Praxis Bouwmarkt Almere-Stad Almere

Praxis Bouwmarkt Almere-Stad

Bij Praxis Bouwmarkt Almere-Stad gelegen aan de Markerkant 16 01 in Almere kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Praxis Bouwmarkt Almere-Stad is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Praxis Bouwmarkt Almere-Stad

Markerkant 16 01 in Almere

Betalen met creditcards bij Praxis Bouwmarkt Almere-Stad in Almere

In Almere aan de Markerkant 16 01 bevindt zich Praxis Bouwmarkt Almere-Stad. Bij Praxis Bouwmarkt Almere-Stad kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt, scoort Praxis Bouwmarkt Almere-Stad een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 548 1500
Route
Praxis Bouwmarkt Almere-Stad Almere
Praxis Bouwmarkt Almere-Stad Almere
Praxis Bouwmarkt Almere-Stad Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Praxis Bouwmarkt Almere-Stad?

Praxis Bouwmarkt Almere-Stad wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1081 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Online bestellen en afhalen. Geweldig dat het kan maar wel als je het goed uitvoert!! Als een tijd word doorgegeven dat je het kan ophalen dat verwacht ik dat ik het kan ophalen tuurlijk kan het wat uitlopen maar niet 1 uur!! En als je iemand aanspreekt waarom de klanten die na mij komen eerder weggaan krijg je een antwoord omdat zij eerder hebben bestelt. Hoezo neem je mijn ordernummer om af te geven dan? Dus dat werkt niet!! En als ik wil weten waar mijn order blijft krijg je te horen dat wij blij mogen zij dat ze open zijn. Dit manier van werken en omgaan met klant is gewoon schandalig!! Blijkbaar is het normaal om klanten rot opmerkingen geven. Ik kom nooit meer hier ook al is het dichtbij!!

Lees verder

1/5

De meest vreselijkste service die je kan krijgen in deze Praxis. Het personeel is totaal onvriendelijk. Heb letterlijk 15 minuten voor de mengservice (verf) gestaan wachtende tot dat het personeel terug was aangezien er daarvoor nog iemand aanwezig was. Het is dat een andere klant mij kwam vertellen dat er niemand was om te mengen en hij er ook 30 min heeft staan wachten tot dat hij het maar eens zelf ging vragen. Toen ik na dat gesprek naar de klantenservice ging om te vragen of er als nog iemand kwam deed de dame achter de balie erg aanvallend en zei dat de persoon die daarover ging het druk had met klanten terwijl er niemand in de buurt was? Ik ben maar naar Praxis Almere Buiten gereden en daar mijn inkopen gedaan. Het personeel daar is helemaal top! Kan begrijpen dat het druk is in de winkel op bepaalde momenten maar het is niet moeilijk om even wat te zeggen over de situatie als je als personeel voorbij loopt. Bij deze Praxis kom ik dus niet meer aangezien dit niet de eerste keer is dat ik zulke service ontvang. Erg jammer…

Lees verder

1/5

Paar weken geleden voor de verbouwing van ons huis gipsplaten besteld en opgehaald. Lekker aan de slag gegaan waarna ik er pas achter kwam dat de verkeerde plaatdikte geleverd was. Dit is wat mij betreft echt keurig snel opgelost. Nette service. Fouten maken doet iedereen, maar hoe je ze oplost is belangrijker.

Lees verder

5/5

Wat een ellende, keurig binnen het tijdslot gekomen en spullen liggen gewoon niet klaar. 20 min moeten wachten en ik was niet de enige. Echt een hele lange rij, en dat al net na opening. En de voorraad blijkt niet te kloppen, bestelling was maar half aanwezig. Blij dat ik geen manager ben van deze warboel.

Lees verder

1/5

Al een paar keer Online bestelling geplaatst en volgende dag( ook op zondag) opgehaald. Ging snel en zonder enige probleem.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Praxis Bouwmarkt Almere-Stad?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Praxis Bouwmarkt Almere-Stad, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102