P+R Olympisch Stadion (Interparking) map

P+R Olympisch Stadion (Interparking)

7.8 · 892 recensies

Olympisch Stadion 44, Amsterdam

P+R Olympisch Stadion (Interparking)
P+R Olympisch Stadion (Interparking) P+R Olympisch Stadion (Interparking)
P+R Olympisch Stadion (Interparking) P+R Olympisch Stadion (Interparking)
P+R Olympisch Stadion (Interparking)

Over Interparking

Voordelig parkeren in Amsterdam? Dat doe je bij parkeergarage Olympisch Stadion. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Olympisch Stadion 44 in het gebied 'Olympisch Stadion e.o.' in Amsterdam ligt P+R Olympisch Stadion (Interparking). Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 892 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, P+R Olympisch Stadion (Interparking) accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Olympisch Stadion e.o. hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Steyn Janus
Google Maps Logo

Ze hebben erg slechte klantenservice, mijn eerste mail gestuurd op 28-3. Pas een week later reactie gekregen waarin gevraagd werd naar iets wat in mijn eerste mail stond. Nu (19-4) nog niks gehoord.

Steyn Janus 1 maand geleden
stsmt
Google Maps Logo

Perfecte parking, online alles boeken gaat makkelijk en snel. Ruim plaats en je ben zo in stad, OV of te voet.

stsmt 1 maand geleden
Floris de Klerk Wolters
Google Maps Logo

Heel onduidelijk verschil tussen de P+R en de normale "dure" garage. Weinig behulpzaam personeel. Let op bij de ingang!

Floris de Klerk Wolters 3 maanden geleden
Robert te Kaat
Google Maps Logo

Pas op dat je niet per ongeluk de P+R ingang neemt, terwijl je een gewone plek hebt gereserveerd.

Robert te Kaat 3 maanden geleden
Frans Jetten
Google Maps Logo

Prima P&R. Je moet bij het binnenrijden goed opletten dat je de juiste inrijpoort gebruikt. Anders heb het verkeerde kaartje.

Frans Jetten 8 maanden geleden
Pearls And Roses (Pearls & Roses)
Google Maps Logo

Heel enthousiast naar toe gegaan om kosten te besparen. Eerst blauwe ov chipkaart deed niets. Dus op het apparaat stond parkeertarief in combi eigen OV met PenR. Teruggekomen kaart er onder werkte niet. Toen de OV van dochter herkende hij niet parkeertijd verlopen. € 14,00 voor nog geen 2,5 uur. Wij naar de balie niemand aanwezig. Kaart er in was het opeens € 15 nog geen 5 minuten later? Hoe het werkt snap ik nog steeds niet. Dus heel verdrietig 😢 weggegaan en € 15 armer. En de kosten van het OV. Ik word pud want ik snapte er dus echt niets van hoe het werkt. En ook niet als het normale tarief € 3,33 is het € 15 kan zijn.

Pearls And Roses (Pearls & Roses) 8 maanden geleden
Ethan en Lisette de Boon-Meertens
Google Maps Logo

Goed kijken bij aankomst welke ingang je neemt! Beperkte pr plaatsen. In aantal jaar wel duurder geworden.

Ethan en Lisette de Boon-Meertens 8 maanden geleden
Lex Landeweerd
Google Maps Logo

Er zitten wat haken en ogen aan het parkeren op deze locatie. Bij normaal in en uitrijden zal er weinig aan de hand zijn. Maar je hebt ook een speciale P+R slagboom voor het betaalbaar parkeren in Amsterdam. Na het nemen van die slagboom, moet je een ticket aanschaffen voor een tripje per OV naar de binnenstad van Amsterdam. Doe je dat niet, dan betaal je normaal parkeertarief. Doe je dat wél, dan mag je er staan vanaf 1,- per dag. Wees wél optijd. Want er zijn veel mensen die gebruik maken van de P+R slagboom, waardoor hun spellen snel vol raken en je dus de normale slagboom als alternatief zult moeten nemen. Wij hebben ter plekke besloten om een Parkeerplaats te reserveren via hun mobiele website. Deze had echter een bug, waardoor wij dachten voor €22.50 1 dag te kunnen staan, maar achteraf bleek het systeem ons slechts 1 uur voor dat geld te hebben gereserveerd. Gelukkig was de klantenservice erg vriendelijk en is er iets geregeld, zodat we na 24 uur gewoon uit konden rijden tegen het eerder genoemde tarief. Dus JA, het is een tip om hier te parkeren, maar dat geldt vooral als je gebruik kunt maken van de P+R via de regeltjes die zij stellen. Klein minpuntje: de bewegwijzering in de garage: het is moeilijk om als toerist de juiste uitgang te vinden om z.s.m. bij de bushalte te komen o.i.d.

Lex Landeweerd 10 maanden geleden
Arne VM
Google Maps Logo

Wij mochten mooi 36euro betalen ipv 1euro omdat we "buiten het centrum" hadden gereisd: We hadden ons op tram 15 met één halte gemist van de P+R 😡😡

Arne VM 10 maanden geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Olympisch Stadion e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Parkeergarage Zuyderland
Interparking Lijnbaan
Interparking World Port Center
Interparking WTC-Beursplein
Interparking Hoog Catharijne P2
Interparking Hoog Catharijne P6
Interparking IJDock
Interparking Stadhuis
Interparking Circus
Parkeergarage Damsterdiep
Parkeergarage Station Europapark
Interparking Stadshart
Interparking Centrum
Parkeergarage Damsterdiep
Parkeergarage Station Europapark
P1 - Rijnstate
Parkeergarage Alexandrium Noord
P4 Stationsstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.