Q-Park Byzantium map

Q-Park Byzantium

6.2 · 444 recensies

Tesselschadestraat 1G, Amsterdam

Q-Park Byzantium
Q-Park Byzantium Q-Park Byzantium
Q-Park Byzantium Q-Park Byzantium
Q-Park Byzantium

Over Q-Park

Q-Park Byzantium is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park Byzantium.

Aan de Tesselschadestraat 1G in het gebied 'Vondelparkbuurt Oost' in Amsterdam ligt Q-Park Byzantium. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 444 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park Byzantium accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt Oost hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bart Manders
Google Maps Logo

Voor het geld dat je kwijt bent met parkeren hier kun je beter de trein van Groningen naar Maastricht pakken en dan naar Amsterdam want dan ben je goedkoper uit en heb je minder kans op auto schade door de veel te krappe parkeerplaatsen. Persoonlijk heb ik een Toyota Aygo, normaal gesproken een ideaal klein autotje wat je overal kwijt kan. In Q-park Byzantium was mijn auto echter breeder dan de parkeerplaats (spiegels meegerekend). De parkeerplaats ligt verder wel ideaal gelegen wanneer je op het leidse plein moet zijn. Ook is hij goedbereikbaar. Ik denk dat je qua prijs en parkeer ruimte niet veel meer mag verwachten midden in Amsterdam, maar dat maakt deze parkeergarage niet beter. P.s als je 's avonds op tijd terug kan, dan raad ik aan om altijd gebruik te maken van een Park and Ride (P+R), bij een tram station net buiten de stad. Dat scheelt je bakken met geld

Bart Manders 1 maand geleden
Dominique
Google Maps Logo

Wel aan de dure kant maar handig om via internet een plek te reserveren wanneer je een dag naar Amsterdam gaat. Je zit zo in het centrum.

Dominique 3 maanden geleden
Melike C
Google Maps Logo

Qua parking niks mis mee, maar 30€ voor 3 uur vind ik er toch wel over..

Melike C 4 maanden geleden
Filipe Alexandre Peres Rosa Pedro
Google Maps Logo

Veeeeel te duur. Nog krappe parkeer vakken voor dat geld. Zakken vullers !

Filipe Alexandre Peres Rosa Pedro 10 maanden geleden
Herman Sjoerds
Google Maps Logo

Handig qua locatie maar schreeuwend duur en krappe plaatsen. Accepteren ook geen contant geld

Herman Sjoerds 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park Byzantium in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Vondelparkbuurt Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Weesperplein
Q-Park P+R Stationsplein
Q-Park Raadhuisparking
Q-Park St. Antonius Ziekenhuis
Q-Park Triavium
Q-Park De Rotterdam
Q-Park de Bijenkorf
Q-Park Museumplein
Q-Park Wildlands
Q-Park P+R Stationsstraat
Parkeergarage Asch van Wijckstraat
Parkeergarage Stadionplein Zuid
Q-Park Beestenmarkt
Q-Park Achterdoelen
Q-Park P+R Gasstraat
Q-Park Woonmall Alexandrium
Q-Park P+R Horvathweg
Q-Park P+R Parallelweg
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.