Pearle Opticiens Zwolle Zwolle

Pearle Opticiens Zwolle

Bij Pearle Opticiens Zwolle gelegen aan de Diezerstraat 16 in Zwolle kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Zwolle is één van de 8 locaties in Zwolle op CardMapr.

Pearle Opticiens Zwolle

Diezerstraat 16 in Zwolle

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Zwolle in Zwolle

In Zwolle aan de Diezerstraat 16 bevindt zich Pearle Opticiens Zwolle. Bij Pearle Opticiens Zwolle kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Zwolle een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Zwolle

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

038 421 9890
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Zwolle?

Pearle Opticiens Zwolle wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 23 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ging er heen met mijn moeder en we werden erg naar behandeld. De opticien zei nauwelijks wat tegen ons en we eerder op basis van rasisme anders behandeld dan alle andere klanten die met een glimlach en werden begroet. Hij gaf ons geen glimlach of enige emotie en negeerde zelfs onze vragen af en toe , het was een oudere Nederlandse man.Toen de man hoorde dat mijn moeder als dokter werkte begon hij pas normaal en fatsoenlijk met ons om te gaan. Als ik ze 0/5 sterren kon geven zou ik het zeker doen. Verder was er erg weinig keus in brillen en het personeel was erg onvriendelijk en kil.

Lees verder

1/5

Personeel heeft geen flauw benul over hoe je het contact moet aangaan met klanten. Waardeloos. Die Nederlandse oude man die daar werkt is al helemaal onvriendelijk, normaal kijken en gedag zeggen maakt je geen cent armer zou ik zeggen.

Lees verder

1/5

Ben super blij en tevreden met Pearle Zwolle Centrum. Ben al circa 11 jaar klant. Complimenten en dank voor jullie hulp, adviezen en service.

Lees verder

5/5

De collectie is dikke prima. Nu de klantenservice nog... of het meest simpele groeten. Bij binnenkomst liepen we meteen door naar de kassa en keken vanaf begin al vragend om ons heen. Het was er idd wat drukkerig, kan gebeuren, dus we hebben geduld. Medewerker nr 1, loopt vlak langs ons heen, nul oogcontact. Medewerker nr 2 vraagt of ze er even bij mag, dat mag natuurlijk. Medewerker 3, 4 en 5 hebben ons overduidelijk gezien maar hebben al een tijdje een onderonsje... ook dat kan gebeuren natuurlijk. 🤨. Niemand groet, niemand zegt: ‘heeft u een klein momentje, m’n collega komt eraan.’ Of een het kan wat langer duren. Jammer dit. En ook niet de eerste keer. Werden we eindelijk geholpen, kreeg ik niet het idee dat we helemaal serieus werden genomen. Ook jammer. Wel de laatste keer dat ik er kom. 🙋🏽‍♀️ Aan de positieve reviews te lezen houden ze nog genoeg klanten over.

Lees verder

2/5

Na verhuizing van Lelystad naar Zwolle als eerst naar de vertrouwde opticien gegaan, maar de filialen zijn niks met elkaar te vergelijken. Ontzettend onbeleefd personeel. En dit zou de #1 filiaal van Nederland zijn geworden? Sowieso stemmanipulatie.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Zwolle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Zwolle in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Zwolle

Benieuwd naar andere locaties in Zwolle waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwolle zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwolle
Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Veemarkt 20

Pathé Zwolle Zwolle Ontspanning

Pathé Zwolle

Pannekoekendijk 11

Station Zwolle Zwolle Vervoer

Station Zwolle

Stationsplein 17

Coperto Restobar Zwolle Restaurant

Coperto Restobar

Stationsweg 9

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle Overnachting
Starbucks Zwolle Cafe's

Starbucks

Oosterlaan 1

S I M O N interieur Zwolle Woonwinkel

S I M O N interieur

Assendorperstraat 38

Q-Park Maagjesbolwerk Zwolle Vervoer

Q-Park Maagjesbolwerk

Maagjesbolwerk 54

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Zwolle in Zwolle kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien