Q-Park Buitenplein map

Q-Park Buitenplein

7.8 · 50 recensies

Buitenplein 101, Amstelveen

Q-Park Buitenplein
Q-Park Buitenplein Q-Park Buitenplein
Q-Park Buitenplein Q-Park Buitenplein
Q-Park Buitenplein

Over Q-Park

Q-Park Buitenplein is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park Buitenplein.

Aan de Buitenplein 101 in het gebied 'Stadshart' in Amstelveen ligt Q-Park Buitenplein. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 50 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park Buitenplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 48 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadshart hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

H Monfrooij
Google Maps Logo

Sinds eerste 90 min gratis parkeren is het (K )ilo (U) recht (T ) ango de heren in het hok bijven zitten en weigeren de beneden verdieping te openen terwijl auto's in de ronte rijden voor parkeerplek.Dus winkeliers onderneem actie tegen Qpark.

H Monfrooij 1 maand geleden
Henriette Tigchelaar
Google Maps Logo

Via parkos gereserveerd, top, overdekt en de goedkoopste parkeergarage. 15 min met bus naar schiphol

Henriette Tigchelaar 8 maanden geleden
Jeannette Laan
Google Maps Logo

Q park buitenplein is een prima plek om je auto te parkeren en er op uit te trekken voor de dagelijkse behoeften. Aanrader. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Jeannette Laan 8 maanden geleden
Peter Palma
Google Maps Logo

Super locatie om je auto lang te parkeren voor je vliegvakanties vanaf Schiphol. Makkelijk met bus lijn 300 of in de nacht met N30 naar en van Schiphol

Peter Palma 8 maanden geleden
Marion van Veldhuizen - Sluis
Google Maps Logo

Onze auto hier voor het eerst geparkeerd via Q-park. Fijn dat hij overdekt stond. Overdag is de uitgang goed te vinden, maar 's avonds moet je via een andere ingang naar binnen wat onduidelijk in de beschrijving stond, maar gelukkig hulp gekregen van een voorbijganger. Voor de rest top geregeld met de bus die je naar Schiphol brengt en haalt!

Marion van Veldhuizen - Sluis 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park Buitenplein in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Stadshart) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Osdorpplein
Q-Park Centrum De Admirant
Q-Park Oosterpoort
Q-Park P+R Wijnhornsterstraat
Q-Park Alexandrium Megastores
Q-Park P+R Proveniersplein
Q-Park P&R Station Breda
Q-Park Grote Markt
Q-Park Hoofddorp Primark
Q-Park Fenix
Q-Park Ikazia
Q-Park Koopgoot
Q-Park Bos en Lommer
Q-Park Nieuwe Markt
Q-Park Stadspark III
Q-Park Boston & Seattle
Q-Park Centrum Maasboulevard
Q-Park Roermondsepoort
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Q-Park Buitenplein nog meer in of rondom Amstelveen (Stadshart) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadshart.