Primark map

Primark

8.4 ยท 22246 recensies

Damrak 77, Amsterdam

Primark
Primark Primark
Primark Primark
Primark

Over Primark

Primark is een keten die door heel Europa bekend is. De Primark richt zich op mode, home en beauty prodcuten.

Aan de Damrak 77 in het gebied 'Nieuwe Kerk e.o.' in Amsterdam ligt Primark. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 22.246 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Primark accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwe Kerk e.o. hebben we nog 25 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Liz van Weeghel
Google Maps Logo

Breed assortiment, veel verschillende dingen van kleding tot verzorging. Grote zaak en voor elke gelegenheid wel iets te vinden! Zeer fijne zaak. Ook een voordeel dat je gewoon naar het toilet kan gezien je wel een tijdje bezig bent met al die verdiepingen.

Liz van Weeghel 3 weken geleden
Faat B
Google Maps Logo

veel verdiepingen! genoeg keus in kleding. alleen rijen zijn tegenwoordig mega lang, terwijl er maar 1 of 2 kassa's open zijn per afdeling. daardoor wacht je soms een half uur, niet zo erg als je een hele mand vol hebt, maar minder leuk als je echt maar 1 ding hebt, helaas. misschien wat meer mensen aannemen??

Faat B 1 maand geleden
Earl Rudge
Google Maps Logo

Primark Amsterdam Damrak. Goede wijn behoeft geen krans. Nog steeds na een periode van covid nog steeds de laagste kleding prijs met een zeer goede kwaliteit. Veel medewerkers in de Zack. Zie je niet overal in grote zaken. Wie doet dat Primark na... Het was zonnig vandaag in het centrum. Een uitje Amsterdam kan niet zonder Primark.

Earl Rudge 1 maand geleden
Natasja Zeldenrijk
Google Maps Logo

Voor het eerst was het rustig en het meeste was ook netjes opgevouwen. Kwsliteit lijkt steeds beter te worden van de kleding. Weet echter niet hoe het met de schoenen is. De huisartikelen worden steeds meer uitgebreid. Zitten mooie dingen tussen. Moet je denken aan vazen, plaids, maar ook geurkaarsen en zo.

Natasja Zeldenrijk 2 maanden geleden
Melissa
Google Maps Logo

ik wou een slipje kopen. IK VOND M PER 1! mvr aan de kassa ... nee nee horen per 3... (Julia dacht ik? maar julia! weetjewaT meid; je bent een schatje! je leiding is alleen een mafkees) BRUH dus kon niet verkocht worden per 1 :( LIKE WRM NIET, DOE DAN GWN FF 2.35 KLAARRRR nu heb ik geen ondergoed meer dankjewel primark

Melissa 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #029ec5 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #029ec5 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #029ec5 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #027f9e !important; }
Primark

Alle Primark modewinkels

Primark is een keten die door heel Europa bekend is. De Primark richt zich op mode, home en beauty prodcuten.

Benieuwd naar andere Primark modewinkels in Nederland? Primark heeft in totaal 19 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Nieuwe Kerk e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Primark lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Primark modewinkels
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.