Pearle Opticiens Zoetermeer Zoetermeer

Pearle Opticiens Zoetermeer

Bij Pearle Opticiens Zoetermeer gelegen aan de Het Rond 94 in Zoetermeer kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Zoetermeer is één van de 18 locaties in Zoetermeer op CardMapr.

Pearle Opticiens Zoetermeer

Het Rond 94 in Zoetermeer

Over Pearle Opticiens Zoetermeer

In Zoetermeer aan de Het Rond 94 bevindt zich Pearle Opticiens Zoetermeer. Bij Pearle Opticiens Zoetermeer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Zoetermeer een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Zoetermeer

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

079 342 5787
Routebeschrijving

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Zoetermeer?

Pearle Opticiens Zoetermeer wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 7 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goede, vriendelijke en deskundige service. Je krijgt het gevoel alsof ze alle tijd voor je hebben. Ondanks feestdagen, snelle levering Na 2 dagen terug gegaan omdat ik het idee had dat afstelling toch niet helemaal lekker goed was, is meteen verholpen.

Lees verder

5/5

gisteravond over mijn brillenkoker heen gereden met bril en al er in. Uit de auto gevallen ik miste hem pas toen ik thuis kwam terug gereden en ja hoor daar lag hij . Volledig ingedeukt maar een wonder de bril kwam er ongeschonden uit alleen de pootjes gingen wat stroef . Naar Pearl in het stadshart geweest ze hebben hem even recht getrokken en de pootjes soepel gemaakt een nieuwe brillenkoker er bij en het leed was weer geleden top services en geweldig vriendelijk personeel

Lees verder

5/5

Goede service en prijs/kwaliteitsverhouding. Is er iets niet goed,dan kan je altijd terugkomen en dan wordt het geregeld dat je weer tevreden de deur uitloopt. Niet in het weekend of op woensdagmiddag gaan,dan is het te druk. Andere dagen is het normale wachttijd of meteen worden geholpen. Kan altijd rustig kijken.

Lees verder

4/5

Prima keuze aan brillen. Medewerkers zijn niet opgeleid om met kinderen om te gaan. Vrij opdringerig en laten niet ouder rustig met kind kijken, staan er bovenop te kijken. Voelde me opgejaagd.

Lees verder

2/5

Afgelopen woensdag binnengelopen om een nieuwe bril te kopen en lenzen. Het was zo bizar druk dat ik na 10 minuten ben weggelopen. Ik ben niet aangesproken en niet geholpen. Gemiste kans Pearl!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express bij Pearle Opticiens Zoetermeer

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Zoetermeer

Naast Pearle Opticiens Zoetermeer zijn er nog 18 andere locaties in Zoetermeer waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

HEMA Zoetermeer Warenhuis

HEMA

Promenadeplein 101

ICI PARIS XL Zoetermeer Verzorging

ICI PARIS XL

Promenadeplein 133

Rituals Zoetermeer Verzorging

Rituals

Westwaarts 70