Q-Park P+R Comeniusstraat Amsterdam

Q-Park P+R Comeniusstraat

Bij Q-Park P+R Comeniusstraat gelegen aan de Comeniusstraat in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Q-Park P+R Comeniusstraat

Comeniusstraat in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Q-Park P+R Comeniusstraat in Amsterdam

In Amsterdam aan de Comeniusstraat bevindt zich Q-Park P+R Comeniusstraat. Bij Q-Park P+R Comeniusstraat kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Vervoer scoort Q-Park P+R Comeniusstraat een 5/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Q-Park P+R Comeniusstraat

Voor de actuele openingstijden van Q-Park P+R Comeniusstraat in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Q-Park P+R Comeniusstraat nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Vervoer

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 329 5100
Q-Park P+R Comeniusstraat Amsterdam
Q-Park P+R Comeniusstraat Amsterdam
Q-Park P+R Comeniusstraat Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Q-Park P+R Comeniusstraat?

Q-Park P+R Comeniusstraat krijgt een beoordeling van 5/10 gebasseerd op 93 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Waar te beginnen... Deze parkeerplaats gehuurd in afwachting van een parkeervergunning in Amsterdam. Nog nooit heb ik mij zo onveilig gevoeld in Amsterdam. Na een avonddienst (in de zorg) aangekomen op de parkeerplaats, vier verschillende auto's met ingeslagen ruiten... Dat is de gewoonste zaak blijkt uit de reviews hier. Contact gezocht met de klantenservice en nog nooit zo onpersoonlijk en onvriendelijk bejegend. Al met al slechtste service en parkeerplaats. Zou deze parkeerplaats mijn ergste vijand niet aanraden.

Lees verder

1/5

Er lag overal heel veel glas van auto inbraken, niet echt bemoedigend om je auto neer te zetten. Gelukkig jatten ze toch niks uit mijn ouwe bak.

Lees verder

3/5

Parkeer hier NIET!!!! Lijkt goedkoop maar gegarandeerd inbraak met kapotte ruit. Overal ligt er glas op de parking. Auto overhoop gehaald en is weggesleept richting België. Aangifte gedaan bij de politie maar gaat hier helaas niet veel mee doen. Alle 8 buitenlandse wagens op de parking waren ingeslaan. Op éénzelfde nacht. Simpel: PARKEER HIER NIET!

Lees verder

1/5

Prima parkeerplaats als je verder gaat met openbaar vervoer. Echter ligt het wel in een achterstandswijk waar stelen en crimineelgedrag aan de dagelijkse orde is. Je auto staat er dus niet helemaal veilig ondanks dat er veel camera's hangen. In de avond zou ik je auto niet laten staan want dan is de kans groot dat je raam eruit ligt. Je ziet ook altijd overal gebroken glas liggen wat niet echt een goed vertrouwen geeft dat je auto hier veilig staat. Zorg in ieder geval dat ze geen reden om je auto open te breken maar dat lijkt me logisch.

Lees verder

4/5

Waardeloze plek, je moet bij het inrijden ook al je OV kaart scannen, maar dat staat nergens. Dus toen we terugkwamen moesten we alsnog het volle dagtarief betalen. We hebben ook geen kaart gehad om met het OV te kunnen reizen, wat normaal bij P&R inzit. Dus al met al voor 10,64 de hele dag geparkeerd, wat op zich ok is voor Amsterdam, maar het was niet zoals P&R bedoeld is. Overal lag glas, dus we vreesden het ergste, maar gelukkig waren onze ruiten nog heel. We hebben we alleen overdag gestaan. Ik ga hier nooit meer naar toe!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park P+R Comeniusstraat

Goed nieuws! Bij Q-Park P+R Comeniusstraat in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Q-Park P+R Comeniusstraat nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Q-Park vervoersbedrijven in Nederland

Benieuwd naar andere Q-Park vervoersbedrijven in Nederland? Q-Park heeft in totaal 185 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Q-Park P+R Comeniusstraat toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle vervoersbedrijven van Q-Park te vinden.

Bekijk alle Q-Park vervoersbedrijven