P1 Parkeergarage Stadsplein map

P1 Parkeergarage Stadsplein

7.8 · 192 recensies

Stadsplein 101, Amstelveen

P1 Parkeergarage Stadsplein
P1 Parkeergarage Stadsplein P1 Parkeergarage Stadsplein
P1 Parkeergarage Stadsplein P1 Parkeergarage Stadsplein
P1 Parkeergarage Stadsplein

Over Q-Park

P1 Parkeergarage Stadsplein is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij P1 Parkeergarage Stadsplein.

Aan de Stadsplein 101 in het gebied 'Stadshart' in Amstelveen ligt P1 Parkeergarage Stadsplein. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 192 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, P1 Parkeergarage Stadsplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 46 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadshart hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Eddy van Duuren
Google Maps Logo

Zeer nette parkeergarage voor een perfecte prijs.....!!

Eddy van Duuren 2 maanden geleden
North Holland
Google Maps Logo

Goede parkeergarage met prijzen die kunnen concureren met die in het omringende gebied. Hij rijdt makkelijk aan en het is prettig de jas in de auto te kunnen laten bij een bezoek aan het Stadshart of het Cobra, omdat je bij beiden letterlijk voor de deur staat.

North Holland 2 maanden geleden
Philip Bodenstaff
Google Maps Logo

Grappig dat dit verschijnt. Ik ben er niet geweest, maar alleen maar langs gelopen. Dus de enen ster is alleen maar om te kunnen posten. Is geen echte waardering.

Philip Bodenstaff 2 maanden geleden
Karin Vonk
Google Maps Logo

Door de wegwerkzaamheden lastig bereikbaar, maar mooie garage, veel oplaadpunten! Prettig verlicht zonder enge donkere plekken

Karin Vonk 3 maanden geleden
ons dons
Google Maps Logo

Misleidende praktijken… Unexpected shopping… unexpected UNPLEASANT surprise to pay… NU Gratis parkeren en tóch moeten betalen?! Ja zo gaat dat ruim 40% van de dagen hier! Parkeren waar NU niet “nu” betekent maar gisteren. Wees gewaarschuwd, lees verder… Het staat er toch duidelijk in grote zwarte blokletter op de slagboom: “NU 1,5 UUR GRATIS PARKEREN” De kleine lettertjes daaronder in heel dunne lettertjes, zijn bedoeld om opzettelijk over het hoofd te zien. En zorgen zo voor een Unexpected surprise… Q-park, misleid de mensen niet en maak ook de kleine dunne lettertjes net zo duidelijk als de zin over het gratis parkeren en haal het woord ‘NU’ weg als het geen NU is. Zie foto’s. Helpt deze review je? Geeft het svp een duimpje 👍, thx :)

ons dons 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij P1 Parkeergarage Stadsplein in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Stadshart) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Beestenmarkt
Q-Park Arena
Q-Park Ossenmarkt
Q-Park Hoogfrankrijk
Q-Park de Bijenkorf
Q-Park Zuidplein
ParkBee Kalverstraat
Q-Park Museum Centrum
Q-Park Rijnstraat
Q-Park P+R Handelskade
Q-Park Stadspark III
Q-Park Boston & Seattle
ParkBee Kalverstraat
Q-Park Nieuwendijk
Q-Park P+R Laan van de Mensenrechten
Q-Park Hilvertshof
Q-Park Woonmall Alexandrium
Q-Park P+R Parallelweg
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast P1 Parkeergarage Stadsplein nog meer in of rondom Amstelveen (Stadshart) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadshart.