Primark map

Primark

8 ยท 1345 recensies

Hilvertshof 35, Hilversum

Primark
Primark Primark
Primark Primark
Primark

Over Primark

Primark is een keten die door heel Europa bekend is. De Primark richt zich op mode, home en beauty prodcuten.

Aan de Hilvertshof 35 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Primark. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.345 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Primark accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 451 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Millie Ash
Google Maps Logo

Deze Primark heeft 2 etages en oogt kleiner qua collectie dan Primarken met 3 etages. Parkeren kan op het Hilvertshof, waardoor de Primark zeer makkelijk bereikbaar is. Het is jammer dat sieraden niet op zijn plek liggen, of dat er oorbellen bijvoorbeeld missen op het kaartje waar ze allemaal op zitten. Dit ligt dan niet aan Primark, maar aan de klanten zelf die er niet voorzichtig mee omgaan. Verder waren er aanbiedingen, maar lang niet alle kledingstukken waren gestickerd met de juiste prijs, waardoor je gaat twijfelen of het wel in de aanbieding is. (Achteraf, bij de kassa, bleek het wel in de aanbieding te zijn) Toch 4 sterren gegeven, ondanks de rommel wat door slordige klanten veroorzaakt wordt, maar toch een goedkope winkel waar je goedkoop kleding kan scoren.

Millie Ash 3 weken geleden
Mercuri0s Fo
Google Maps Logo

Me ex heeft een topje gestolen hier, ga d'r oppakken ofzo

Mercuri0s Fo 2 maanden geleden
Z Awad
Google Maps Logo

Ik heb veel lieve kinderkleding voor mijn zoon gekocht voor een uitstekende prijs en er zijn kortingen.. kom natuurlijk met vrouwen omdat mijn vrouw lieve modellen en een kindermaat kent, en ik raad je aan om hier te kopen en hij heeft herenkleding. Hallo vrouwen.

Z Awad 2 maanden geleden
Fred Out
Google Maps Logo

Een vestiging met een beperkter assortiment. Wel fijn dat deze in Hilversum is, als je een kleiner budget hebt, kun je er goedkoper je garderobe kiezen. Nu de coviperiode voorbij is, wordt het weer drukker in de winkel.

Fred Out 2 maanden geleden
Rosanna Remers-Ides
Google Maps Logo

Prima winkel maar ik blijf het vervelend vinden om tegen veel medewerkers Engels te moeten spreken daar zij geen Nederlands spreken...

Rosanna Remers-Ides 6 maanden geleden
.block-infinite { background: #029ec5 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #029ec5 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #029ec5 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #027f9e !important; }
Primark

Alle Primark modewinkels

Primark is een keten die door heel Europa bekend is. De Primark richt zich op mode, home en beauty prodcuten.

Benieuwd naar andere Primark modewinkels in Nederland? Primark heeft in totaal 19 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Primark lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Primark modewinkels
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
Primark
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Primark nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.