Q-Park Amstel map

Q-Park Amstel

5 · 12 recensies

Julianaplein 1, Amsterdam

Q-Park Amstel
Q-Park Amstel

Over Q-Park

Q-Park Amstel is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park Amstel.

Aan de Julianaplein 1 in het gebied 'Julianapark' in Amsterdam ligt Q-Park Amstel. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 12 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park Amstel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Julianapark hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jg Joling
Google Maps Logo

Veel ruimte maar als je moet betalen begrijp je waarom. Rete duur! Makkelijk €30,00 voor een dag terwijl dichtbij het voor de helft kan. Afrader als je niet ruim bij kas bent!

Jg Joling 2 maanden geleden
Abedalahح Alkadah
Google Maps Logo

slechte

Abedalahح Alkadah 4 maanden geleden
Arjen Veltman
Google Maps Logo

Ruim plaats!

Arjen Veltman 7 maanden geleden
Arjan Spannenburg
Google Maps Logo

Duur parkeren, maar Q-park is Q-park....

Arjan Spannenburg 10 maanden geleden
Romuald Delattre
Google Maps Logo

Gebruikt voor één nacht (we logeerden in het naastgelegen hotel meininger), beveiligde parkeerplaats met een poort bij de ingang van de auto en een deur die alleen toegankelijk is voor het voetgangersgebied met het ticket. 20 € in plaats van 30 dankzij het pakket van het hotel.

Romuald Delattre 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park Amstel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Julianapark) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Nieuwendijk
Q-Park Centrum
Q-Park CS New Babylon
Q-Park Heuvel
Q-Park De Griend
Q-Park P+R Spoorlaan
Q-Park Centrum Oost
Q-Park P+R Driebergen Zeist
Q-Park Ossenmarkt
Q-Park Rijnland Vierzicht P1
Q-Park P+R Stationsplein
Q-Park P+R Station
Q-Park P+R Magistratenlaan
Q-Park Laakhaven
Q-Park Museum Centrum
Q-Park P+R Spoorlaan
Q-Park In de Bogaard P5
Q-Park Maagjesbolwerk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.