Pearle Opticiens Weesp Weesp

Pearle Opticiens Weesp

Bij Pearle Opticiens Weesp gelegen aan de Slijkstraat 52 in Weesp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Weesp is één van de 5 locaties in Weesp op CardMapr.

Pearle Opticiens Weesp

Slijkstraat 52 in Weesp

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Weesp in Weesp

In Weesp aan de Slijkstraat 52 bevindt zich Pearle Opticiens Weesp. Bij Pearle Opticiens Weesp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Weesp een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Weesp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0294 768 001
Route
Pearle Opticiens Weesp Weesp
Pearle Opticiens Weesp Weesp
Pearle Opticiens Weesp Weesp

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Weesp?

Pearle Opticiens Weesp wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 5 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor een oogmeting en lenzen controle kwam ik naar Pearle Weesp. In slechts een kwartier stond ik alweer buiten (ongeveer 8 minuten oogmeting en 7 minuten lenzen uitleg). Ik had hier al een slecht gevoel bij en het idee dat ik zo snel mogelijk moest worden geholpen om zo weinig mogelijk kosten te maken. Lenzen zaten na afloop slecht en ben omdat het een slechte ervaring was naar Carriere optiek gegaan iets verderop. Hier duurde de oogmeting wel 45 minuten en werden allerlei verschillende apparaten en proeven gebruikt om metingen te doen met nog een duidelijke uitleg achteraf. Ook kwam hier zelfs een andere en meer correcte sterkte uit. Niets meer dan lof. Goedkoop blijkt dan ook maar weer duurkoop.

Lees verder

2/5

Fantastich goede en leuke service en de koffie staat altijd klaar. Dank jullie Esmee en Wendy.

Lees verder

5/5

Hele fijne zaak, uitstekend geholpen door Wendy. Een feest om daar te komen!

Lees verder

5/5

Dubbel gevoel overgehouden aan het bezoek aan deze winkel. Liepen op een zaterdagochtend binnen voor een bril voor mijn vrouw, ze was een beetje aan het oriënteren voor iets nieuws. Personeel nam de tijd en er werd een oogmeting gedaan. De ogen van mijn vrouw waren achteruit gegaan en zodoende werd een nieuwe bril geadviseerd. Omdat mijn vrouw al klachten had met kijken en last van hoofdpijn werd er snel een knoop doorgehakt, er kwam een nieuwe bril. Veel brillen gepast, een mooie gevonden en we kregen er een zonnebril bij op sterkte uit het basis assortiment. Al vrij snel kwamen we op het punt van de bekostiging. Hier zat voor ons een twijfel. Twee jaar terug had mijn vrouw via de Z.K. zorgverzekering (die eens in de drie jaar vergoedt) een bijdrage gekregen voor haar bril. Vorig jaar zaten we bij een andere partij en dit jaar waren we weer terug bij Z.K.. We bespraken deze kwestie met de dame van de winkel en zij gaf aan met volle overtuiging dat, omdat we weg waren geweest, de teller weer op nul stond, ofwel we hadden weer recht op vergoeding. Door haar stelligheid zelf geen controle uitgevoerd, zij werkt immers in deze business dus waarom twijfelen. De zonnebrillen uit de basis collectie waren toch wat beperkt en met de extra financiële impuls in het achterhoofd ons laten overhalen voor een mooie Ray Ban te gaan. Tegen een kleine meerprijs uiteraard. De brillen waren snel klaar en prima in orde. So far so good. 5 weken later ligt er een brief in de bus van Pearle. De zorgverzekeraar bleek niet te willen betalen en of we zelf even het verschil wilde overmaken. Iets verongelijkt met vraagtekens naar de winkel gestapt om hierover het gesprek aan te gaan. Door haar advies hadden we immers anders besloten in onze aankoop. Helaas was de stelligheid waarmee ze eerder wist te vertellen dat de tellers weer op nul stonden bij de verzekeraar veranderd in dat ze het allemaal niet meer wist. We kregen een brillendoekje (voor het bloeden) uit coulance? voor deze onvoorziene situatie. Uiteindelijk dus een zuur gevoel aan deze winkel overgehouden. Dat er bewust een rooskleurig beeld is afgeschilderd om ons op dat moment gelijk tot aankoop over te laten gaan valt natuurlijk niet te bewijzen. Dat de koop nu niet meer terug te draaien is op dit gegeven komt deze Pearle alleen wel heel goed uit. Uiteindelijk dus verlies nemen en leren voor de toekomst > Controleer zelf dit soort (over de zorgverzekering) beweringen en helemaal te vertrouwen is deze toko niet…

Lees verder

2/5

Deskundig personeel en goede oogmetingen

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Weesp

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Weesp in Weesp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Weesp

Benieuwd naar andere locaties in Weesp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Weesp zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Weesp
Blokker Weesp Woonwinkel

Blokker

Slijkstraat 37

Pearle Opticiens Weesp Weesp Opticien

Pearle Opticiens Weesp

Slijkstraat 52

Kruidvat Weesp Drogisterij

Kruidvat

Nieuwstraat 23

Tango Weesp Weesp Tankstation

Tango Weesp

Hogeweyselaan 177

KARWEI bouwmarkt Weesp Weesp Bouwmarkt

KARWEI bouwmarkt Weesp

Nijverheidslaan 1B

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Weesp in Weesp kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien