Pearle Opticiens Winschoten Winschoten

Pearle Opticiens Winschoten

Bij Pearle Opticiens Winschoten gelegen aan de Langestraat 32 in Winschoten kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Winschoten is één van de 6 locaties in Winschoten op CardMapr.

Pearle Opticiens Winschoten

Langestraat 32 in Winschoten

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Winschoten in Winschoten

In Winschoten aan de Langestraat 32 bevindt zich Pearle Opticiens Winschoten. Bij Pearle Opticiens Winschoten kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Winschoten een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Winschoten

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0597 421 661
Route
Pearle Opticiens Winschoten Winschoten
Pearle Opticiens Winschoten Winschoten
Pearle Opticiens Winschoten Winschoten

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Winschoten?

Pearle Opticiens Winschoten wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 10 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Niks te klagen, super mooie brillen. Lief personeel en natuurlijk altijd blij met het eindresultaat. Look at me now, fishing all the ladies from the sea.

Lees verder

5/5

Personeel mag wel wat vrolijker zijn. Meneer zei niet eens even goedemorgen liep ons gewoon voorbij. Voor ons hier geen tweede bril weer. Ga wel naar een andere waar ze de klanten wel vriendelijk ontvangen.

Lees verder

1/5

Ik ben zeer tevreden over Pearl! Goede oogmeting, aardig personeel!

Lees verder

5/5

Vriendelijk personeel

Lees verder

5/5

Een hele eerlijke review, niet bedoelt als wraak of anderszins kwaadaardig maar wel een hele grote teleurstelling. Zojuist bij deze vestiging geweest. Ontzettend aardig ontvangen. Nadat ze al mijn gegevens geregistreerd had, waaronder mijn zorgverzekering gegevens, heeft de medewerkster mij geholpen met het kiezen van een mooi montuur én een extra gratis zonnebril op sterkte. Een bij te betalen bedrag van 150 euro omdat ik een duur montuur had uitgekozen waarvan zij, mijn moeder, mijn dochter en ik helemaal overtuigd waren. Ik was ontzettend blij dat de keuzes waren gemaakt en verheugde me toen al op het moment dat ze klaar zouden zijn. We zijn lang blijven wachten zodat de meting ook meteen kon plaatsvinden en de brillen z.s.m klaar zouden zijn. Na de meting met de eigenaar van de winkel terug gegaan naar de pc waar de gekozen monturen, het papier met de berekening en mijn gegevens nog lagen. Dat was het moment waarop alles in duigen viel. Deze heer vertelde mij dat ik deze brillen niet zou krijgen voor het toegezegde bedrag. Dat de gekozen glazen niet eens geschikt waren voor het montuur en de medewerkster alles fout had toegezegd. In eerste instantie zei hij dat hij het verschil wel . In zou houden van haar salaris maar al snel veranderde hij dit in: het gaat gewoon niet door! Toen de medewerkster erbij geroepen werd probeerde zij mij vervolgens ook nog de schuld in schoenen te schuiven door een welles/nietes discussie aan te gaan. Ik ben zó ongelooflijk teleurgesteld in de manier waarop dit is afgehandeld! Geen woord van spijt of excuses van de medewerkster. Sorry maar helaas terwijl ik daar 2 uur heb gezeten omdat ik zó blij was en alleen nog de meting rond moest maken.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Winschoten

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Winschoten in Winschoten kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Winschoten

Benieuwd naar andere locaties in Winschoten waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Winschoten zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Winschoten
vanHaren schoenen Winschoten Mode

vanHaren schoenen

Reivel-Passage 8

Trekpleister Winschoten Drogisterij

Trekpleister

Reivel-Passage 13

Hans Anders Opticien Winschoten Winschoten Opticien
Bakker Bart Winschoten Bakker

Bakker Bart

Synagoge-passage 4-6

Blokker Winschoten Woonwinkel

Blokker

Langestraat 27

Kruidvat Winschoten Drogisterij

Kruidvat

Langestraat 49

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Winschoten in Winschoten kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien