Pearle Opticiens Winschoten Winschoten

Pearle Opticiens Winschoten

Bij Pearle Opticiens Winschoten gelegen aan de Langestraat 32 in Winschoten kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Winschoten is één van de 6 locaties in Winschoten op CardMapr.

Pearle Opticiens Winschoten

Langestraat 32 in Winschoten

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Winschoten in Winschoten

In Winschoten aan de Langestraat 32 bevindt zich Pearle Opticiens Winschoten. Bij Pearle Opticiens Winschoten kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Winschoten een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Winschoten

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0597 421 661
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Winschoten Winschoten
Pearle Opticiens Winschoten Winschoten
Pearle Opticiens Winschoten Winschoten

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Winschoten?

Pearle Opticiens Winschoten wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 8 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Personeel mag wel wat vrolijker zijn. Meneer zei niet eens even goedemorgen liep ons gewoon voorbij. Voor ons hier geen tweede bril weer. Ga wel naar een andere waar ze de klanten wel vriendelijk ontvangen.

Lees verder

1/5

Ik ben zeer tevreden over Pearl! Goede oogmeting, aardig personeel!

Lees verder

5/5

Een hele eerlijke review, niet bedoelt als wraak of anderszins kwaadaardig maar wel een hele grote teleurstelling. Zojuist bij deze vestiging geweest. Ontzettend aardig ontvangen. Nadat ze al mijn gegevens geregistreerd had, waaronder mijn zorgverzekering gegevens, heeft de medewerkster mij geholpen met het kiezen van een mooi montuur én een extra gratis zonnebril op sterkte. Een bij te betalen bedrag van 150 euro omdat ik een duur montuur had uitgekozen waarvan zij, mijn moeder, mijn dochter en ik helemaal overtuigd waren. Ik was ontzettend blij dat de keuzes waren gemaakt en verheugde me toen al op het moment dat ze klaar zouden zijn. We zijn lang blijven wachten zodat de meting ook meteen kon plaatsvinden en de brillen z.s.m klaar zouden zijn. Na de meting met de eigenaar van de winkel terug gegaan naar de pc waar de gekozen monturen, het papier met de berekening en mijn gegevens nog lagen. Dat was het moment waarop alles in duigen viel. Deze heer vertelde mij dat ik deze brillen niet zou krijgen voor het toegezegde bedrag. Dat de gekozen glazen niet eens geschikt waren voor het montuur en de medewerkster alles fout had toegezegd. In eerste instantie zei hij dat hij het verschil wel . In zou houden van haar salaris maar al snel veranderde hij dit in: het gaat gewoon niet door! Toen de medewerkster erbij geroepen werd probeerde zij mij vervolgens ook nog de schuld in schoenen te schuiven door een welles/nietes discussie aan te gaan. Ik ben zó ongelooflijk teleurgesteld in de manier waarop dit is afgehandeld! Geen woord van spijt of excuses van de medewerkster. Sorry maar helaas terwijl ik daar 2 uur heb gezeten omdat ik zó blij was en alleen nog de meting rond moest maken.

Lees verder

1/5

Netjes oogmeting gedaan, vriendelijk geholpen om een leuk montuur uit te zoeken, vervolgens kon ik pas 2 weken te laat de bril ophalen. Na bijstellen waren er scheurtjes in de pootjes gekomen. Dit onder garantie vervangen. Vervolgens nieuwe pootjes erop na 2 weken wachten. En wat gebeurd, precies hetzelfde weer na bijstellen scheurtjes in de pootjes. De goeie kleur van de pootjes was nu niet meer op voorraad en mij werd een aantal onbehoorlijke voorstellen gedaan waar ik niets mee kon. De enige optie was andere kleur pootjes erop. Wat ik helemaal niet wou, toch dan maar proberen, je moet iets. Vervolgens zonder enig contact zelf maar weer na 2 weken gebeld. De pootjes waren er al. Dus afspraak maken maar kon zogenaamd niet ivm vakantie. Langsgeweest, mevrouw die me geholpen heeft niet aanwezig en zij was echt de enige die me kon helpen werd gezegd. Kon alleen op hele onpraktische tijden. Uiteindelijk duidelijk dat ze qua brillen verkopen zeer gedreven zijn alleen het stukje service hoef je niet van ze verwachten! Ik ben er meer dan een aantal keren geweest en hetzelfde merkte ik ook bij andere mensen die voor en na mij in de winkel stonden. Het verkopen allemaal mooi en aardig, maar het stukje service bij alle klanten heel ver te zoeken! Gaat richting afschepen, ook heel erg gefixeerd of er nog garantie op zit ja of nee, bijna het eerste wat ze vragen ipv eerst het probleem vaststellen, zeer onprofessioneel niet klantvriendelijk en puur uit op eigen gewin. Jammer voor de Pearl maar mijn brillenvergoeding krijgen ze nooit meer en ik zal ze ook niet aanraden bij familie, vrienden of collega's

Lees verder

1/5

Zeer vriendelijk personeel, Pearle blijft altijd mijn favoriete opticien.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Winschoten

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Winschoten in Winschoten kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Winschoten

Benieuwd naar andere locaties in Winschoten waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Winschoten zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Winschoten
vanHaren schoenen Winschoten Mode

vanHaren schoenen

Reivel-Passage 8

Hans Anders Opticien Winschoten Winschoten Opticien
Blokker Winschoten Woonwinkel

Blokker

Langestraat 27

Pearle Opticiens Winschoten Winschoten Opticien
Expert Larmoyeur Winschoten Winschoten Elektronicawinkel

Expert Larmoyeur Winschoten

Langestraat 98 104

Leen Bakker Winschoten Woonwinkel

Leen Bakker

Beertsterweg 1B

Andere Pearle locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Winschoten in Winschoten kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien