Q-Park Amsterdamse Poort P23 map

Q-Park Amsterdamse Poort P23

7.2 ยท 126 recensies

Bijlmerdreef 250, Amsterdam

Q-Park Amsterdamse Poort P23
Q-Park Amsterdamse Poort P23 Q-Park Amsterdamse Poort P23
Q-Park Amsterdamse Poort P23 Q-Park Amsterdamse Poort P23
Q-Park Amsterdamse Poort P23

Over Q-Park

Q-Park Amsterdamse Poort P23 is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park Amsterdamse Poort P23.

Aan de Bijlmerdreef 250 in het gebied 'F-buurt' in Amsterdam ligt Q-Park Amsterdamse Poort P23. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 126 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park Amsterdamse Poort P23 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied F-buurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Vernon Donraadt
Google Maps Logo

Mooie garage. Alleen de in en uitrit zijn wel heel erg smal.

Vernon Donraadt 1 maand geleden
Rick Terpstra
Google Maps Logo

Bizarre situatie. Parkeerplaats reserveren voor het concert van Blof, dit zou "gemakkelijk" zijn. Eerst 45 minuten moeten wachten voordat we de garage in konden, vervolgens blijkt de "voor ons persoonlijk gereserveerde plek" niet eens beschikbaar meer te zijn en de garage stampvol te staan. De eerste en de laatste keer dat ik een parkeerplek reserveer op deze manier!

Rick Terpstra 1 maand geleden
Pascal van Wijk
Google Maps Logo

Ellendige garage. Voor de wedstrijd van Ajax een parkeerplaats gereserveerd - toch was deze kelder helemaal VOL!! Wat een stelletje oplichters van Q park!!!

Pascal van Wijk 1 maand geleden
Marnix van Amerongen
Google Maps Logo

Verschrikkelijk. Parkeerplaats gereserveerd voor de wedstrijd. Bij aankomst blijkt parkeergarage vol en duurt het meer dan 30 minuten om binnen te komen op basis van 1 auto uit, 1 auto in principe. Reservering van parkeerplek is dus niets waard en in de praktijk niet veel meer dan een pre-paid. Ook nog nooit een parkeergarage met zulke smalle in- en uitritten mee gemaakt.

Marnix van Amerongen 1 maand geleden
Fred Hommel
Google Maps Logo

Belachelijk gebeuren daar. Je betaalt 13,50 voor een reaervering en hebt geen plek!

Fred Hommel 1 maand geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park Amsterdamse Poort P23 in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (F-buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Westergasfabriek
Q-Park P+R Laan van de Mensenrechten
Q-Park P+R Handelskade
Q-Park P+R Fuutlaan
Q-Park P+R Meerssenerweg
Q-Park P+R Transferium
Q-Park Amsterdamse Poort P23
Parkeren Brusselse Poort
Q-Park Alexandrium Megastores
Q-Park Zorgboulevard
Q-Park P+R Sneek
Q-Park P+R Parallelweg
Q-Park P+R Stationsweg
Q-Park P+R Salmstraat
Q-Park Haagse Mart
Q-Park Enschede
Q-Park P+R Segeersingel
Q-Park P+R Transferium
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.