Q-Park P+R Comeniusstraat map

Q-Park P+R Comeniusstraat

5.2 · 101 recensies

Comeniusstraat, Amsterdam

Q-Park P+R Comeniusstraat
Q-Park P+R Comeniusstraat Q-Park P+R Comeniusstraat
Q-Park P+R Comeniusstraat Q-Park P+R Comeniusstraat
Q-Park P+R Comeniusstraat

Over Q-Park

Q-Park P+R Comeniusstraat is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park P+R Comeniusstraat.

Aan de Comeniusstraat in het gebied 'Jacob Geelbuurt' in Amsterdam ligt Q-Park P+R Comeniusstraat. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 101 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park P+R Comeniusstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Jacob Geelbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bas Kunnen
Google Maps Logo

Waardeloos! Onveilige, onoverzichtelijke en onbeveiligde P&R parkeerplaats. Langs de straat parkeren is veiliger! Mijn ruit is ingeslagen en er zijn spullen uit mijn auto gestolen

Bas Kunnen 7 maanden geleden
Trix Katz
Google Maps Logo

Waar te beginnen... Deze parkeerplaats gehuurd in afwachting van een parkeervergunning in Amsterdam. Nog nooit heb ik mij zo onveilig gevoeld in Amsterdam. Na een avonddienst (in de zorg) aangekomen op de parkeerplaats, vier verschillende auto's met ingeslagen ruiten... Dat is de gewoonste zaak blijkt uit de reviews hier. Contact gezocht met de klantenservice en nog nooit zo onpersoonlijk en onvriendelijk bejegend. Al met al slechtste service en parkeerplaats. Zou deze parkeerplaats mijn ergste vijand niet aanraden.

Trix Katz 1 jaar geleden
Dion
Google Maps Logo

Er lag overal heel veel glas van auto inbraken, niet echt bemoedigend om je auto neer te zetten. Gelukkig jatten ze toch niks uit mijn ouwe bak.

Dion 1 jaar geleden
Ward Schepereel
Google Maps Logo

Parkeer hier NIET!!!! Lijkt goedkoop maar gegarandeerd inbraak met kapotte ruit. Overal ligt er glas op de parking. Auto overhoop gehaald en is weggesleept richting België. Aangifte gedaan bij de politie maar gaat hier helaas niet veel mee doen. Alle 8 buitenlandse wagens op de parking waren ingeslaan. Op éénzelfde nacht. Simpel: PARKEER HIER NIET!

Ward Schepereel 2 jaar geleden
Adrian Croese
Google Maps Logo

Prima parkeerplaats als je verder gaat met openbaar vervoer. Echter ligt het wel in een achterstandswijk waar stelen en crimineelgedrag aan de dagelijkse orde is. Je auto staat er dus niet helemaal veilig ondanks dat er veel camera's hangen. In de avond zou ik je auto niet laten staan want dan is de kans groot dat je raam eruit ligt. Je ziet ook altijd overal gebroken glas liggen wat niet echt een goed vertrouwen geeft dat je auto hier veilig staat. Zorg in ieder geval dat ze geen reden om je auto open te breken maar dat lijkt me logisch.

Adrian Croese 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park P+R Comeniusstraat in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Jacob Geelbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park P+R Laan van de Mensenrechten
Q-Park Rademarkt
Q-Park Hart van Zuid
Q-Park Hermitage
Q-Park Centrum
Minerva Parking
Q-Park Amsterdamse Poort P23
Q-Park Mahler
Q-Park Oostpoort
Q-Park P+R Stationsplein
Q-Park Woonmall Alexandrium
Q-Park Centrum
Q-Park City Parking
Q-Park de Bijenkorf
Q-Park Kennedyplein
Q-Park P+R Fuutlaan
Q-Park Theater Heerlen Parking
Q-Park Stadspark III
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.