Primi bar + cucina map

Primi bar + cucina

10 · 297 recensies

Van der Hoopstraat 96 H, Amsterdam

Gesloten

Primi bar + cucina
Primi bar + cucina Primi bar + cucina
Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina Primi bar + cucina
Bekijk meer
Primi bar + cucina

Over deze locatie

Aan de Van der Hoopstraat 96 H in het gebied 'Fannius Scholtenbuurt' in Amsterdam ligt Primi bar + cucina. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 297 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Primi bar + cucina accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Fannius Scholtenbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Primi bar + cucina in Amsterdam kun je van maandag tot en met zaterdag elke avond terecht. Op maandag is de keuken open van 18:00 tot 23:00. Van woensdag tot en met zaterdag zijn ze geopend vanaf 18:00, maar de sluitingstijd staat niet vast, dus het kan laat worden! Op zondag gaan de deuren ook om 18:00 open en is het net als de andere dagen: de sluitingstijd is flexibel. Handig om te weten: op dinsdag is de locatie gesloten.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Primi bar + cucina' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Primi bar + cucina. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Primi bar + cucina

Goed nieuws! Bij Primi bar + cucina in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.