Q-Factory Hotel map

Q-Factory Hotel

8 ยท 466 recensies

Atlantisplein 1, Amsterdam

Q-Factory Hotel
Q-Factory Hotel Q-Factory Hotel
Q-Factory Hotel Q-Factory Hotel
Q-Factory Hotel

Over deze locatie

Aan de Atlantisplein 1 in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt Q-Factory Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 466 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Factory Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Q-Factory Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Q-Factory Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

chris groeneweg
Google Maps Logo

geachte personeel van het hotel, op 3 november ben ik verbleven in het hotel en dat was mij niet bevallen en het was tegen mijn verwachtingen in. dit komt vooral door de volgende gebeurtenissen: - kleine gaten in de grond en een groot gat in de muur - bruine vlekken op de muur - zwarte strepen en zwarte vegen op de muur - televisie die niet was aangesloten en die voor een kapot stopcontact hing waar een heleboel rommelige kabels aan hingen ook ging er iets mis met het douche aangezien het water alle kanten op ging dus ik neem aan dat deze ook kapot was, in de kamer naast mij waren de gasten muziek aan het maken en kon ik de televisie van de andere kamer horen maar natuurlijk hebben jullie daar geen invloed op. met vriendelijke groet, Chris Groeneweg.

chris groeneweg 6 maanden geleden
Tessa Free
Google Maps Logo

Prima kamer, leuk ingericht en lekker bed. De kamer was wel erg gehorig. Als er in de kamer naast je iemand op bed omdraait hoor je het kraken. Of een hanger van het rek pakt dan hoor je het geklingel. Als je buurgasten muziek draaien dan luister je mee, en hun geklets kun je letterlijk verstaan.

Tessa Free 6 maanden geleden
Maarten Walraven (BrandYard)
Google Maps Logo

Voor de kamerprijs een erg basic interieur met goedkope afwerking. Plafond lijkt wel een parkeergarage. Wel een fijne matras.

Maarten Walraven (BrandYard) 7 maanden geleden
0 0
Google Maps Logo

Interessant en origineel hotel, zeer gezellige en levendige locatie. Veel winkels in de omgeving.

0 0 9 maanden geleden
Ramo Marquez
Google Maps Logo

Dit is zo relaxed hotel met heel vriendelijke personeel ik zit hier bijna meer dan 1 week geweldige workshop leuke restaurant en concerten hier kom ik zeker nog een keer aanstaande dinsdag terug naar huis

Ramo Marquez 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Factory Hotel

Goed nieuws! Bij Q-Factory Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.