Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam map

Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam

9.2 · 1655 recensies

Rozengracht 133, Amsterdam

Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam
Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam
Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam
Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Rozengracht 133 in het gebied 'Elandsgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.655 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Elandsgrachtbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Anouschka Dierick
Google Maps Logo

Het concept is zeker een leuke beleving om restaurant vanuit een andere hoek mee te maken. Eerst je vis op de markt uitkiezen, dan een wijn uitkiezen in de wijnbar en daarna begeleid worden naar tafel om dan te dineren. Een verfrissende beleving. Het service liep zeer chaotisch en het personeel liep als een kip zonder kop fouten te maken. Kregen glazen met lipstickafdrukken en vingerafdrukken voordat de (niet gekoelde/opgewarmde) wijn nog maar geschonken was. Afgewerkt eten bleef soms tot 15 min lang op de pas staan zonder dat iemand van het personeel er aandacht aan besteed. Dit kan echt niet. De oesters die als suggestie stonden aangeprezen waren niet vers, viel heel erg tegen aangezien wij echte oester eters zijn. De rest van de producten voldeed wel aan onze verwachting en keukenbereiding waren zeer correct en lekker. De keuken moest veel goedmaken... Een aanrader? Voor ons niet. Het voldeed niet aan onze verwachtingen desondanks dat het hoog aangeprezen staat. Ik hoop dat ze iets aan de feedback hebben om in de toekomst het service op een vlottere en foutloze manier kunnen laten verlopen.

Anouschka Dierick 2 maanden geleden
Julia Vié
Google Maps Logo

De staycation is geweldig!! Echt een heel bijzondere ervaring, ik ben zelfs nog een keer teruggegaan om er nog een keer te slapen. Een heerlijk privédiner in een kas met uitzicht over de stad, en daarna in het enooorme bad. Het bed is ook heerlijk! Tijdens het eten komt de bediening soms omhoog om borden te brengen, maar voor de rest lijk je even helemaal weg van de buitenwereld te zijn. Ik zou dit aan iedereen aanraden! Vergeet alleen niet om het bad vroeg aan te zetten, want het vollopen duurt even.

Julia Vié 4 maanden geleden
Dana Smits
Google Maps Logo

Een magische avond in het vistheater! Ontzettend genoten van deze avond. Met een heerlijk glaasje cava en een bakje popcorn word je bij de vismarkt geholpen. Vervolgens gingen we naar de wijnafdeling en daar kies je alvast de wijn uit die het beste bij de vis past. Omdat je alles al hebt gekozen hoef je niet meer na te denken wat je wil de hele avond. We kregen geweldige service. Het personeel is behulpzaam, vriendelijk en super grappig. Het eten was ook echt heel lekker. Echt een aanrader!

Dana Smits 5 maanden geleden
Paul Lohuis
Google Maps Logo

Het eten was heerlijk, elk gerecht was super. De wijn was ook lekker maar wel over-priced. Flesje dat in Spanje 8 euro kost, in NL 14 en hier betaalden we er 40 oid voor. De ontvangst was erg vreemd. We hebben echt bijna 10 minuten met de jas in de hand staan wachten. Klaarblijkelijk moet je zelf je jas ophangen. Geen probleem, maar dat mogen ze dan wel even melden. Daarna naar de bar on te wachten. Het zou wel leuk zijn als ze dan het concept alvast uit zouden leggen. Daarna konden we de vis die we wilden eten uitzoeken, dat was leuk en konden we vervolgens de wijn uitzoeken. Daarna echt naar de tafel toe. Ook daar ging het net de bediening heea mis. Extra frietjes nooit gebracht, geen wijnglazen op tafel en tussen de gerechten door duurt het wel heel erg lang. Langer dan wenselijk. Maar zoals ik al zei het eten was wel goed en lekker. Aan het einde van de avond bleken de niet gebrachte frietjes wel op de rekening te staan. Al met al was de bediening vriendelijk, maar zetten ze zeker niet die extra stap die je verwacht om een ontzorgde avond te gebben. In het gastenboek had een andere klant heel groot CHAOS geschreven. Dat was wel een passende samenvatting.

Paul Lohuis 6 maanden geleden
Lot Bergkamp
Google Maps Logo

Vorige week hebben we een fantastische avond gehad in het Pesca appartement, inclusief een 4 gangen diner. Ondanks de stromende regen en harde wind was het een geweldige ervaring. We zaten lekker droog in de verwarmde kas en de service was top. Heel erg lekker eten, relatief simpel maar met verrassende smaken. De tuna tataki was onze favoriet. Na het eten hebben we de avond heerlijk afgesloten in het XXL bad, met prachtig uitzicht over de Amsterdamse grachten. We komen hier zeker nog eens terug!

Lot Bergkamp 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam

Goed nieuws! Bij Pesca - Vis restaurant - Seafood Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.