een beetje aan het oriënteren voor iets nieuws. Personeel nam de tijd en er werd een oogmeting gedaan. De ogen van mijn vrouw waren achteruit gegaan en zodoende werd een nieuwe bril geadviseerd. Omdat mijn vrouw al klachten had met kijken en last van hoofdpijn werd er snel een knoop doorgehakt, er kwam een nieuwe bril. Veel brillen gepast, een mooie gevonden en we kregen er een zonnebril bij op sterkte uit het basis assortiment. Al vrij snel kwamen we op het punt van de bekostiging. Hier zat voor ons een twijfel. Twee jaar terug had mijn vrouw via de Z.K. zorgverzekering (die eens in de drie jaar vergoedt) een bijdrage gekregen voor haar bril. Vorig jaar zaten we bij een andere partij en dit jaar waren we weer terug bij Z.K.. We bespraken deze kwestie met de dame van de winkel en zij gaf aan met volle overtuiging dat, omdat we weg waren geweest, de teller weer op nul stond, ofwel we hadden weer recht op vergoeding. Door haar stelligheid zelf geen controle uitgevoerd, zij werkt immers in deze business dus waarom twijfelen. De zonnebrillen uit de basis collectie waren toch wat beperkt en met de extra financiële impuls in het achterhoofd ons laten overhalen voor een mooie Ray Ban te gaan. Tegen een kleine meerprijs uiteraard. De brillen waren snel klaar en prima in orde. So far so good. 5 weken later ligt er een brief in de bus van Pearle. De zorgverzekeraar bleek niet te willen betalen en of we zelf even het verschil wilde overmaken. Iets verongelijkt met vraagtekens naar de winkel gestapt om hierover het gesprek aan te gaan. Door haar advies hadden we immers anders besloten in onze aankoop. Helaas was de stelligheid waarmee ze eerder wist te vertellen dat de tellers weer op nul stonden bij de verzekeraar veranderd in dat ze het allemaal niet meer wist. We kregen een brillendoekje (voor het bloeden) uit coulance? voor deze onvoorziene situatie. Uiteindelijk dus een zuur gevoel aan deze winkel overgehouden. Dat er bewust een rooskleurig beeld is afgeschilderd om ons op dat moment gelijk tot aankoop over te laten gaan valt natuurlijk niet te bewijzen. Dat de koop nu niet meer terug te draaien is op dit gegeven komt deze Pearle alleen wel heel goed uit. Uiteindelijk dus verlies nemen en leren voor de toekomst > Controleer zelf dit soort (over de zorgverzekering) beweringen en helemaal te vertrouwen is deze toko niet…

E. Korevaar 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pearle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Weesp in Weesp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #008b67 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #007053 !important; }
Pearle

Alle Pearle opticiens

Bij Pearle kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waaronder deze in Weesp (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pearle lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pearle opticiens
Pearle Opticiens Zaltbommel
Pearle Opticiens Wassenaar
Pearle Opticiens Vriezenveen
Pearle Opticiens Tiel
Pearle Opticiens Nieuw Vennep
Pearle Opticiens Kerkrade - West
Pearle Opticiens Urk
Pearle Opticiens Alkmaar - De Hoef
Pearle Opticiens Nuenen
Pearle Opticiens Den Haag - Leidschenveen
Pearle Opticiens Haarlem - Schalwijk
Pearle Opticiens Helmond
Pearle Opticiens Zeist
Pearle Opticiens Veendam
Pearle Opticiens Stein
Pearle Opticiens Schagen
Pearle Opticiens Dalfsen
Pearle Opticiens Heythuysen
City Guide

Wat te doen in Weesp

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Weesp nog meer in of rondom Weesp (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.