Q-Park Bos en Lommer Amsterdam

Q-Park Bos en Lommer

Bij Q-Park Bos en Lommer gelegen aan de Leeuwendalersweg 23b in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Q-Park Bos en Lommer

Leeuwendalersweg 23b in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Q-Park Bos en Lommer in Amsterdam

In Amsterdam aan de Leeuwendalersweg 23b bevindt zich Q-Park Bos en Lommer. Bij Q-Park Bos en Lommer kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Vervoer scoort Q-Park Bos en Lommer een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Q-Park Bos en Lommer

Voor de actuele openingstijden van Q-Park Bos en Lommer in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Q-Park Bos en Lommer nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Vervoer

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 329 5100
Q-Park Bos en Lommer Amsterdam
Q-Park Bos en Lommer Amsterdam
Q-Park Bos en Lommer Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Q-Park Bos en Lommer?

Q-Park Bos en Lommer krijgt een beoordeling van 7.2/10 gebasseerd op 374 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bij binnenkomst garage krijg je geen keus aangeboden om met OV te kunnen reizen. Je ontvangt een ticket waarmee je geen ov kaartjes kunt kopen. Het was dus duur parkeren!

Lees verder

1/5

LET OP: NIET VEILIG OM HIER TE PARKEREN! Recent zijn er tientallen autoruiten ingeslagen en auto's leeggehaald. Mijn vriendin parkeert hier dagelijks vanwege de P+R, ik ga regelmatig met haar mee. Helaas komen we zelden vrolijker weg dan binnen; altijd is er wat; alle liften van de garage zijn al weken kapot. Personeel is zelden of nooit aanwezig en wanneer ze er wel zijn zeer kortaf en onvriendelijk. De P+R staat regelmatig op groen terwijl er geen plek is. De automaten zijn vaak stuk, de klantenservice niet bereikbaar of niet behulpzaam. Wel is er vaak voldoende plek bij betaald parkeren, wat denk ik goed valt te verklaren - hoef je hier niet per se te parkeren? Doe het dan vooral niet.

Lees verder

1/5

Personeel voor toezicht nergens te vinden, ziet er wel een stuk beter beveiligd uit dan de laatste keer dat ik er was, qpark, laat voor de bezoekers hieronder weten wat jullie wanneer hebben gewijzigd, wellicht dat jullie naam wat wordt gezuiverd van alle krantenkoppen. Voor mijn 5 sterren moet personeel aanwezig zijn.

Lees verder

3/5

Geweldige parkeergarage. Plek wat krapjes maar goed te doen. Ism OV een prima prijs.

Lees verder

5/5

Gewoon goed parkeren ruime plaatsen, voordelig p+r tarief! Wel vervelend dat wanneer je p+r staat je eerst op de andere verdieping moet betalen.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park Bos en Lommer

Goed nieuws! Bij Q-Park Bos en Lommer in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Q-Park Bos en Lommer nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Q-Park vervoersbedrijven in Nederland

Benieuwd naar andere Q-Park vervoersbedrijven in Nederland? Q-Park heeft in totaal 185 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Q-Park Bos en Lommer toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle vervoersbedrijven van Q-Park te vinden.

Bekijk alle Q-Park vervoersbedrijven