Primark map

Primark

8.2 · 2821 recensies

Metropolestraat 11, Almere

Primark
Primark Primark
Primark Primark
Primark

Over Primark

Primark is een keten die door heel Europa bekend is. De Primark richt zich op mode, home en beauty prodcuten.

Aan de Metropolestraat 11 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Primark. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.821 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Primark accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Streetness StreetStylez
Google Maps Logo

Pashokjes dicht door personeelstekort, sorry hoor dat is een slechte zaak. Iedereen zit daardoor overal in de winkel kleding te passen… Neem dan wat personeel aan zou ik zeggen!

Streetness StreetStylez 1 maand geleden
Mario van der Niet
Google Maps Logo

Een standaard primark waar het altijd op zaterdag een chaos is. Prima kunnen slagen, maar je moet wel tegen de chaos en rommel kunnen op een zaterdag. De kassa's gingen lekker snel. Ondanks de rij snel aan de beurt. Ik gaf aan bij de kassa dat ik zelf een tas had. Dat vond de mevrouw achter de kassa maar raar en ging het toch in een tas van de primark stoppen. Ik ingegrepen en gezegd dat ik geen tas wil. Ze zat me raar aan te kijken en ging toch maar akkoord met mijn keuze.

Mario van der Niet 1 maand geleden
China
Google Maps Logo

Mijn dochter van 11 zou deze winkel 5 sterren geven want daar hebben ze mooie spijkerbroeken. Maar het is niet mijn winkel (oké ik hou niet van winkelen maar voor mij wat te groot en te druk). Kinderkleding is overigens leuk en over het algemeen goedkoper dan in andere merk winkels. Kwaliteit van kleding verschilt. Op sommige plekken in de winkel was het rommelig omdat mensen de kleding gewoon maar van hun af gooien. Personeel was vriendelijk, ik weet niet of ze je kunnen helpen met kleding advies. 3,5 ster

China 2 maanden geleden
Denice Jodha
Google Maps Logo

Rondje primark voor exfoliating pads, leuke haarklem, 2 nieuwe make up brushes, babypakje, heat gloves, ledlampjes

Denice Jodha 2 maanden geleden
Ben Janssen
Google Maps Logo

Soms wel erg druk. Kleine herenafdeling. De damesafdeling is zeker 5x zo groot.

Ben Janssen 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #029ec5 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #029ec5 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #029ec5 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #027f9e !important; }
Primark

Alle Primark modewinkels

Primark is een keten die door heel Europa bekend is. De Primark richt zich op mode, home en beauty prodcuten.

Benieuwd naar andere Primark modewinkels in Nederland? Primark heeft in totaal 19 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Primark lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Primark modewinkels
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Primark nog meer in of rondom Almere (Centrum Almere Stad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum Almere Stad.