Q-Park Symphony map

Q-Park Symphony

4.8 · 37 recensies

Leo Smitstraat 4, Amsterdam

Q-Park Symphony
Q-Park Symphony Q-Park Symphony
Q-Park Symphony Q-Park Symphony
Q-Park Symphony

Over Q-Park

Q-Park Symphony is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park Symphony.

Aan de Leo Smitstraat 4 in het gebied 'Zuidas Zuid' in Amsterdam ligt Q-Park Symphony. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 37 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 4.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park Symphony accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidas Zuid hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Johan van As
Google Maps Logo

Erg duur in vergelijking tot andere, maar ja... alleen voor bepaalde vermogende werknemers zijn deze prijzen normaal, locatie is eenmaal prijsbepalend in vastgoed.

Johan van As 6 maanden geleden
Wallie Bloemer
Google Maps Logo

Een vreselijke parkeergarage, wezen parkeren van 17:30 tot 22:00 koste met 40 euro. In en uitgang niet te vinden. Kortom niet aan te raden, dit doolhof.

Wallie Bloemer 7 maanden geleden
Jan Hermsen
Google Maps Logo

Centraal op Zuidas Amsterdam

Jan Hermsen 1 jaar geleden
Teun Weening
Google Maps Logo

Onoverzichtelijk parkeer garage. Had moeite om de voetgangers uitgang te vinden en de ingang die je moet hebben om weer te vertrekken. Mag wel wat duidelijker worden aangegeven

Teun Weening 1 jaar geleden
Gitte Koernmann
Google Maps Logo

Het is een nieuwe garage, wel wat uitdagend met alle niveau's a,b etc om dan je auto weer terug te vinden als je een andere entree gebruikt. Los daarvan, is behoorlijk prijzig. Het kost €2 per 14 minuten, dus als je de parkeergarage gebruikt voor even ergens uit eten te gaan, met een duur van 2h52m tik je toch al gauw even €26,00 af. Dus de lage waardering is met name om de prijs, zeker voor in dat gebied (in de avond).

Gitte Koernmann 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park Symphony in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Zuidas Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Centrum Oost
Q-Park Symphony
Q-Park Centrum De Admirant
Q-Park Heuvel
Q-Park Ridderhof
Q-Park Nolensplein
Q-Park Eurocenter
Q-Park P+R Magistratenlaan
Q-Park Grote Markt
Q-Park P+R Parkweg
Q-Park Mosae Forum
Q-Park Hermitage
Q-Park Westergasfabriek
Q-Park Heuvel
Q-Park De Colonel
Q-Park Woonmall Alexandrium
Q-Park Nolensplein
Parkeergarage Asch van Wijckstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.