Q-Park Bos en Lommer map

Q-Park Bos en Lommer

7.2 · 418 recensies

Leeuwendalersweg 23-B, Amsterdam

Q-Park Bos en Lommer
Q-Park Bos en Lommer Q-Park Bos en Lommer
Q-Park Bos en Lommer Q-Park Bos en Lommer
Q-Park Bos en Lommer

Over Q-Park

Q-Park Bos en Lommer is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park Bos en Lommer.

Aan de Leeuwendalersweg 23-B in het gebied 'Bosleeuw' in Amsterdam ligt Q-Park Bos en Lommer. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 418 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park Bos en Lommer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bosleeuw hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jurriaan Romijn
Google Maps Logo

We gingen voor de P+R , maar die was uiteraard vol. Om gedoe te voorkomen heb ik uiteindelijk toch maar gewoon in de garage geparkeerd met de idee dat ik dan aan het einde van de dag €30,- mocht aftikken. Er was meer dan voldoende plek en de verbinding met ov is gewoon goed. Na zeven uur betaalde ik €13,60! Prima deal. Misschien is het goed de tarieven bij de ingang te hangen 😊

Jurriaan Romijn 1 maand geleden
Jan-Bart Sloothaak
Google Maps Logo

Geparkeerd om met de tram naar het centrum te kunnen. Parkeren kost dan 1 euro en dat was prima.

Jan-Bart Sloothaak 2 maanden geleden
Pieter Tamerus
Google Maps Logo

Oplichterij als P+R. Onduidelijk binnenkomen, waardoor ik al extra kosten moest maken en je mag blijkbaar ook niet overstappen als je vanuit centrum komt buiten een 'centrumzone'. Een aardig bedrag kunnen aftikken in plaats van €1,-, naast mijn OV kaarten. Triest!

Pieter Tamerus 2 maanden geleden
Pieter Huycke
Google Maps Logo

Na hier in de ochtend te parkeren namen we bus 21 naar het centraal station. De volgende dag keerden we 's avonds terug (ook met bus 21 vanaf het station). We betaalden slechts €9 voor 1.5 dag parkeren. Wanneer je parkeert: 1) rijd naar -1, en druk op de knop 'P&R' en 2) lees de instructies op de website en in de parking zelf goed. Als je deze goed opvolgt dan komt alles goed. Parking is beveiligd en er was plaats genoeg zowel bij aankomst als vertrek.

Pieter Huycke 3 maanden geleden
Ingeborg Otte
Google Maps Logo

Leuke dag gehad om er naderhand achter te komen dat je op een andere verdieping (-1) moet parkeren voor de P+R. Deze info vind ik nu voor het eerst via de reviews, site bekeken van de p+r Amsterdam daar is deze info niet te vinden. Kennelijk voortaan ook de gewone sites checken. Maar ook bij binnenrijden vond ik het niet goed aangegeven.

Ingeborg Otte 3 maanden geleden
Carla Veenhuizen
Google Maps Logo

Jammer dat alles niet duidelijk is aangegeven. O.a. de plaats waar je moet wezen om een ov kaartje te kopen.

Carla Veenhuizen 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park Bos en Lommer in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bosleeuw) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Amsterdamse Poort P22
ParkBee Kalverstraat
Q-Park de Bijenkorf
Q-Park P+R Laan van NOI
Q-Park Wildlands
Q-Park In de Bogaard P7
Q-Park Buitenplein
Q-Park Amsterdamse Poort P21
Q-Park Arena
Q-Park Heuvel
Q-Park P+R Station
Parkeergarage Stadionplein Zuid
Q-Park P+R Sacharovlaan
Interparking Gelre Ziekenhuizen
Q-Park P+R Station 's-Hertogenbosch
Q-Park Alexandrium Megastores
Q-Park Hart van Zuid
Interparking Gelre Ziekenhuizen
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.