Plopsa Indoor Coevorden map

Plopsa Indoor Coevorden

7.4 · 3044 recensies

Reindersdijk 57, Dalen

Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden

Over deze locatie

Aan de Reindersdijk 57 in het gebied 'Verspreide huizen Dalen' in Dalen ligt Plopsa Indoor Coevorden. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.044 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Plopsa Indoor Coevorden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 4 locaties in Dalen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Verspreide huizen Dalen hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Esther Hogervorst
Google Maps Logo

Het ziet er allemaal leuk uit. Er zijn een paar atracties waar je je leuk kan vermaken. We zijn met onze kinderen van 3,5 en 6 geweest. Eetgelegenheden zijn echter schrikbarend duur! 4,99 voor een zakje chips, omdat er een plaatje van K3 opstaat... Parkeren is ook schrikbarend duur 12,50. Verder was ons kind een halve cm. Ja zeker een halve cm te klein. Grappig want bij het consultatiebureau redde hij de 1meter wel. Daarom hadden wij ook een kaartje gekocht voor 1 meter en hoger. Toen we ons geld terug wilde kregen we dit niet en moeten we dit via een klachtenformulier oplossen. Personeel was daarbij ook totaal niet aardig.... Ik denk gezien het aantal klanten wat er liep het totaal niet ik evenwicht is en dat ze daarom belachelijke prijzen rekenen. Misschien moeten jullie dan gewoon besluiten om het te sluiten..

Esther Hogervorst 2 weken geleden
Ferry van Zeelst
Google Maps Logo

Plopsa Indoor Coevorden is een binnenspeeltuin waar de kinderen zich redelijk goed kunnen vermaken. Wij zijn hier geweest in de mei vakantie en het was er erg rustig. Echter zijn er wel een aantal dingen om rekening mee te houden bij een bezoek aan deze speeltuin. Eten is erg duur (5 euro voor een zakje chips en een pannenkoek 6 euro (exclusief drinken)). Daarnaast zijn er niet echt gezonde alternatieven enkel patat en pannenkoeken. Aan te raden dus om zelf wat gezonde snacks mee te nemen (of van te voren broodjes te smeren). Tevens wordt door het personeel dat bij bijvoorbeeld de k3 auto's staan zelf bepaald hoe lang een ritje is. Dit is opzich niet erg maar soms duurt een ritje 3 minuten en soms 10. Lastig uit te leggen aan kinderen. Leuk was wel dat de kinderen met verschillende figuren zoals Maya de bij op de foto kunnen. Hierbij staat er geregeld een ander figuur. Daarnaast hebben wij helaas wat problemen gehad met de lengte van ons kind (deze is 1 meter maar volgens een aantal personeelsleden hier helaas 99,5 cm (zelfs het consultatiebureau zegt dat mijn zoon 1 meter is). Aangezien je bij dit park betaald op basis van lengte (en je een aantal attracties niet in mag) wilde ik graag het verschil van het kaartje terug. Maar helaas de personeelsleden bij de receptie doen weinig moeite hier een oplossing voor te bedenken. De enige oplossing die werd aangedragen is een klacht indienen bij het hoofdkantoor. Al met al hebben de kinderen zich redelijk vermaakt maar de prijs kwaliteit verhouding is niet erg hoog. Voor het zelfde bedrag zijn er uitjes welke meer waar voor het geld bieden.

Ferry van Zeelst 2 weken geleden
Sanne van Wijk
Google Maps Logo

Plopsaland Coevorden, is grappig als je toch op vakantie bent in Centerparcs of ergens in de buurt. Ik zou het niet aanraden om een 'dagje' naartoe te gaan. Meeste personeel wat er aanwezig is zijn niet kindvriendelijk en zijn erg chagarijnig. Vind de entree prijzig met wat je ervoor terug krijgt. Als je andere activiteiten wilt doen zoal met het schip varen kost €2,- eendjes vangen kost tussen de €5,- en €20,- kortom zonde om zover ervoor te rijden. In 2 uur heb je het park wel 3x rond gelopen. Met name vinden wij het personeel echt jammer!

Sanne van Wijk 3 weken geleden
Ruth Tadema
Google Maps Logo

Oké, ik was best ongerust toen ik alle reviews las. Maar we hebben echt een super leuke dag gehad (7 jaar, 2 jaar, man en ik). Bij aankomst was het heerlijk rustig, terwijl het de eerste zaterdag van de meivakantie is. En het bleef de hele dag onvoorstelbaar rustig. We hebben geen enkele keer in de rij gestaan voor een attractie. Dochter van 7 sjeesde van achtbaan, naar vuurtorending en van buiten naar binnen. Geen enkel moment was ik bang haar kwijt te zijn, want het park is niet groot. Maar groot zat voor een dag vermaak. Dochter van 2 heeft zich super vermaakt bij het speeltuintje van Bumba, grote glijbaan, draaimolen en buiten. Nee, het is er niet goedkoop! Maar dat weet je van te voren toch? Dus daar had ik rekening mee gehouden. Bammetjes mee en thermoskan thee. Pakjes drinken en zakje chips mee. En je kan het prima rustig opeten in het park, zowel binnen als buiten. 2 koffie gehaald, €6,50 in totaal. Alles was netjes. Het was er rustig. Het was er schoon. Keurige toiletten en verschoonplek voor luiers. Geen bizarre herrie uit speakers. Niet ijskoud door airco’s oid. Kortom: leuke dag gehad!

Ruth Tadema 4 weken geleden
Michael Schell
Google Maps Logo

Update: De check-in voor het kinderfeestje had stukken makkelijker en sneller gekund als hier een receptiemedewerker zou staan. Uiteindelijk door de horeca personeel erop gewezen dat we bij de verjaardagstafel konden zitten. Hij heeft alles wel netjes voor elkaar! Ja, de horeca is nog steeds aan de prijs maar bij welk pretpark is dat nou niet? Vandaag waren de kids wederom dik tevreden dus weer een aanrader! ‐------------------------- Voor de kinderen is het leuk! Alleen voor ouders minder. Horeca is ontzettend aan de prijs. 2 slokken cappuccino 3,29. Met de kinderen een patatje met 1 snack bijna 50 euro... Als je dan eindelijk je eten hebt is het zout en redelijk smaakloos. Ook zijn alle tafeltjes bezet omdat er te veel mensen zijn (of te weinig tafels). Ook mag er meer aandacht komen voor de wc. Dat kluisjes 6 / 10 euro zijn is aan de dure kant maar niet bijzonder.

Michael Schell 1 maand geleden
Dushi 1983
Google Maps Logo

Onze kleine man van 2,5 jaar heeft zich enorm vermaakt. Hij wist soms niet waar hij naartoe wilde zoveel keuze. De carrousel, kikkers en speeltuin was favoriet. Prima vermaak voor de kleintjes van 2/10 jaar. En wat een vriendelijk personeel, ze maken het de kinderen echt naar de zin, heel lief en ontzettend behulpzaam en vrolijk en dat is niet altijd zo bij alle kindvriendelijke parken. Echt een dikke pluim. De kinderen kunnen er veilig rondlopen. Prachtige Bumba show, en ook fijn dat ze na de Meet en Greet gewoon nog 20 minuten rondlopen om de kinderen te vermaken ipv meteen te verdwijnen, ze nemen echt de tijd. Wij verbleven op CP en was makkelijk op loopafstand te doen. Zeker een aanrader.

Dushi 1983 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Dalen

Benieuwd wat je naast Plopsa Indoor Coevorden nog meer in of rondom Dalen (Verspreide huizen Dalen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Verspreide huizen Dalen.