Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv map

Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv

5.2 ยท 55 recensies

Martelaarsgracht 18 A, Amsterdam

Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv
Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv

Over deze locatie

Aan de Martelaarsgracht 18 A in het gebied 'Hemelrijk' in Amsterdam ligt Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 55 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hemelrijk hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv

Overnacht en boek je hotelkamer bij Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Wiljo Jochems
Google Maps Logo

Geboekt bij Booking.com. Bij aankomst stond de booking erin maar helaas geen hotelkamer en ook geen oplossing. Onwijs slecht. Geen woorden voor!! Vooral niet boeken!

Wiljo Jochems 5 maanden geleden
Nina B
Google Maps Logo

Mooi modern ingericht, schoon en prima bed. Top locatie, binnen 2 min sta je op centraal station en iets verder de Dam. Aardig personeel die 24 uur te bereiken is. Geen zorgen over de borg die krijg je binnen een dag terug op je rekening (als je met pin betaald). Wel moest ik vragen om schone handdoeken maar die kreeg ik meteen!

Nina B 8 maanden geleden
Melissa Van der Anker
Google Maps Logo

Super mooi hotel met behulpzaam personeel. Top locatie, alles op loopafstand

Melissa Van der Anker 10 maanden geleden
Sharonna Belinfante
Google Maps Logo

Top locatie en super personeel. Hele mooie kamers alles nieuw ingericht

Sharonna Belinfante 10 maanden geleden
Stephanie De Backer
Google Maps Logo

Zelf was dit een toplocatie om te overnachten. Heel dicht bij het centrum en heel vriendlijk personeel. Ook stonden ze telkens klaar om ons te helpen waar nodig in de omstandigheiden van corona tijden. De kamers waren heel netjes en gezellig ingericht. Airco was heel aangenaam waardoor de temperatuur top was! Zeker gezellig voor de prijs dat je betaald. Herhaling vatbaar hier.

Stephanie De Backer 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv

Goed nieuws! Bij Ph Hotel De Entree Amsterdam Bv in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.