Q-Park Handelsplein Amstelveen

Q-Park Handelsplein

Bij Q-Park Handelsplein gelegen aan de Handelsweg 51 in Amstelveen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Q-Park Handelsplein is één van de 8 locaties in Amstelveen op CardMapr.

Q-Park Handelsplein

Handelsweg 51 in Amstelveen

Betalen met creditcards bij Q-Park Handelsplein in Amstelveen

In Amstelveen aan de Handelsweg 51 bevindt zich Q-Park Handelsplein. Bij Q-Park Handelsplein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Vervoer scoort Q-Park Handelsplein een 5.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Q-Park Handelsplein

Voor de actuele openingstijden van Q-Park Handelsplein in Amstelveen raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Q-Park Handelsplein nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Vervoer

Stad

Amstelveen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 329 5100
Q-Park Handelsplein Amstelveen
Q-Park Handelsplein Amstelveen
Q-Park Handelsplein Amstelveen

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Q-Park Handelsplein?

Q-Park Handelsplein krijgt een beoordeling van 5.4/10 gebasseerd op 39 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

NOT SAFE TO PARK HERE HOTSPOT For burglars dieven hebben hier vrij spel terwijl politie bureau vlakbij is. Parkeren hier is zeer riskant, zorgt voor slechte beleving uiteindelijk na een uitstap Amstelveen, in de andere straten parkeren kost godsvermogen om zo je hier in dit crimineel active k*'t Park te parkeren. Men heeft alleen oog in verdienen aan jouw gemak maar weigert beveiliging te versterken. Walgelijk

Lees verder

1/5

AVOID! BURGLARS ALL OVER Groepen rellende jongeren 's avonds om half acht icm met de kermis voor de deur. De sfeer is opgefokt en grimmig, lekker binnenkomen en rustig naar je auto gaan, not! Duidelijk gebrek aan toezicht en toewijding aan de garage. Één van de twee parkeerautomaten geeft 'out of service', typisch geval van een melkkoe waar Qpark het kan maken om het zo lousy aan te pakken.

Lees verder

1/5

Er worden zeer regelmatig ruitjes ingetikt. Bijna nooit iemand aanwezig in het beheershokje en de camerabeveiliging is een wassen neus. Recent een ruitje ingetikt recht voor het beheerdershokje. Voel me niet veilig in deze garage. T is dat ik er moet parkeren, maar anders zou ik hier nooit meer komen.

Lees verder

1/5

Veel geld betalen voor het parkeren en naar ik vermoed "beveiliging", ruit ingeslagen onder het oog van 2 camera's en vervolgens niet de beelden in bewaring nemen, zodat de politie (na een lange procedure) deze kan bekijken. De beelden worden namelijk na 7 dagen een soms na 24 uur gewist. Geen service, geen sorry, geen stijl....

Lees verder

1/5

Wat een bagger garage. Mijn vriend nam mij vanavond voor mijn verjaardag mee uit eten, auto in deze garage gezet, komen we terug zijn er twee ramen uit geslagen en onze tassen gejat. Geen medewerker aanwezig om een melding te maken. Misschien is 24/7 beveiliging een goed idee zoals ik het hier nu lees. Wij gaan hier in ieder geval niet meer parkeren.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park Handelsplein

Goed nieuws! Bij Q-Park Handelsplein in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Q-Park Handelsplein nog meer in of rondom Amstelveen kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amstelveen.

Rituals Amstelveen Verzorging

Rituals

Binnenhof 70-71

HEMA Amstelveen Warenhuis

HEMA

Binnenhof 8

Pearle Opticiens Amstelveen Amstelveen Opticien
Zara Amstelveen Mode

Zara

binnenhof 10-11

Q-Park Buitenplein Amstelveen Vervoer

Q-Park Buitenplein

Buitenplein 101

Blokker Amstelveen Binnenhof Amstelveen Woonwinkel
Dunkin' Donuts Amstelveen Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Binnenhof 68

Costes Women Amstelveen Mode

Costes Women

Binnenhof 21-23

Andere Q-Park vervoersbedrijven in Nederland

Benieuwd naar andere Q-Park vervoersbedrijven in Nederland? Q-Park heeft in totaal 185 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Q-Park Handelsplein toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle vervoersbedrijven van Q-Park te vinden.

Bekijk alle Q-Park vervoersbedrijven